Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעש שאתה מתאר מגיע ממיסב הלחץ.תבקש מהמוסך שיבדקו שהכל שם תקין ויושב כמו שצריך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
הרעש שאתה מתאר מגיע ממיסב הלחץ.תבקש מהמוסך שיבדקו שהכל שם תקין ויושב כמו שצריך.

אוקיי תודה אחי, רשמתי לפני!

Honda hornet 600

פורסם

היום האיטלקיה שבה הבייתה לאחר החלפת קלאצ' הקלאצ' מרגרינההה :) ההילוכים נכנסים חלק פשוט תענוק כייף עכשיו לנסוע על האוטו, הקץ לרעש המרגיז והצורם שמכניסים רווקס, הקץ לכאבי רגליים, הקץ לכבל קלאצ' קרוע...

קרוב משפחה שלי(זה שטיפל לי באוטו) אמר שנשבר איזשהו בורג בתוך המזלג והוא גרם לשחיקה מוגברת....אגב תומר גם בדקו לי את המיסב לחץ כמו שאמרת...

בקיצור כל שקל שהשקעתי היה משתלם חוץ מזה לפני חודש הוא עבר טיפול סיכה הוחלפו כל השמנים הפלאגים, גם ציריית הגה חדשה....

הכל עלה קרוב ל-2000 ש"ח (כולל הטיפול סיכה שעשיתי לפני חודש וכל הטיפולים שהאוטו עבר, אבל עוד מעט תיהיה מכה חדשה בכיס- טסט, אבל כל שקל היה שווה לי!

Honda hornet 600

פורסם
מעניין אם אח"כ יעלם לי הרעש מתי שאני לוחץ על הקלאצ' (כמו דלת לא משומנת) זה מחלה בפיאטים מה שלא עושים תמיד יש את הרעש הזה...

אם אתה מדבר על חקירה תוך כדי לחיצה על הדוושה באונו, אז יש לזה שלוש סיבות אפשריות:

1. ראש של קלץ' עצמו (נובע בד"כ מבלאי של מנגנון הקפיצים של הקלץ') - כבר טיפלת בזה :)

2. כבל קלץ' חלוד/פגום - גם בזה טיפלת :)

3. בחיבור של כבל קלץ' לדוושה יש בוקסה קטנה מפלסטיק. כאשר היא נשחכת אי גורמת לחריקה המעצבנת. פיתרון - החלפה. פיתרון חאפרי (מה שעשיתי באונו שלי במשך כמה שנים טובות) - גירוז של המנגנון פעם בכמה חודשים.

P.

• תוכן חדש...