Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקודת החיכוך אצלי ממש קרובה אני לא מספיק לשחרר את הקלאצ' וכבר ההילוך נכנס...

עכשיו כל הזמן מסדרים לי את זה במוסך זה מחזיק קצת ואז חוזר להיות ככה, מה שקורה אני צריך ממש ממש להדביק את הרגל לריצפה שאני יוכל להכניס הילוכים נורמלי וגם ככה הקלאצ' קשה....

זה עושה שרירים ברגליים אני יודע אבל אני מתאמן כבר אני לא צריך את זה.....

הוקצור מה הסיבה לכך ?? אגב גם כבל קלאצ' נקרע אצלי דיי מהר

Honda hornet 600

פורסם

הסיבה שהכבר נקרע כי אולי כבל הקלאצ' אצלך מתוח יתר על המידה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה נראה לכם שזה כל הגיר....או חלק מסויים שם לא עובד קשורה??

היום לדוגמא נסעתי באוטו, עכשיו אני דורך הכי חזק שאני יכול לדרוך והראשון נכנס כזה קשה אני במלחמות עם הגיר !! או בכלל שאני רוצה לעשות רוורס לא ישנה כמה שאני ידרוך אני יישמע את הטחחחח הזה אני יודע שזה בגלל שהקלאצ' צמוד מידיי ואני כל הזמן מסדר את זה במוסך ומרחיקים לי אותו ואחרי כמה זמן זה שוב חוזר להיות כמו שהוא....

מיילא שחכו פעם אחת לסגור חזק איזה בורג הייתי מבין אבל כבר איזה 4 פעמים הלכתי להרחיק את הקלאצ' ואני נוסע נסיעה קצרה וזה חוזר לי...

האם זה סימנים לכך שהגיר עומד ללכת לעולמו או משהו???

וכמה צריך לעלות גיר בפיאט אונו פחות או יותר??

קרוב משפחה שלי (הוא המוסכניק שמטפל לי באוטו) טען שמקור הבעיה ב"פלטה" וטען שהפלטה לוחצת אני לא יודע בדיוק איזה פלטה ועל מה לוחצת חחח מה שבטוח הוא לא מסבן אותי ושצריך להחליף אותה.

אגב אני יישמח לקבל אתר שיש שם מחירונים לחלקי חילוף שונים במכוניות שונות תמיד טוב לדעת לפני שמחליפים מה הסדר גודל של המחירים

Honda hornet 600

פורסם
מה נראה לכם שזה כל הגיר....או חלק מסויים שם לא עובד קשורה??

היום לדוגמא נסעתי באוטו, עכשיו אני דורך הכי חזק שאני יכול לדרוך והראשון נכנס כזה קשה אני במלחמות עם הגיר !! או בכלל שאני רוצה לעשות רוורס לא ישנה כמה שאני ידרוך אני יישמע את הטחחחח הזה אני יודע שזה בגלל שהקלאצ' צמוד מידיי ואני כל הזמן מסדר את זה במוסך ומרחיקים לי אותו ואחרי כמה זמן זה שוב חוזר להיות כמו שהוא....

מיילא שחכו פעם אחת לסגור חזק איזה בורג הייתי מבין אבל כבר איזה 4 פעמים הלכתי להרחיק את הקלאצ' ואני נוסע נסיעה קצרה וזה חוזר לי...

האם זה סימנים לכך שהגיר עומד ללכת לעולמו או משהו???

וכמה צריך לעלות גיר בפיאט אונו פחות או יותר??

קרוב משפחה שלי (הוא המוסכניק שמטפל לי באוטו) טען שמקור הבעיה ב"פלטה" וטען שהפלטה לוחצת אני לא יודע בדיוק איזה פלטה ועל מה לוחצת חחח מה שבטוח הוא לא מסבן אותי ושצריך להחליף אותה.

אגב אני יישמח לקבל אתר שיש שם מחירונים לחלקי חילוף שונים במכוניות שונות תמיד טוב לדעת לפני שמחליפים מה הסדר גודל של המחירים

הפלטה שהוא מדבר עליה היא דיסקת החיכוך שמוצמדת לגלגל התנופה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עכשיו כל הזמן מסדרים לי את זה במוסך זה מחזיק קצת ואז חוזר להיות ככה, מה שקורה אני צריך ממש ממש להדביק את הרגל לריצפה שאני יוכל להכניס הילוכים נורמלי וגם ככה הקלאצ' קשה....

קלאץ לאונו 1.4 + מיסב לחץ (VALEO) עולה בסביבות ה400 שקל.

עבודה, בין 350-500.

פורסם

קלאץ לאונו 1.4 + מיסב לחץ (VALEO) עולה בסביבות ה400 שקל.

עבודה, בין 350-500.

אוקיי תודה אחי...וכמה עולה הפלטה רק כי הקלאצ' בסדר זה הפלטה עצמה שעושה את הבעיה הוא אמר לי, אממ אני יהיה קצת יותר מדוייק לגבי האוטו לא מדובר על פיאט 1.4 אם זה עקרוני מדובר על פיאט אונו 1.3 SL-70

Honda hornet 600

פורסם

(1)כאשר מורידים להח' מצמד אין מחליפים רק חלקים ממנו אלא את כולו.

(2)רצוי גם להחליף מחזיר שמן מנוע אח'.

(3)לא זכור האם זה קיים בדגם שלך, אך רצוי לבדוק גם פקקי מים(באם ישנם בין המנוג לגיר).

סיבה לכבל מצמד שנקרע בתדירות גבוהה - כבל הארקה(-) של הגיר פגום.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
(1)כאשר מורידים להח' מצמד אין מחליפים רק חלקים ממנו אלא את כולו.

(2)רצוי גם להחליף מחזיר שמן מנוע אח'.

(3)לא זכור האם זה קיים בדגם שלך, אך רצוי לבדוק גם פקקי מים(באם ישנם בין המנוג לגיר).

סיבה לכבל מצמד שנקרע בתדירות גבוהה - כבל הארקה(-) של הגיר פגום.

עמית

אוקיי המון תודה לך ולכולם שעזרו אני יילך היום לסדר את זה נעדכן אתכם !

Honda hornet 600

פורסם

S70 ,92.

מצמד חדש עלה לי 650 ש"ח כולל עבודה... זאת כמובן במוסך רגיל ולא של פיאט.

הבעיה אגב נעלמה ואח"כ חזרה בצורה מעודנת הרבה יותר...

בשנתיים שהייתה לי האונו היה הקלאץ קשה, מתקשה להכנס...

באחד מהמקרים פשוט בדקתי את שמן גיר וראיתי שחסר (זאת לאחר שהגיר שלי השמיעה רעשים כאשר שילבתי הילוך 1,2 ורברס...)

מקווה שנתתי כיוון.

שיהיה בכיף!

פורסם

אוקיי יום אחרי שפתחתי את השירשור הזה נקרע לי שוב הכבל קלאצ'....

החלטתי שנמאס לי למשוך את זה ככה היום האוטו הוכנס למוסך ועם קצת קשרים מחליפים לי את הקלאצ' וכל מה שקשור מסביב ב-850 ש"ח מה אתם אומרים על המחיר??

Honda hornet 600

פורסם

מעניין אם אח"כ יעלם לי הרעש מתי שאני לוחץ על הקלאצ' (כמו דלת לא משומנת) זה מחלה בפיאטים מה שלא עושים תמיד יש את הרעש הזה...

Honda hornet 600

• תוכן חדש...