Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד סל"ד בראלי דור ראשון

Pug307
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אולי מישהו נתקל בבעיה שמד סל"ד עובד לפי רצונו החופשי ?

לפעמים הוא יכול לעבוד יום שלם לפעמים לא בכלל, לפעמים מספר שעות כן ומספר שעות לא. ממש מוזר. עכשיו גם מד שמן לפעמים מפסיק לעבוד.

פירקתי את הלוח שעונים, מאחור לא שמתי לב לשום בעיה, ניקיתי את כל המגעים עם ספריי.

- לא עוזר.

יש למישהו רעיון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי מישהו נתקל בבעיה שמד סל"ד עובד לפי רצונו החופשי ?

לפעמים הוא יכול לעבוד יום שלם לפעמים לא בכלל, לפעמים מספר שעות כן ומספר שעות לא. ממש מוזר. עכשיו גם מד שמן לפעמים מפסיק לעבוד.

פירקתי את הלוח שעונים, מאחור לא שמתי לב לשום בעיה, ניקיתי את כל המגעים עם ספריי.

- לא עוזר.

יש למישהו רעיון ?

בזמנו קיבלתי המלצה מ ZVIT על מוסך שמתעסק בזה :

אוטומטר דני בתחילת רחוב הירקון 13 תל אביב בצד שמאל בניין פינתי בצבע ירוק

טל. 5166777-03

לא זול, אבל שווה !

נ-מניסיון, לא זול אבל באמת שווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי לפני כמה שבועות המד סל"ד היה משתגע ומפסיק לעבוד, כרגע הוא לא עושה בעיות, אבל הייתי שמח לדעת מה קרה לו...

הוא פתאום היה צונח לאפס ולא זז

כשהאוטו היה נכנס לבור קטן בכביש לדוגמא, הוא היה חוזר לעבוד

מתזוזות חזקות במרכב

ככל הנראה מגעים, לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי לפני כמה שבועות המד סל"ד היה משתגע ומפסיק לעבוד, כרגע הוא לא עושה בעיות, אבל הייתי שמח לדעת מה קרה לו...

הוא פתאום היה צונח לאפס ולא זז

כשהאוטו היה נכנס לבור קטן בכביש לדוגמא, הוא היה חוזר לעבוד

מתזוזות חזקות במרכב

ככל הנראה מגעים, לא?

אני בטוח שלא זה מה שקרה לך אבל -

לפני כמה שנים נהגתי באונו שלי לפתע החלו כל השעונים להשתגע ולשחק

כולל השעון של הספידומטר וכו' - כנראה היו הפרעות אלקטרומגנטיות באיזור

:shock2:

או חייזרים

0X

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שאלה על המודד ק"מ, יש את המד שאפשר לאפס ולמדוד מנקודה X ל Y כמה נסעתי. הביעה היא שהוא באמצע הנסיעה קופץ מ ל 1000 ואחריי זה ל 2000 והלאה ולא מראה באמת כמה נסעתי, מה יכול להיות הבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שאלה על המודד ק"מ, יש את המד שאפשר לאפס ולמדוד מנקודה X ל Y כמה נסעתי. הביעה היא שהוא באמצע הנסיעה קופץ מ ל 1000 ואחריי זה ל 2000 והלאה ולא מראה באמת כמה נסעתי, מה יכול להיות הבעיה?

אתה לא מתבלבל?

המד המתאפס מגיע רק עד 999 :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שיש גם אלפים אולי אני טועה, בכל מקרה הוא קופץ. אני לא אשכח שהתחלתי נסיעה ואיפסתי אותו, אחרי 5 דקות נסיעה אני רואה שכבר נסעתי 600 ק"מ!!!! זה הספק מכובד ל5 דקות אה? :lol:

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שיש גם אלפים אולי אני טועה, בכל מקרה הוא קופץ. אני לא אשכח שהתחלתי נסיעה ואיפסתי אותו, אחרי 5 דקות נסיעה אני רואה שכבר נסעתי 600 ק"מ!!!! זה הספק מכובד ל5 דקות אה? :lol:

הק"מ קופץ לך רק איפה שאתה מאפס, או גם במד אוץ הרגיל?

אם הוא קופץ לך גם ברגיל, אז המצב רעעעעעע

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...