Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Supercharger לגולף 1.8 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי לחפש שטויות לאוטו שלי ב :EBAY... :shock: מצאתי מלא דברים מגניבים וזולים. עכשיו יש לי שאלה אליכם.

אני מדפדף בין המוצרים ופתאום אני מוצא SUPERCHARGER לאוטו שלי היה רשום לכל שנה וכל דגם של גולף. עכשיו יש לי כמה שאלות:

1) הוא רוצה על זה 180 דולר וזה לא נשמע לי הגיוני יכול להיות?

2) מה אני צריך להוסיף לאוטו חוץ מהSUPERCHARGER כדי לא להרוס משהו?

3) וכמה כוח סוס בדרך כלל זה מוסיף?

תודה מראש על כל העזרה :!::lol:

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם

חפש בפורום מה זה דורש, בזמן האחרון אתה מחפש יותר מידי שטויות באינטרנט ומביא את זה לפה, אם אתה באמת רציני אז תרכז בפעם אחת את כל מה שיש לך לשאול ותשאל בהודעה אחת מרוכזת.

ואם אני זוכר נכון חיפשת גם איתותים שקופים אז הנה

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=36187

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא צריך להוסיף שום דבר !

פשוט תכניס את זה לכל חריץ PCI פנוי שיש לך באוטו, ובפעם הבאה שאתה מדליק סוויץ' המחשב מנוע יגיד לך 'נמצאה חומרה חדשה', אתה תשמע קצת חלקים מסתובבים ואחרי איזה 20 שניות הוא יגיד 'החומרה החדשה שלך מוכנה לשימוש' וזהו. תן גז.

וברצינות, שיפורי מנוע זה לא plug and play, ובטח שאי אפשר להגיד כמה כח-סוס זה יוסיף לך, ורשימת התוספות הדרושות על מנת שזה יעבוד כמו שצריך מתחילה כאן ונגמרת בירושלים* (דוגמא: מזרקים, תוכנת ניהול מנוע, אינטרקולר ועוד).

* לא תקף למתגוררים בירושלים, לעובדי החברה ולבני משפחותיהם.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

קודם כל מצטער אם אני מציק לכם פשוט כל יום יש משהו אחר

ובקשר לדברים שצריך להוסיף כדי שזה יעבוד טוב, אני חייב להוסיף? ז"א אם אני לא ישים אותם זה יעבוד??? :?:

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם

הסופרצ'ארג' הוא רק בורג אחד ממערכת שלמה, אתה צריך את שאר החלקים כדי שהמערכת תתפקד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ובקשר לדברים שצריך להוסיף כדי שזה יעבוד טוב, אני חייב להוסיף? ז"א אם אני לא ישים אותם זה יעבוד??? :?:

חחחחחחחחח הרגת אותי עם השאלה הזאת....ממש משעמם לך אה אחי ??? :lol:

מה בכוח אתה רוצה לראות עשן לבן מתיימר לך מהמכסה מנוע??? לפי הדברים שאתה אומר אתה נשמע חובבן רציני סע בגולף שלך תהנה ואל תכניס לאוטו דברים שלא צריכים להיות...

Honda hornet 600

פורסם

אם שאלת שאלה כמו " מה זה סופרצ'ארג'ר ? " ולא ממש טרחת לחפש קצת חומר על זה לפני כדאי מאוד שלא יהיה לך אחד כזה ברכב .

לגבי השאלה השנייה ... אם יש דברים שצריך לשים ולא תשים ... אני מציע שתנסה בעצמך , ככה תדע הכי טוב .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מצטער אם אני לא מקצוען כמוכם אני רק מנסה להבין כמה דברים אם אתם לא רוצים לעזור על תעזרו אבל אל תרשמו שטויות סתם!!!

ודבר שני זה כן סופרצארגר חשמלי... מה ההבדל?

פורסם
מצטער אם אני לא מקצוען כמוכם אני רק מנסה להבין כמה דברים אם אתם לא רוצים לעזור על תעזרו אבל אל תרשמו שטויות סתם!!!

ודבר שני זה כן סופרצארגר חשמלי... מה ההבדל?

אף אחד כאן לא מקצוען , הנקודה שאם היית מנסה להבין מה התפקיד של סופרצ'ארג'ר והיית מנסה לחפש אפילו כאן במנוע החיפוש של הפורום היית מבין את ההבדל .

אתה לא מקצוען , אבל בהחלט עצלן . :mad:

אחרי הטפת מוסר , אני אחסוך ממך את החיפוש באופן חד פעמי ...

סופרצ'ארג'ר הוא יחידה שמתחברת כחלק ממכלולי המנוע ותפקידה לדחוס למנוע אויר כמו טורבו (ע"ע) , רק שסופר מונע ע"י רצועות שמחוברות למנוע ומנצלות את כח המנוע כדי לתפעל את הקומפרסור , בניגוד לטורבו שמונע ע"י גזי הפליטה .

הבדל נוסף , עצם עקרון הפעולה של הסופר מאפשר לו להכנס לפעולה כל זמן שהמנוע מסתובב ופועל לו , לעומת טורבו , שנכנס לפעולה רק ברגע שהפליטה מספיק חזקה בכדי לסובב את הטורבינה .

הבנת ברוך :?:

עכשיו אחרי שהסברתי לך בקצרה , אתה מבין מה זה סופר חשמלי ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

תודה רבה על השיעור הקטן ובאמת הבנתי סף סוף מה זה!

נ"ב אם היית מכיר אותי אניממש לא עצלן אני פשוט חדש בכל הקטע הזה עם המחשב והאינטרנט ובכלל עם האוטו, אבללל מעכשיו אני ידע לחפש קודם וכבר לימדו אותי גם את המקומות הכי טובים לעשות זאת

ושוב תודה על העזרה

ד"א קוראים לי דנדי לא ברוך!! :lol:

• תוכן חדש...