Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.פילטר סולר

2.פילטר אוויר

3.פילטר שמן

4.סתם מכסה שסת"

5.אטם נחושת עגול

6.שמן מנוע 15W40 למנועי טורבו דיזל לובקס

7.נורות + בית נורה ללוחית הרישוי

8.ניקוי הנשמים והצינורות של הטורבו בלחץ אוויר.

------------------------

סך הכל: 717 ש"ח כולל מעמ ועבודה

בעבר הטורבו ובקושי היה נשמע - היתה שומע פששששט בין 2800 ל 3200 וזהו למעשה (וממש ממש חלש)

כעת הטורבו נשמע כבר ב 2000 בעוצמה מאוד חזקה וממשיך עוד יותר חזק עד 4000 סל"ד

מה שכן יש לי תופעה מוזרה שכעת שמכבים את האוטו שומעים "פשט" בכיבוי גם.

אבל לא משנה החום מנוע סביר והמנוע אינו מתאמץ אז זה תקין.

האוטו משוחרר יותר ומרגיש יותר מהנה.

זהו..

פורסם

והחתימה שלך...

50 שקל בסביבות התחנה המרכזית יוכלו לעשות פלאים לליבידו שלך...

רון.

-וכותבים "לגעת", בעברית המילה "לינגוע" לא קיימת-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם הייתם טורחים לקרוא את הודעותיו של עומרי , אז לפחות ב-60 אחוז מהן מוזכרת הקסארה TD 1.9 שלו.

החתימה הינה מתוך אלבומו של THE TAZ (שיר 1 :wink: ), יש אפילו את הלינק אל האתר בו הוא מאוכסן.

פורסם
1.פילטר סולר

2.פילטר אוויר

3.פילטר שמן

4.סתם מכסה שסת"

5.אטם נחושת עגול

6.שמן מנוע 15W40 למנועי טורבו דיזל לובקס

7.נורות + בית נורה ללוחית הרישוי

8.ניקוי הנשמים והצינורות של הטורבו בלחץ אוויר.

------------------------

סך הכל: 717 ש"ח כולל מעמ ועבודה

בעבר הטורבו ובקושי היה נשמע - היתה שומע פששששט בין 2800 ל 3200 וזהו למעשה (וממש ממש חלש)

כעת הטורבו נשמע כבר ב 2000 בעוצמה מאוד חזקה וממשיך עוד יותר חזק עד 4000 סל"ד

מה שכן יש לי תופעה מוזרה שכעת שמכבים את האוטו שומעים "פשט" בכיבוי גם.

אבל לא משנה החום מנוע סביר והמנוע אינו מתאמץ אז זה תקין.

האוטו משוחרר יותר ומרגיש יותר מהנה.

זהו..

אני אמנם נוסע בדיזל נטול טורבו, אבל חבר שלי בעל טורבו אמר לי שלאחר שעוצרים רכב עם טורבו ע"מ לחנות, צריך להמתין דקה לפני שמכבים את המנוע. אינני בקיא בהבטים הטכניים של הנושא, אבל אולי רצוי שתנסה זאת.

פורסם

חחחחח תיהיה בריא פעם ראשונה שאני שומע ברכבי טורבו דיזל שקיים הפטששש (אופס הצטננתי :lol: ) לא רציני לא יצא לי לשמוע איזה מונית קסארה דיזל שעושה פטששש...

ולגבי דן אברהם אתה צודק במה שאתה אומר אותו דבר גם לגבי ההתנעה, צריך להשאיר כמה רגעים על סוויץ ואח"כ להתניע אותו...

Honda hornet 600

פורסם
תשמע את הטורבו דיזל של פלוצ ואגן סקודה סיאט ותבין במה מדובר.

מה אתה רציני אחי, חכה כאן...אני יורד רגע למטה לרדוף אחרי מוניות לראות את התופעה..

Honda hornet 600

פורסם
חחחחח תיהיה בריא פעם ראשונה שאני שומע ברכבי טורבו דיזל שקיים הפטששש (אופס הצטננתי :lol: ) לא רציני לא יצא לי לשמוע איזה מונית קסארה דיזל שעושה פטששש...

ולגבי דן אברהם אתה צודק במה שאתה אומר אותו דבר גם לגבי ההתנעה, צריך להשאיר כמה רגעים על סוויץ ואח"כ להתניע אותו...

לא מדובר על "פטששש" של פריקה...

פורסם

הפריקה היתה מתבצעת רק בהחלפת הילוך.

היתי שומע מין "פשט" קטן כזה

עכשיו אתה ממש שומע "פששששששששששששששששששששששששששש" מ 2200 סלד ועד 4000 - אם אתה עוזב את הגז אתה שומע "טשששש"(כאילו בורח כל האוויר) ואם אתה שוב פעם נותן אז שוב אתה שומע את זה.

זה ממש מתלווה לסאונד של המנוע

ואני אוהב את זה :D

פורסם

אז לא רק לפני כיבוי. שמניעים בבוקר יש לתת 1-2 דקות למנוע כדי לקבל שימון טוב של הטורבו .

ואני עושה את הקטע של הלחכות לפני כיבוי כבר שנה. מאז שהרכב עבר אליי.

גם לפני אבא שלי היה משתדל לחכות .. אבל אתה יודע איך זה נהגי מוניות. צריך להספיק לעבוד ולאכול והכל ואין זמן

• תוכן חדש...