Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור האח .

יש לי שאלה , כאשר נועלים את ידית ההילוכים ברכב אוטומטי על הילוך כלשהו , לצורך העניין L או 1 .

האם ממיר המומנט ננעל אם עושים את זה כשהרכב בתנועה ??

שמתי לב שבוא נגיד אני נוסע על 20 קמ"ש מוריד את הידית ל L תגובת הדוושה הרבה אבל הרבה יותר החלטית וההרשה היא באמת כאילו הרכב מאיץ הרבה יותר טוב .

(קורולה 99) או שזה פשוט בגלל שהגיר עושה את הפעולה מהר יותר מאשר קיק דאון ?!

ההרגשה היא יותר כמו רכב גיר רגיל כאשר עוזבים גז מרגישים את הרכב נבלם לפעמים באלימות משהו אבל לא משהו מוגזם . כמובן שאני לא מנסה להתעלל ברכב .

ים long time no

פורסם

סלח לי, אבל אתה מערבב כמה מושגים.

לא זוכר כבר איך זה בדיוק ברכב שלך (דווקא נהגתי כמה שנים על מכונית כזו, אבל זה היה מזמן) כללית בקורולה ממודל זהה או קרוב המנוע עצלן בסיבובים נמוכים/בינוניים ומתעורר לחיים בסל"ד גבוה. הגיר האוטומטי גם לא מוריד הילוך בקלות וצריך ללחוץ על דושת הדלק בחוזקה.לכן הכנסת הידית למצב בו משולב הילוך נמוך יחסית גורמת להרגשת תאוצה מרשימה, הן בגלל יחס התמסורת בגיר והן כי אז אתה עולה יותר בסל"ד. בגלל יחס התמסורת בגיר במצב זה ישנה גם בלימת מנוע מורגשת. אין קשר לנעילת ממיר המומנט. לפחות במזדות 323 ולנטיס אין כלל נעילת ממיר עד להתחלפות להילוך רביעי.

יוסי

פורסם

צודק , המוןע אכן טיפה עצלן בסל"ד כמו 2000 אבל בערך מ2200 הוא מושך מצויין ובעל האצה מעולה בשביל רכב משפחתי מהשורה לפחות כך אני מרגיש .

צודק , כשאני נועל הילוך אני מרגיש באמת שהמנוע מטפס מהר מאוד בסל"ד .

עוד שאלה .

יכול ליהיות שגם הרעש משתנה וניהיה חלק יותר מ2200 סל"ד ומעלה והופך לצליל בשרני ובריא יותר .

חשבתי על זה שבסל"ד נמוך כמו 1900 2000 המנוע לא מפיק ממש מומנט ולכן עושה רעש מעצבן וטרטרני . טאטאטאטאטא.

מעל זה הוא כבר נשמע טוב .

הצליל תמיד היה כזה גם כשהרכב היה חדש ולכן אני שולל בעיות כמו משהו במערכת הפליטה או משהו כזה .

ים long time no

• תוכן חדש...