טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בקשה אני צריך ממכם טובה אם יש למישהו את הספר או רק את הפירוט וההסבר על פנים הרכב אני יודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 28.9 אלף צפיות
מה תפקידן של גומיות השסתומים? כיצד מזהים בעיה בגומיות? ממה נגרמת בעיה זו? כיצד מחליפים אותן? רמי תודה
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
מה לעשות עם השמן?
מאת V6- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 977 צפיות
שלום, שאלה קצת מוזרה הפעם: רציתי לדעת מה לעשות עם השמן המשומש לאחר החלפה. קראתי פעם ת'רד ב-VORTEX על כך שאת השמן המלוכלך ניתן להחזיר לאמא אדמה כי בסך הכל משם הוא בא. אבל היום אני לא על שמן מינרלי אלא שמן סינטטי מלא. אני לא חושב שאפשר לעשות אותו דבר. מה דעתכם? השאלה כמובן פונה לירוקים שבינינו (שאני מקווה שישנם כאן), תגובות שמציעות לזרוק אותו באיזה חור ולעזאזל הכל, בבקשה לחסוך.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 1 תגובות
- 746 צפיות
אז לאחר ימים גשומים לחבר שלי יש נזילה מהגג בבדיקה קצר העלתה שאנטנה משוחררת והגומי שלה עשה את שלו השאלה איך מפרקים את הקונסוליה שמעלה נמצא האנטנה ? איפה יש חנות כמו זאן לרנו שבו אפשר לקנות את הבסיס של אנטנה ?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 807 צפיות
קודם כל תודה לכולם על כל העזרה אני גר בירושלים ואני מחפש מוסך טוב ואמין וכמובן לא שוחט במחירים אני צריך לעשות כיוון הזרקה וטיפולים קטנים נוספים יש לי אלפא 145 שוב פעם תודה על כל העזרה
הודעה אחרונה מאת ברקי, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום! חבר שלי חושב להתקין טורבו באסטרה GSI שנת 94. איך מזמינים את הטורבו? מי יכול להתקין? האם אי פעם יצא דגם של אסטרה GSI עם טורבו? איך מאשרים אותו כדי לעבור טסט (האם בכלל צריך לאשר)? וכמובן, כמה בערך כל הסיפור הזה עולה? תעזרו לי לעזור לו. דימה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מכיר כזה ? יש לי בעיה עם הנעילה המרכזית אצלי באוטו ואני צריך עזרה של חשמלאי, אשמח לשמוע המלצות.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני רוצה לקנות כיסויים למושבי הרכב שלי . אבל אני לא רוצה ממש תפירה , אלא משהו מולבש , לא את הגופיות המכוערות האלה . אני מדבר על דברים בסגנון הזה : http://i17.ebayimg.com/03/i/03/4e/e9/66_1_b.JPG איפה אני יכול לקנות כזה דבר באיזור הקריות. וכמה אמור לעלות סט - 2 מושבים קדמים, ספסל אחורי . תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
רכב- פיזו 405 GLX שנת 92 (1600 סמ"ק אוטומט 185K ק"מ) בעיות- א) שמן גיר (אוטומט) מגיע לנוזל הקירור ב) טרמוסטט סיים את חייו (פעולתו לקויה) פתרונות- א) החלפת קולר שמן גיר (אשר סדוק) ב) החלפת טרמוסטט (+בית טרמוסטט) כלים: בוקסות- 13, 27 (ברכב זה..) רצוי גם מאריך מברג (באמת איך לא..) מומלץ גם: אלן (להזזת צינור האויר המגיע מן הפילטר אויר אל הקרבורוטור, אפשר גם לשלוף מבלי לפרק מכסה קרבורטור) בנדים במצב טוב (במקרה שהישנים לא טובים- ברוב המקרים הם לא נשמרים (13 שנה :\ ) תהליך א'- החלפת קולר שמן גיר: ככל הנראה הקולר היה סדוק, ובטמפ' גבוהה שמן הגיר האדום הגיע לרדיאטור, ונצפה מעורב בנוזל הקירור. 1) על מנת להגיע אליו יש לפרק את פילטר האויר(כן כן …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
מי שיודע בנרחבנות רבה בבקשה תסבירו מה אומרים ומה המטרה של 4 המושגים הבאים? פורטינג- קאמשפט- מייניפולד- רכבים אטמוספרים- תודה!!!
הודעה אחרונה מאת NatiND007, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני יודע איך מתבצע התהליך (ע"י רב-בוחן אזורי במקרה שלי בחיפה)אני פשוט לא יודע אם זה כדאי יש לי פיג'ו 205 GL 91 מאוד מטופלת מידת הצמיגים שלה היא 145\משהו (לא רלוונטי על גבי הדלת מופיע מידות מכוריות של פיג'ו ובהם המלצה לסוגי צמיגים בין השאר ומידה מדוייקת אשר חרוטה על האוטו והיא 165\70 ברישיונות המידה המופיעה היא 145 השאלה כאן היא למי שמכיר את האוטו האם כדאי לשנות את המידות ע"פי ההנחיות של פיג'ו?
הודעה אחרונה מאת erezmi, -
מפתח לסובארו
מאת co2000-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש אפשרות להחליף את המנועל בדלת של האוטו בצילנדר אחר כי אני יודע שבסובארו כל מפתח פותח את הדלת בסובארו DL או אולי יש אפשרות אחרת בתודה יוסי
הודעה אחרונה מאת co2000, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ב"ה דבר ראשון ישר כוח על הפורום הנהדר הזה. עלו והצליחו! ועכשיו לשאלה יש לי סיטרואן סקסו אוכלת שמן. האם זה יכול להיות בגלל שלא שמתי שמן מנוע מתאים? אם כן איזה שמן מנוע מתאים לרכב שלי? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בספר היצרן של מזדה 323 כתוב שצריך לבצע טיפול כל חצי שנה או 10,000 ק"מ - מה שבא קודם. לעומת זאת, כשהתקשרתי ל-2 מוסכים מורשים שונים של מזדה, בשניהם אמרו לי שצריך לבצע טיפול כל שנה או 15,000 ק"מ - מה שבא קודם. למי להאמין? תודה!
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם נתקלתי באוטו דיפו במהלך היום,יש שם מבצע לשמנים של אגיפ,100 ש"ח חצי סינטטי 4 ליטר, כמעט וקניתי עד ש ראיתי את התאריך המוטבע בתחתית המיכל ,שנת ייצור 2001, המשכתי לפשפש הין מיכלי השמן והכי חדש ראיתי 2002, מה נהיה? האם זה סביר לקנות שמן בן 4 שנים? בסוף החלטתי לשאול את החברה כאן מה דעתם בנושא, ואח"כ להחליט אם לקנות. כמו כן יש גם שמן מתוסף עם מוס 2 משהו...מה כדאי לקנות? ויש גם את התוסף הזה בנפרד...
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
לילה טוב . לפנ כשעה דפקתי את האוטו בכך שהכביש היה רטוב ונכנסתי לפנייה מהר מידי האוטו נכנס לתת היגוי ועקב זאת הגלגל השמאלי קידמי פגע במדרכה. הג'אנט קיבל דפיקה קטנה ועכשיו יש לו מין עיקום קל בקטע החיצוני שלו שצמוד לצמיג. מאז יש לי שריקה ברכב מאותו גלגל שנפגע גם אחרי שהחלפתי לג'אנט אחר . השריקה מתבצעת רק כאשר אני בנסיעה ישרה. בסיבובים במהירות נמוכה אין כל שריקה. מישהו יכול לאמר ממה יכולה לנבוע השריקה הזו? תודה ולילה טוב סעו לאט הכביש מחליק
הודעה אחרונה מאת MR GT, -
- 2 תגובות
- 791 צפיות
בהמשך לשרשור האח . יש לי שאלה , כאשר נועלים את ידית ההילוכים ברכב אוטומטי על הילוך כלשהו , לצורך העניין L או 1 . האם ממיר המומנט ננעל אם עושים את זה כשהרכב בתנועה ?? שמתי לב שבוא נגיד אני נוסע על 20 קמ"ש מוריד את הידית ל L תגובת הדוושה הרבה אבל הרבה יותר החלטית וההרשה היא באמת כאילו הרכב מאיץ הרבה יותר טוב . (קורולה 99) או שזה פשוט בגלל שהגיר עושה את הפעולה מהר יותר מאשר קיק דאון ?! ההרגשה היא יותר כמו רכב גיר רגיל כאשר עוזבים גז מרגישים את הרכב נבלם לפעמים באלימות משהו אבל לא משהו מוגזם . כמובן שאני לא מנסה להתעלל ברכב .
הודעה אחרונה מאת or213, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, אני שואל את השאלה בשם חבר שלי (שלא חבר בפורום לצערו הרב.....) יש לן פורד פיאסטה 91. לאחר התנעה נדלקות 2 נוריות. אחת לחיווי שמן ושניה של המצבר. לאחר כמה שניות, נורת חיווי השמן נכבית ואילו נורית חיווי המצבר ממשיכה לדלוק. הנורית נכבית רק אחרי לחיצה קטנה על הגז (ואז גם עוצמת האורות מתחזקת). הוחלף מצבר (55A/H) לפני כשבועיים במחשבה שהבעיה הייתה במצבר. מתברר שלא... מה עוד יכול לגרום לכך ? תודה !
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון בורח לי גז מהמזגן (אני ממלא ואחרי שבוע שוב אין גז). רציתי לדעת איך אני יכול לאתר את מקום הדליפה (בלי לפרק את כל הצנרת)? מדובר במיצובישי לנסר שנת 89'.
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
היי חברה , בעיקבות נזילה מזערית שפרצה לי מאחד הצינורות הבאים מקיר האש ומתחברים לכניסה של הרדיאטור [הנזילה היא בחיבור בין הצינור לכניסה ברדיאטור] בכל מקרה המטרה שלי היא לאטום היטב את האיזור בלחץ מאסיבי עם דבק אפוקסי פלסטלינה[עמיד על לטמפ של 149C שזה יחזיק כיוון שאין מצב שהמים במנוע 1.1 של ה205 שלי יעברו נגיד את ה115C ,לא ככה?]בכל מקרה החומר הנל נועד ביעוץ עם כמה אנשי מקצוע -לאטום באופן מאסיבי ויעיל ולעצור את הנזילה ברדיאטורים ובכלל בצינורות ברזל ואלומיניום שכן אצלי הכל אלומיניום בצנרת! .כמו כן ככה גם לי ניראה שיהיה . מה אתם אומרים ? רוב הסיכויים שזה יעזור? [בהתחשב שהנזילה אינה רצינית -כ5.5 טיפות לשבוע בערך על השטיח] מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת tkamin, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 995 צפיות
נוהג בלנטיס 97 1800 בנסיעה מכיוון ירושלים לתא במעלה הקסטל גבול המהירות בעליה התיצב על 80 קמש בהילוך D כאשר לחצן LOOK לחוץ, להבנתי זה למעשה הילוך 3. כשהורדתי להילוך 2 עם לחצן LOOK משוחרר הטורים עלו ל 4000 וכמובן היתה תאוצה אבל בגדול נראה לי שהרכב אמור לתת ביצועים יותר טובים. היינו 2 ברכב ללא מטען , מה אתם אומרים על התאור האם יש בעיה או שאלה מגבלות הרכב.
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סיאט איביזה ואני מעוניין להחליף לה בולמים, איזה בולמים מומלצים לרכב שלי במחיר סביר והאם כדאי לי לקנות בולמי גז או שמן? תודה
הודעה אחרונה מאת ami123, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שאלה לגבי שמן מנוע חצי סינטטי 10W/40 של PRESTONE איך הוא??
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 857 צפיות
שלום שמתי לב שבמהלך הנסיע (בעיקר לאחר נסיע מאומצת) ישנו רעש מכיוון הגלגל הקידמי. רעש לא חזק ויש לו תדר גבוהה כזה. חשבתי כי המיסב הלך אבל למיסב יש רעש נמוך כזה. בדיקה ויזואלית הראתה כי הכל תקין, לא משוחרר וצריך לעבוד כמו שצריך. החלפתי דיסקיות ברקסים והרעש נשאר בדיוק אותו הדבר. דיסקים במצב טוב. מישהו יכול להמליץ על מה להסתכל מבלי להתחיל לפרק את כל המתלה?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ב"ה שלום שוב... בעיה שיש לי ברכב זה שהאורות רוורס דולקות גם כשהגיר אוטומט במצב N וגם כשבמצב P. איך אפשר לתקן את זה? סיטרואן סקסו.
הודעה אחרונה מאת barak770, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשקראתי על הבעיה שחווה חנן עקב חדירת מים לגיר של הג'יפ שלו, עלה בדעתי להציע הוספת מד מפלס/מוליכות לתיבת הגיר או הטרנספר או האקס. ניתן להוסיף לגיר (או לכל תיבת גלגלי שיניים אחרת) זוג אלקטרודות שתהינה מבודדות מהגוף המתכתי של הגיר ותבלוטנה פנימה. מידת הבליטה אמורה להיות כזו, שמפלס תקין של שמן לא יגרום לרציפות חשמלית בין אלקטרודה אחת לשנייה. אם ישנה חדירת מים לחלל הגיר, תהיה עלייה של המפלס וכן שינוי במוליכות של המדיה הנוזלית בפנים. שתי האלקטרודות תמוקמנה משני צידי הגיר כך שגם אם הרכב יסע בשיפועי צד חזקים, לא תהיה הרטבה של שתי האלקטרודות בו זמנית. מעגל חשמלי מתאים המודד התנגדות בין שתי האלקטרודות ידליק נורית ויפעיל זמזם במקרה של התנגדות נמוכה מידי. ניתן גם להפעיל את מעגל ההת…
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום נתנו לי הצעת מחיר לגבי 4 ג'נטים מגנזיום - בסביבות 2600 ש"ח ו4 צמיגים - בסביבות 450 לאחד. המידה היא 195/55/ R15 האם כדאי והאם יש חנויות שאתם יכולים להמליץ עליהם בחיפה? תודה
הודעה אחרונה מאת nati, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה המגבים בלנטיס של חבר שלי הפסיקו לעבוד. המוט המקשר נפל , ומחברי תפוחי הפלסטיק נשברו עקב חלודה וקורוזיה בצירים עצמם של המנוף , מה שמחייב אותו לקנות את כל המכלול. המחיר שהוצע לו עבור מנוף +מוט מקשר חלופיים הוא 600 ש"ח. היכן ניתן להשיג את המכלול הנ"ל במחיר זול יותר? {אזור נתניה והמרכז} והאם יש דרך למנוע את הקורוזיה כדי שלהבא התופעה לא תחזור?..
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי דייהאו לאנוס 99 , הריפוד בפנים חמוד , אבל על הדלתות נראה קצת .... איך לאמר ? רוסי ? (יסלחו לי הרוסים שבינינו) בכל אופן , אני מחפש איך לשנות אותו במחיר מינ' (כמו כולנו , לא ?) האם אני יכול לעשות את זה לבד ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
פגיעה בסרנים, שאסי ? 1 2
מאת DaMN- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אתמול פגעתי במדרכה בזמן סיבוב, במהירות של 30-35. הג'אנט הקדמי התעקם וכך גם הג'אנט האחורי (שניהם שמאליים). את הקדמי לא היה ניתן לתקן והוחלף בג'אנט של פילסיה שנת 99 13'. הייתה גם פגיעה בסרנים, הקדמי והאחורי, שניהם תוקנו עד לחצי המעלה (באחורי), מישהו יכול לעזור לי פה ? חצי מעלה של מה ? של הגלגלים האחורים ? של האחורי לקדמי ? האם זה תקין ? הדבר שהכי מפחיד אותי שבגלל המכה תיהיה פגיעה בשאסי, מה הסיכוי שזה יקרה ? המדרכה היא מדרכה של אי תנועה, משופעת כזאת. תודה.
הודעה אחרונה מאת DaMN,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,009 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- urich
- vigi
- nir eli
- poune
- mikyl
- yaniv572
- GTאי
- fusion-x
- Yoyo770
- PYA
- Itzik-b