טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,238 נושאים בפורום הזה
-
מישהו מכיר היכן ניתן להשיג את הקיטים שלהם ואפילו האם ניתן ליבא אותם ומאיפה. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
ראש מנוע ומשאבת דלק
מאת Guest brk- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי קודם כל, היתה לי בעית קומפרסיה במנוע ועקב כך החליפו לי שני בוכנות (2 ו 4 .. מחלה ידועה לאימפרזה טורבו) רציתי לדעת, החליפו לי רק שני בוכנות, לא ביצעו חריטה ואמרו שאין צורך לחזור ל"חיזוק" זה הגיוני? יש קשר לכך שהמנוע בוקסר ו\או עבר אוברול לפני שנה? מה תאמר בדיקת קומפרסיה אחרי הרצה? יש עוד משהו שאני מפספס\צריך לדעת? ובקשר למשאבת דלק לפני כמה חודשים החלפתי משאבה ל"משופרת" ומאז רק בעיות. המשאבה הראשונה שהוחלפה, לא פתרה את הבעיות (EGT והתנעה גרועה בבוקר) אחרי נסיעות של כ-שעה, היא התחילה ממש לזמזם, תדמיינו יתוש עם מגבר 1000 RMS החזרתי אותה לחנות וקיבלתי חדשה, שוב, אותם תופעות. פעמיים אותה משאבה, פעמיים הותקן באותו מקום, פעמיים…
הודעה אחרונה מאת איצ11, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום שטפתי את המנוע בלחץ מים במכון שטיפה. המיסב של המזגן משמיעה חריקות האם יש אפשרות לשים גריז במיסב או שזה אבוד ניסתי לשים שמן לא עזר האם יש פתרון? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום החלפתי אותו במוסך המרכזי, לאחר איום מפורש בעו"ד, בפני שירות לקוחות, והסברת החלפת ההגה אצל אחרים, וכן הדגשת בעיה סדרתית בנושא.. מיכאל מישאלוב (מוסך מרכזי) היה מאוד נחמד. ההגה הוחלף במסגרת "מחווה מסחרית" עלק... העיקר שהוחלף - עבודה: 121 ש"ח... עליי. ההגה נראה מחומר יותר פשוט מהמקורי, אבל לפחות חדש...
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1.פילטר סולר 2.פילטר אוויר 3.פילטר שמן 4.סתם מכסה שסת" 5.אטם נחושת עגול 6.שמן מנוע 15W40 למנועי טורבו דיזל לובקס 7.נורות + בית נורה ללוחית הרישוי 8.ניקוי הנשמים והצינורות של הטורבו בלחץ אוויר. ------------------------ סך הכל: 717 ש"ח כולל מעמ ועבודה בעבר הטורבו ובקושי היה נשמע - היתה שומע פששששט בין 2800 ל 3200 וזהו למעשה (וממש ממש חלש) כעת הטורבו נשמע כבר ב 2000 בעוצמה מאוד חזקה וממשיך עוד יותר חזק עד 4000 סל"ד מה שכן יש לי תופעה מוזרה שכעת שמכבים את האוטו שומעים "פשט" בכיבוי גם. אבל לא משנה החום מנוע סביר והמנוע אינו מתאמץ אז זה תקין. האוטו משוחרר יותר ומרגיש יותר מהנה. זהו..
הודעה אחרונה מאת omri75, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כבר חודשים אני מחפש מידע על מבנה הרגב באינטרנט ולא עליתי על כלום בינתיים צריך עזרה...... תשלחו לי אתרים ששם אני יכול ללמוד הכל על מבנה הרכב **** ההודעה נערכה **** יעזרו לך גם אם לא תקלל. קרא שוב את הכללים, כנראה שהספקת לשכוח: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1051
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת אחרי חודש וחצי שהקיט שוכב אצלי בחדר ומעלה אבק הוא סוף סוף הורכב.... אז ככה: 1) תושבת מודול ההצתה נוסרה - הקוייל עצמו הוזז 2 ברגים קדימה. 2) נתבצעו מספר התאמות בכונס אויר כדי למנוע נגיעות מיותרות בקוייל ובמצבר. 3) נשם המנוע חובר לפתח היעודי בצינור המתכת בקיט. 4) לצינור מתכת הוספתי צינור סיליקון (מאריך) . 5) חיישן החמצן חובר לצינור הסיליקון. 6) מיכל נוזל הידראולי ה"כ הורכב על תושבת המצבר עם החיבור המקורי . מספר בעיות שנתקלתי בהם ועדיין אין לי פתרון בשבילהם: 1)צינור נשם המנוע ארוך מידי ולכן נשען על צינור הסיליקון בעת סגירת מכסה המנוע ומפעיל עליו לחץ . אין אפשרות לקצר את הצינור בגלל שכיפוף צינור קצר יותר סותם אותו כמעט לגמרי. …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב רנו קלאו 94 מקרטע לא עובד חלק בניוטרל. כשמתחילים בנסיעה הרכב פשוט נראה כאילו נחנק לא מקבל דלק לא חשוב כמה לוחצים על הגז הוא לא זז ואז מאיץ עד להילוך הבא עד 2500 סל"ד הוא מקטע ואח"כ מאיץ. האם יתכן שמשאבת דלק מודיעה על סיום חייה?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש דיהטסו אפלאוז ידנית עכשיו כשהטורים ל האוטו עולים אז נדלקות אצלו המנורה של השמן של המצבר ושל עוד משהו עכשיו לדעתי זה לא מעיד על תקלה אמיתית אלא פשוט משום מה המנורות מקבלות זרם עקב העלייה בטורים..הם מהבהבות כאלה..לא ממש נדלקות מה אתם חושבים? בעיה נוספת אצלו זה ב5-10 דקות הראשונות של נסיעה כשהאוטו בניוטרל או עם קלאץ' בפנים הטורים עומדים בערך על 2500-3000 סל"ד
הודעה אחרונה מאת noname, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לצבוע כמו שיש בתמונה עכשיו אני יכול לעשות את זה לבד אבל זה לא יצא כמו בתנור אצל מי אתם ממליצים לצבוא כמה זה יכול לעלות ואם מישהו יודע איך אני מפרק את החלק הזה תודה מרואש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבר יצא לי לראות כמה 106 GTI עם בריחת שמן מהפקק מילוי שמן כמו בתמונה. רציתי לדעת למה זה, והאם יש אפשרות אולי לשים גומיה בגודל המתאים בפקק ובעצם לתת יותר אטימה?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש בעיה מאוד מאוד מוזרה ברכב [אלפא GTV]. מאז שהוא קנה את הרכב יש לו שריקות גבוהות מהציר האחורי, ממש מחרישות אזניים. זהו מעיין תהליך , רק כאשר הרכב נסע פרק זמן מסוים הרעש מתחיל. הציר האחורי הוחלף, הדיסקים הוחלפו, הבלמים הוחלפו, ממש לא ברור מה מקור הרעש. אבל.. כאשר לוחצים על הברקס הרעש פוסק ומייד חוזר. זאת אומרת, זה קשור לאיזשהי תנועה סיבובית. אנחנו ממש אובדי עצות , כי נסיעה ממושכת נהפכת לבלתי נסבלת! מה זה יכול להיות??
הודעה אחרונה מאת חן, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לאחרונה צצה לי ויכוח בין החברים וכבר חודש אני לא מצליח למצוא לה פתרון... אז ככה: לי יש גולף 1.8 CL ואני רוצה לשים מנוע של VR6, אני יודע שאני צריך להחליף גם גיר ובולמים וקפיצים והכל, אבל הבעיה העיקרית היא שאמרו לי אני לא יקבל על זה אישור בגלל שזה לא אותה שלדה, אז חשבתי לעצמי שאני יעשה לאוטו שלי גם חיזוק שילדה ואז גם אמרו לי שזה לא חוקי ולא יאשרו לי את זה, מאז שאלתי הרבה אנשים (כולל שוטרים ואנשי חוק למיניהם) והגעתי למסקנה שאף אחד לא יודע על מה הוא מדבר כי חלק אומרים לי מותר ומאוד ממליץ לעשות וחלק אומרים לי אל תעשה אלא אם כן אתה מוכן להתחיל לברוח ממשטרות (שאני לא רוצה) כי אני לא יקבל על זה אישור עוד ויכוח... אני רוצה לשים גנט 16 אינטש במקום ה14 אינטש שלי מותר לי או …
הודעה אחרונה מאת חן, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם נניח שהאלטרנטור מת, לא עובד טוב, גמור, מקולקל.... מהו אורך החיים של המצבר אם כן ? תודה. (אגב איך אומרים אלטרנטור בעברית תקינה? )
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
איזה מן אישור צריך כדי שהשוטרים לא יטרידו בנושא דוד ספורטיבי אוניברסלי
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני לא נוהג לשאול כאן לפני שאני בודק קודם במוסך, אבל אני אעשה זאת מכיוון שמדובר בבעיה מסוג אלו שכשמגיעים למוסך היא נעלמת. (בעצם, כשמנסים להדגים אותה לסתם אנשים אחרים היא נעלמת - מה שגורם לי לחשוב שאני מדמיין דברים...) אז אני אשאל כאן למקרה שלמישהו יש רעיון. 1. כאשר אני נוסע במהירות חנייה אני שומע צפצופים מאזור הפרונט. כאלו שנעשים תכופים יותר ויותר עם העלייה במהירות. בהגעה למהירות מסוימת הם נעלמים (נניח כ-30 קמ"ש). הם לא תלויים במנוע או בגיר, אלא כנראה בצמיגים. הם מצידם במצב סביר. הפרונט מכוון, הם מאוזנים. מה שכן נעשה (לאחר כיוון הפרונט והאיזון) זה החלפתם עם הצמיגים האחוריים, לפני כמה חודשים. (אין לי דרך לדעת אם הבעיה היא מאז). הצפצופים (כמו צפצופים שיש באופניי…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 6 אלף צפיות
אני לא מאמינה מלאה שנה לי ול- 106 שלי(הבייבי) ביחד. הזמן פשוט רץ... קשה לי להאמין שעברנו בשלום את השנה הלא קלה הזו. אולי אני קצת מתלהבת, אבל כנראה שככה זה עם אוטו ראשון. האמת שלמקורביי המכירים את עברי הנקי, היה קשה להאמין שאני אשרוד אתה יותר מבערך שבועיים. בנוסף, גם רבים המליצו לי להפטר ממנה אחרי שהתחלנו להכיר אותה קצת טוב (מידי...). הבייבי הייתה מהיום הראשון האהבה והשריטה הגדולה שלי. היא קיבלה ומקבלת יחס מעל ומעבר לכל סטנדרט והרבה חום ואהבה, אך לצערי היא די אכזבה. כפי שרבים שמעו, ביליתי אתה רבות במוסכים (פרטים בהמשך). בהתאם לזאת, יחסינו היו מתוסבכים וידעו עליות ומורדות תלולות. רגע אחד היא גרמה לי לדיכאון ורצון לשרוף אותה , ורגע אחר הייתי ממש שמחה שיש לי א…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נקודת החיכוך אצלי ממש קרובה אני לא מספיק לשחרר את הקלאצ' וכבר ההילוך נכנס... עכשיו כל הזמן מסדרים לי את זה במוסך זה מחזיק קצת ואז חוזר להיות ככה, מה שקורה אני צריך ממש ממש להדביק את הרגל לריצפה שאני יוכל להכניס הילוכים נורמלי וגם ככה הקלאצ' קשה.... זה עושה שרירים ברגליים אני יודע אבל אני מתאמן כבר אני לא צריך את זה..... הוקצור מה הסיבה לכך ?? אגב גם כבל קלאצ' נקרע אצלי דיי מהר
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נכנסתי לאוטו אני נוסע כ 40 מטר עוצר מנסה לשלב ראשון, בום הידית חופשיה! היא נכנסת להילוכים אבל נראה שהיא זזה על ריק וכל הילוך שאני משלב נותן לי תוצאה של הילוך 3, מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מחפש כבר מלא זמן בקליות שקופות לגולף CL אבל אני מחפש משומשות אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזה בבקשה להודיע לי תודה, דניאל. 064338777
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מראת צד שבורה בראלי דור ראשון כמה כסף (משופץ/חדש)המלצה למקום מכירה או קישור בנושא (הגעתי לעופנועים וכו נ"ב התקנת מזגן - מקום זול ואמין באיזור ראשל"צ וכמה ש"ח בערך (מניסיון)
הודעה אחרונה מאת AutoCool, -
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפעמים לא תמיד,כאשר אני מתחיל נסיעה בראשון לפתע ההילוך לא משתלב ואני סתם נותן גז בסרק למרות ניסיונות חוזרים ונשנים להכניס לראשון,הבעיה מסתדרת כאשר אני מכבה ומניע את האוטו. השאלה אם הקלאץ' עומד לגמור ,איך זה שאני מכבה ומניע זה מסתדר? אם זה לא הקלאץ' אז מה זה?
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מאחר ועוד לא הגעתי לרמה שאני יכול לזהות כל קשקוש מפלסטיק שהחביאו לי הגרמנים (הספרדים?) מתחת למכסה מנוע, אני זקוק לעזרתכם בזיהוי. בתמונה הזו סימנתי בחץ ירוק-אפור את מה שאני מזהה כבית המצערת. מה שאני מחפש לדעת הוא: 1. מהם קשקושי הפלסטיק שהקפתי באליפסה כחולה. 2. מהי הקופסה שסימנתי בחץ אדום. הקופסה הנ"ל משמיעה תקתוקים די חזקים וקצובים כאשר המנוע פועל בסרק. נגיעה בבליטת הפלסטיק שאליה מתחבר הצינור המגיע מה'קשקושים' (זאת שעליה מצביע החץ) מגלה ששם מקור התיקתוקים. לנוחותכם להלן תצלום תקריב, ועוד אחד במבט מכיוון הקופסה על 'הקישקושים'. בתודה מראש !
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחד מהדברים שמאוד חסרים לי בפז'ו הוא מדרך נורמאלי לרגל שמאל - נכון להיום אני תומך את עצמי על החלק הפנימי של בית הגלגל - אבל זה לא מאוד נוח. ניסיתי לחפש באתרים של מומו, OMP ושכמותן, אבל כל מה שמצאתי שם הן דוושות אלומיניום מתות שכל תפקידן להתלבש על הדוושה המתה המקורית ולתת לה את הפוזה ה"נכונה" (שזה לא ממש עוזר לי). עצות ורעיונות יתקבלו בברכה. Fazer
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום החלטתי לחפש שטויות לאוטו שלי ב :EBAY... מצאתי מלא דברים מגניבים וזולים. עכשיו יש לי שאלה אליכם. אני מדפדף בין המוצרים ופתאום אני מוצא SUPERCHARGER לאוטו שלי היה רשום לכל שנה וכל דגם של גולף. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) הוא רוצה על זה 180 דולר וזה לא נשמע לי הגיוני יכול להיות? 2) מה אני צריך להוסיף לאוטו חוץ מהSUPERCHARGER כדי לא להרוס משהו? 3) וכמה כוח סוס בדרך כלל זה מוסיף? תודה מראש על כל העזרה
הודעה אחרונה מאת dandi, -
- 3 תגובות
- 997 צפיות
גלגל אחורי ימניי עקום כך שבעצם הגלגלים נראים כך \ I (שמאלי מאונך ימני נוטה) על זה אמרו המומחים : This usually means the rear trailing arm bearings need replacing שאלתי האם arm bearings זה הפריט שמחבר את הגלגל למסגרת כמופיע בתמונות שצרפתי. בתודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
איפה אפשר לקבל מידע כל כמה זמן ואיזה טיפולים יש לעשות לאופל אסטרה ? משנת 2001 . מידע על תחזוקת האוטו
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. אתמול בבוקר היתעוררה אצלי בעיה קשה בקרבורטור של רנו. המכונית : רנו אקספרס אנרגי' (קרבורטור). הרכב הגיעה אלי כאשר המנוע מזייף. לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי למסקנה שהקרבורטור עושה לי בית-ספר. התקשרתי לצביקה וניהלתי איתו מיספר שיחות התיעצות טכנית, וניסינו כל מיני אפשרויות. בסופו של דבר היתגברנו על הזיוף בכוחות משותפים. מוכרח אני לציין את הידע הרב והניסיון שיש לאיש הזה! כמו כן הסבלנות והזמן שהוא הקדיש לפיתרון הבעיה היו מעל המצופה. צביקה אתה "גדול". כן ירבו!!! תענוג להכיר אנשים כמוך. תרשה לי להודות לך על כל העזרה עד לפיתרון הבעיה. אגב לאחר שהלקוח לקח את המכונית לסיבוב חזר למוסך ואמר מישפט אחד. אף פעם לא נסע האוטו כמו שהוא נוסע כעת. לצביקה תודה מכל הל…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אתמול קיבלתי את המשלוח שהגיע מגרמניה.. קודם כל אני רוצה להודות לאלעד ( redroze) שתרח בשבילי והשקיע מזמנו, והזמין לי אותם טוב אז עכשיו אני מאושר ומקווה להוציא את הרכב בשבעיים הקרובים אז שוב תודה לאלעד (redroze) :smilecol:
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום שמתי לב שיש רטיבות מתחת לרכב באזור הרדיאטור הדבר לא אמור להיות כי הרדיאטור וכל הצינורות מים חדשים , לאחר בדיקה ראיתי שמים יוצאים מהיונית שמדליק ת המאווררים שגם הוא חדש , כנראה צריך להחליף את הגומיה שלא בטוח אם היא הורכבה בכלל, השאלה היא מאיפה מנקזים אוויר לאחר שאני ממלא מים ירוקים מחדש(אם בכלל צריך ,בסאני של אבא שלי לא היה צורך בזה) , ואם אני כבר מנקז את כל המים אני רוצה גם לנקות את הסוללת חימום , הסבירו לי בערך איך עושים את זה אבל אם מישהו שיכול לתת הוראות יותר מדויקות זה יהיה אחלה.
הודעה אחרונה מאת red soldier 205, -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 2,047 אורחים (הצג רשימה מלאה)