טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,207 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריך או לא צריך זו השאלה
הודעה אחרונה מאת xturbo, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
מוסך טוב לסיטרואן שעובד ביום שישי !!!
הודעה אחרונה מאת saxo_boy, -
- 1 תגובות
- 979 צפיות
אחרי שפירקתי את הפלסטיק שמכסה את הקליקר של החגורה המקורית, ראיתי שם פחות או יותר את המנגנון שמפעיל את הכרית אוויר (ככה טוען אדון X) הוא טוען שיש מן "דינמיט" שמפעיל טריגר ומקפיץ את הכרית אוויר בהנחה וכל זה נכון, אז שמתי לב שברגע שהחגורה נמשכת(ואני מאמין שצריך עוצמה אדירה), אז הטריגר עובד והכרית נפתחת. אם ככה, אז שאלתי היא: האם כאשר אני מחבר את הרתמה לנקודת העיגון המקורית, מתבטלת פעולתה של כרית האוויר??? סהר.
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 0 תגובות
- 921 צפיות
למעוניינים קיים אתר המאפשר הורדה באנגלית.לפנות בהפ.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום בבוקר פתחתי את המושב האחורי ויצא ריח של דלק מהמשאבה, בדקתי מלמעלה ככה והכל נראה לי תקין וגם הצינורות יושבים בסדר גמור, מה אתם ממליצים לעשות הלאה? בנוסף, אתמול החלפתי את הצינור מהפילטר אויר לסעפת יניקה בגלל שהגומיה הישנה פשוט היתה קרועה, כשהוצאתי אותה ראיתי שהבפנים שלה קצת שמנוני, ממה זה נובע והאם זה בסדר? (אני מזמין היינס ככה שאני רוצה לפרק את המנוע צעדים ועל הדרך את כל העסק של המצהרת ולנקות הכל)
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
שריטה = חלודה?
מאת gmb- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תגידו לאחרונה שמעתי סיפורי זוועה על כך ששריטות עמוקות גורמות עם הזמן להווצרות חלודה על הפח (באם השריטה אכן מגיעה לפח).... עכשיו, ממש לפני בוא הגשם, ובהתחשב בכך שזכיתי בעצמי לקבל 3 שריטות חדשות עמוקות על מכסה המנוע שלי... יש לי ממה לפחד מחלודה על מכסה המנוע בגלל שריטות אלו? לצבוע? לצפות במשהו? לווקסס? לטפלן? או שאפשר סתם לשבת בבית ולבכות על השריטות? בתודה רמי
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
איך אני יכול לעשות אור כחול מיתחת לאוטו בלי להוצאי הרבה כסף על המנורות? ובכלל איפה באיזור חיפה והקריות אני יכול להשיג מנורות כחולות או ירוקות שעובדות במתח של 12V .זה צורך הרבה חשמל מהמצבר?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום.... פעם אחרונה שאלתי שאלה ולא מסרתי פרטים מדוייקים. לאחר בדיקה (ראיתי את הרכב) הבנתי שהבעיה באוטו של חבר שלי היא שבניוטרל (סרק) במקום שהסל"ד יעמוד על 800-900 הוא עומד על 1500,1600. וזה גם כשהמנוע כבר התחמם. חבר שלי אמר "כשאני מדליק מזגן הסל"ד יורד ל-800". ברכב ישנו קרבורטור של ניסן - שיש שם מערכת אוטומטית שמווסתת את זרימת הדלק (יש משהו אוטומטי בקרבורטור הזה). חשוב לציין גם שההנעה בבוקר די קשה (הוא אמר שהוא מניע עם דוושת גז לחוצה עד הסוף). פשוט, המנוע ברכב שלו הוחלף והוא טוען שהמכונאי שהחליף לו את המנוע חיבר את הקרבורטור אבל היתה לו בעיה לדעת איך מתחברים צינורות הוואקום לקרבורטור באוטו הזה (כנראה שהוא לא ממש מכיר את האוטו הזה..) ולכן אני מבקש מכם אולי מישה…
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמעתם פעם שמי שמחפש זול יותר, זה יוצא לו רק יותר יקר? המצב שלי עם התקציב כרגע לא טוב, וההורים אירגנו לי בקומבינות לעשות אצל חבר וכו' וכו'.. אתם יודעים.. בשלב הזה אני נמנע מלהגיד על איזה מוסך מדובר.. בצמוד גם נמצא הפחח... הסיפור הוא כזה - שבוע שעבר, ביום חמישי, השארתי להם את הרכב, לתקן את הבגאז' אחרי התאונה ולאחר מכן שהמכונאי יעשה טיפול למשאבת מים, טיפול 10+ברקסים+שיפוץ לקרבורטור.... הבטיחו לי שביום שישי הרכב כבר יהיה מוכן (והיתי סבור שלא), כמובן שזה נדחה ליום ראשון, מיום ראשון ליום שני, משני לשלישי, משלישי לרביעי ואפילו עכשיו אחרי נזיפות חוזרות הם החליטו להישאר עד מאוחר ולסיים, כדי שאני אקח אותה בבוקר.. אני עד עכשיו לא מבין מה היה שם לעשות, אבל כששמעתי שהם התקינו א…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש דיאגרמה של אופן ההתקנה של הזעקת קוברה לאוטו... אם אתם טובים בחיפוש באינטרנט תעזרו לי למצוא אחת כזו ... תודה תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איזה אגזוז פרי פלאו חוקי ועובר טסט ויש לו את האישורים המתאימים כדי שהדרדסים לא יתלבשו על המכונית האים לדרגון יש אישור כזה האים כדאי ביכלל ליקנות דרגון וכמה הוא עולה בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvikel, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 29.6 אלף צפיות
לאור שאלתי הקודמת בעניין הטורים הלא יציבים, אמרו לי שהבעיה היא כנראה בשסתום הקניסטר. אחרי שצלצלתי לקרסו אמרו לי שלא שמעו על שסתום קניסטר אלא רק על מיכל קניסטר. אחרי דפדוף קצר בחיפוש התברר לי שהשסתום נמצא בתוך המיכל. עכשיו ניסיתי לראות איך נראה המיכל ברכב אך הצינורית וואקום נעלמת אי שם לתוך המנוע. למישהו יש תמונה איך החלק הזה נראה ואיך אפשר לבדוק אותו? החלק הזה עולה 350 ש"ח לפני מע"מ ואני לא רוצה סתם לרוץ לקנות. תודה. דניאל
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
אני מעוניין להחליף בולמים ברכבי ואני מתלבט בין כמה סוגים: קוני עולים 2500 ש"ח כולל התקנה. בלשטיין עולים 3000 ש"ח כולל התקנה. את הפרו קומפ אני אקבל במחיר שחיטה משהו כמו 1000 -1500 ש"ח כולל התקנה (אני פשוט מכיר מישהו בחברה). אני מעוניין שבולמים יתנו לי את התנהגות כבישביל הטובה ביותר. אין ספק שבלשטיין הם הטובים ביותר, השאלה היא האם הפרו קומפ כל כך נופלים מהם? אשמח לשמוע תגובות.
הודעה אחרונה מאת Z-8, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 988 צפיות
תודה לכל מי שהישיב לי בטרד הקודם. והנה העדכון: שמתי לב שכאשר המנוע מחומם היטב, הוא עובד בסדר, חוץ מטורי סרק גבוהים. אז הינעתי אותו עכשיו כשהוא קר והצמדתי את היד לאגזוז. ומה אני מגלה? אין לחץ פליטה ופליטה לחה! אני מבין שיש נזילה של מי קירור לתוך צילינדרים. והנה השאלות: 1. מה צריך לשפץ? 2. רכשתי חומר בשם M-P (של Solder Seal - Gunk), שהוא תוסף למי קירור הנועד לסתימת נזילות. האם כדאי לנסות אותו? דרך אגב, המנוע הוא D6E של סיטרואן.
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אולי מישהו נתקל בבעיה שמד סל"ד עובד לפי רצונו החופשי ? לפעמים הוא יכול לעבוד יום שלם לפעמים לא בכלל, לפעמים מספר שעות כן ומספר שעות לא. ממש מוזר. עכשיו גם מד שמן לפעמים מפסיק לעבוד. פירקתי את הלוח שעונים, מאחור לא שמתי לב לשום בעיה, ניקיתי את כל המגעים עם ספריי. - לא עוזר. יש למישהו רעיון ?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
מה זה פורק לחץ?
מאת Vovka- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
זה תוספת? זה שיפור? למה צריכים אותו?
הודעה אחרונה מאת 2FAST4U, -
הסרת מדבקה
מאת SPL- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שאלה קצת מפגרת אבל אני פוחד לקחת את הסיכון... אני רוצה להסיר את המדבקה הירוקה שיש לי על הרכב (מצורפת תמונה) השאלה היא אם היא תשאיר סימנים יש אפשרות להסיר אותם ואיך בלי לגרום שריטות? *האם מומלץ להשתמש בדלק?
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים, נמצאה חברה שמייצרת את קיט הראם אייר עם אלמנטים של קינג דרגון. החברה עושה משלוחים לארץ - המחיר כולל משלוח הוא 155 יורו (כ-820 ש"ח). במידה ויהיו 5 אנשים ומעלה שירצו את הקיט המחיר יוזל ב-20% (כ-650 ש"ח). לכל בעלי הראלי - ישנו קיט המיוצר במיוחד למנועי ה-8V של הראלי כך שאין צורך בעבודת התאמה מיוחדת המחיר הוא אותו מחיר. אני יודע שהקיט נעשה ע"פ הקיט של פיז'ו ספורט - אז נקווה לטוב. כל המעוניינים בקיט נא לשלוח ה"פ. בברכה, אייל
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפעמים קצת קשה לפתוח סאן רוף ידני, לכן כמה חברי פורום המליצו לי לשמן את המסילות. אז היום קניתי גריז צהוב (20 שקל באוטודיפו) וצילמתי את המסילה כדי שתראו את מה אני הולך לגרז ותגידו אם אני לא עומד לעשות טעות. המסילה מחולקת ל 2 כמו שתרא בתמונה, הצד האדום של הקפיץ שבטח אחראים על הפתיחה והתפעול הידני והצד הירוק שכנראה בצד הזה העסק זז. השאלה שלי היא לגבי הפלסטיקים שיושבים בשני הצדדים, יש בעיה לשים עליהם גריז או שפשוט לגרז את 2 הצדיים וזהו?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
דיזל השרון!!
מאת eladr-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לשמוע ממכם למי שמכיר האם זה מקום טוב ומיקצועי (דיזל השרון-נתניה). נכנסתי אליהם עם מרצדס 250 דיזל שנת 95 עם נזילת סולר מהמשאבה. אחרי בדיקה הם אמרו שצריך לפרק את ההולדרים ולהחליף את כל הגומיות של הכוסיות למעלה. הם דורשים 350 ש"ח כולל. האם המחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה הראשונה היא , נאמר לי על ידי k&n שבאותו הבית בולם מובנה וצריך לחתוך עם דיסק כדי להעביר אותו לבולם החדש ,עד כמה זה מומלץ והאם זה לא יגרום לבעיות מאוחר יותר? איך הבולמים בכלל בגדול? האם מישהו יודע איפה אפשר לברר את קוטר הבולמים שיש לי? הרכב הוא ניסן סאני 1993 נפח 1600 lx. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , אני עומד בפני התלבטות קשה האם להחליף ג'נטים ל15 או להשאר עם 14. אני יודע שיש המון חומר בחיפוש, אבל אני מבקש להתייחס רק לדגם הרכב, RSI . אם לעבור ל15, איזה צמיגים כדאי , ומה יאשרו אם יאשרו, ואם להשאר ב14 איזה צמיגים רצוי להחליף? אני מבקש מכל חברי ההפורום שברשותם אראסאיי , וניסו להוציא אישור לג'נט 15 לדוגמא, בין אם הצליחו ובין אם לאו, לתת כמה טיפים בעניין תודה.
הודעה אחרונה מאת shainin, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בעיה באוטו אני קם בבוקר בודק שיש מים רואה שלא ממלא ואז למחרת אותו דבר איך זה אפשרי שאני ממלא כל יום מים ברדיאטור ואין למחרת בבוקר טיפה ? חשוב לציין שאין סימני מים על הריצפה והמים לא פרצו אל אגן השמן מה זה יכול להיות ? אני כבר מיואש ? . תודה מראש תמיר * אני חאפר שלא יודע לכתוב כותרת *
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הרכב מקרטע בהילוך שלישי??? לא מניע בבוקר??? מנוע כבה בעצירות??? לפני שאתה נכנס למוסך, כנס לאתר ובדוק אם ניתקלו בתופעה דומה לשלך, ומה הפתרון! http://www.mad-mechanic.com/index.shtml אפשר גם לשלוח להם תקלות שנתקלת בעצמך ולהגדיל את מאגר המידע.
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה יש לי פגו 309 שנת 88 ובזמן האחרון ההילוכים לא נכנסים כול-כך טוב. ולפני יומיים התחילו מין חריקות כאלה כאשר לוחצים על הקלאטץ. אני חשבתי שצריך להחליף או להוסיף שמן גיר התקשרתי למוסך ושאלתי כמה זה יעלה לי. ואמרו לי שבמכונית שלי אין שמן גיר, לא קיים בכלל! זה נכון? ואיך זה יכול להיות? ועם הוא טועה כמה באמת עולה למלות שמן גיר?
הודעה אחרונה מאת No Nick.inc, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו יודע אם ישנם פנסים כהים ל-106 דור 2 ? ואם כן, היכן ניתן להשיגם ? תודה, סהר.
הודעה אחרונה מאת מת על 205 GTI, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בחיפוש קל באינטרנט ניתן למצוא אין ספור פטנטים אין לבנות "ערכה" שבעזרתה ניתן יהיה לנקז נוזל בלמים ללא צורך באדם נוסף. אימצתי את אחד הרעיונות לעצמי וחיברתי לעצמי ערכה כזו. המצרכים הדרושים הם זולים ופשוטים: בקבוק עם פקק (אני השתמשתי בבקבוק פלסטיק של 0.5 ליטר של קוקה קולה) כ-חצי מטר צינור מתיז מים שקוף שסתום חד כיווני (של מתיז מים) רצוי גם כמה אזיקונים קטנים מפלסטיק. 1. בפקק של הבקבוק הפלסטי עושים 2 חורים, אחד גדול (שיתאים לצינור הפלסטי) ואחד קטן - שישמש פתח יציאת אויר לנוזל שיכנס במקומו. 2. את הצינור הפלסטי חותכים באמצע ומחברים את השסתום החד כיווני (בצורה כזו שכיוון הזרימה יהיה לבקבוק כמובן). 3. באמצעות אזיקונים קטנים מאבטחים את הצינור הפלסטי לשסתום ה…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
שלום לכולם בבעלותי סיוויק האצ'בק 97 יום בהיר אני נכנס לאוטו ומגלה שהצ'ופצ'יק שנועל את הדלת מבפנים נשבר ולא מזיז את הצירים שבתוך הדלת. הייתי בהונדה ורוצים בשביל החלק הקטנטן הזה 329 שקלים חדשים. נראה לי קמש מוגזם היתי בכמה וכמה פירוקיות באזור ת"א ואין להם, וחלק מהם בכלל לא מתעסקים עם חלקים כאלה קטנים. האם מישהוא יודע היכן אני יכול להשיג את החלק?? זה נראה ממש מכוער לא אסטטי החלק מופיע בתמונות הבאות.
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני כמה ימים הסתכלתי על מכונית SMART באתר מוטוקאר, והיה רשום שם שזהו רכב הילוכים עם קלאץ' חשמלי. הפכתי באינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעזאזל זה קלאץ' חשמלי? מה זה נותן? האם יש אותו בעוד רכבים? תודה
הודעה אחרונה מאת Maserati, -
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
רכשתי לא מזמן את הרכב הוא עשה רק 110000 ק"מ בפעמים שנסעתי ממודעין לי"ם בסוף העליה וכמעט באותו מקום דלקו ביחד שני המנורות האוט לא חם הנחתי את היד על מכסה הרדיאטור וחום בסדר אין ריח של שמן שרוף לאחר המתנה קצרה או נסעיה ישרה כבו המנרות , יש 0.5 שמן עודף. ובהמשך לאותם מנרות סוררת בבוקר שאני מניע הנרות דולקות רק ברגע ההנעה עצמה לשניה וכבות ובהמשך היום כל פעם שאני פותח סוויץ הם דולקות כרגיל אנא עזרו לי עם הדבר המוזר הזה
הודעה אחרונה מאת ברקי,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 466 אורחים (הצג רשימה מלאה)