טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש פירוקיות באזור השרון (אני מכפר סבא). מחפש קונסולה מרכזית לפולו 97', ועוד כל מיני חלקי פלסטיקה פנימית אם יהיה אז סבבה, בד לבד שהולך מתחת למכסה מנוע, ואולי אפילו ג'נטים 14" אם יהיו במידה... (\\ הכי חשוב לי הקונסולה מפלסטיק \\) ביצעתי חיפוש בפורום לפירוקיות והכי קרוב מצאתי בנתניה באזור תעשיה ליד אורט, ואחת בסגולה בפ"ת ליד בית העלמין. היה אחד שאמר שיש באלישמע אחת אבל שלא פעילה כבר שנים. בנוסף עברתי על האתר של דפי זהב, חיפוש של פירוק\פירוקיה וכאלה לא מניב כלום. תודה. אגב...הניסיון האחרון שלי עם הקונסולה היה להדביק אותה, יצא פיצוץ, רק שלאחר שבוע היא נסדקה ב-8 מקומות אחרים...
הודעה אחרונה מאת sathack, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר שנה של חיפושים ואי מציאה של ZX VOLCAN עם שלוש דלתות חשבתי לקנות דגם אחר של ZX עם 3 דלתות ולהשתיל בו מנוע MI או של וולקן השאלה שלי היא האם אפשר לעשות זאת ? כמה זה יעלה בערך ? והאם הרכב יתפקד כראוי ? תודה מראש ... צוק
הודעה אחרונה מאת Punkmobile205, -
- 1 תגובות
- 863 צפיות
יש לי גולף 99 SDI, דיזל ללא טורבו השגתי מ EBAY את האינגקטור של צילינדר 3 (אם סופרים משמאל) מספר האינגקטור מתאים לפי ETKA למנוע שלי (AGP) , האינג'קטור חדש! עלה לי מחיר זול מאוד אפילו מגוחך. האם כדאי לשמור אותו או שעדיף לנסות למכור? זה רכב יחסית דיי נדיר וקשה למצוא חלקים שלו בפירוקיות דגם מנוע AGP... מצד שני אין לי כרגע מה לעשות איתו.... אינג'קטור כזה חדש בצמפיון עולה מעל ל 8000 שקל ככה קראתי בפורומים של YNET............ מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רב אנשים יש למישהו מושג כמה צורכת ניסן טרנו דיזל שנת 2001 דגם קצר מנוע 2.7 רכשתי אותה לא מזמן והיו לי רק רכבי דיזל בחמש שנים האחרונות ונראה לי שהרכב "שותה" יתר על המידה ניסיתי לבדוק כמה היא "שותה " על מכל מלא וזה נראה משהו כמו 1 ל12 בעיר ומחוץ לעיר משהו כמו 1 ל15 זה הגיוני ?
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
שלום לאחי יש רנו קליאו שנת 2002 כ40 אלף קילומטרג' במצב סופר טוב! עכשיו אתמול בדרך ליום הולדת של מישהי(סשה ,והמבין יבין), ניכנסו לשלולית עמוקה במהירות גבוהה יחסית של כ80-70 קמ"ש וזה כביש בין-עירוני שנוסעים שם בדר"כ כ80 קמ"ש,(מי שמכיר זה הכביש בין נס ציונה לבאר יעקוב). אקיצר ניכנסו לשלולית העמוקה יחסית ולא קרה כלום, האוטו עבר בלי שום בעיה. היום שמנו לב שכל צד שמאל (מתחת למושב הנהג ובספסל האחורי מצד שמאל) יש שלוליות,מה שלוליות,בריכה!. אין בעיות של גומיות נוזלות(בדלתות) , אין גג שמש ואין נזילה מהרדיאטור החימום. האפשרות היחידה היא כנראה מלמטה. גם היום אחרי נסיעה בעיר שוב נהייתה בריכה. איך אפשר לבדוק אם זה באמת מלמטה? ומה אפשר לבדוק/לעשות? *שחכתי לציין, צד ימין יבש לחל…
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
שירות של cobra
מאת semik- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם! הייתה לי בעיה עם אזעקה שלי... היום הלכתי לשרות של קוברה... מה שיש לי להגיד זה רק דברים טובים: קיבלו אותי יחסית מהר(היה טור קטן), בדקו אזעקה ברכב כולל כל החישנים, איפסו אותה והבעיה נפתרה.... ובסוף אני שואל כמה אני חייב והוא אומר שום דבר זה שירות שלנו סע לברכה!!!! החלה שרות יש להם! אז למי שיש קוברה בעיתית לכו לאיצחק שדה 18 ת-א יום טוב!
הודעה אחרונה מאת semik, -
בעית בלמים
מאת shmul87s- 1 תגובות
- 760 צפיות
שלום, יש לי סקודה פליסיה , ויש לי בעיה קטנה עם הברקסים שזה בעיה מאוד גדול בחורף , אני לוחץ על הברקס בערך על הרבע , והברקסים לא מגיבים , ואז עוד קצת יש תגובה , ואז אחרי תגובה קטנה , הם כבר ננעלים וזה גורם להחלקה מרובה באוטו.... מאיזו סיבה , אולי אוויר במערכת , או ברקסים אחורים גמורים...?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 1 תגובות
- 830 צפיות
פחותה בסולר כי אני צריך לעשות טחפול 10.000 ק"מ האוקטביה שלי ואומרים שאם אני מחליף פילטר אויר אז הצריכה תהיה נמוכה עכשיו אם כן כמה נמוך??? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. הג'סטי שלי (86') התחילה לשרוק מהחלק הקידמי ימני. השריקה אינה מהמנוע כי היא מתחילה מבערך 50 קמ"ש. לא נראה לי שזה מיסב בגלגל או שנתפסו ברקסים או משהו כזה כי הג'נט וסביבתו לא מתחממים בכלל. מה שאני לא מבין זה שהשריקה מתחילה רק כשהכביש רטוב והיא חזקה במהירות 50 עד 75 קמ"ש אח"כ היא קצת נחלשת. אני בטוח שזה לא רעש מרוח כי זה קורה רק כשיורד גשם או כשהכביש ממש רטוב. מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, לאחר ניסיונות רבים למצוא מוסך טוב שיטפל לי באוטו, שמתי את האוטו אצל אחד מרחובות שהרס לי את האוטו יותר ממה שכבר הוא היה. המוסכניק טען שהוא לא יודע מה הבעיה, ואני חייב מישהו שמבין בדגמים האלה יבדוק לי את האוטו. לפי מה שנראה הבעיה היא בעיה חשמלית שבעקבותיה האוטו לא סוחב ולא מגיב טוב. החלפתי חלקים שהיו אמורים להיות קשורים לזה וכלום לא עזר, לכן אני צריך המלצה למוסך באיזור רחובות שמבין ומתעסק עם הדגמים האלה. ד.א - מדובר בפיז'ו 205 CTI תודה מראש, עידו.
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
-
התנעה קשה !!! מה הסיבות 1 2 3
מאת Samiro- 31 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
אז ככה לפני שתתחילו לקרא מדובר על התנעה קשה יחסית למכוניות 2000 ומעלה יש לי גולף 2001 . ההתנעה שלה לא חלשה - אבל יחסית לגולפים אחרות אין בה קודן והיא כחדשה ושמורה מה יכול לגרום להנעה קשה ?: מה כדאי להחליף !!! נתחיל מהזול ליקר !
הודעה אחרונה מאת אסי, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב רציתי לשים באוטו שיפטלייט אבל זה יקר לאללה אז יש לי רעיון רק אני לא יודע איך ליישם אותו!! אז אני רוצה לדעת האם ישנה אפשרות לבנות איזה שהוא מעגל חשמלי ולחבר אותו למד טורים (שמקבל + אחרי סוויץ ומינוס מהאלטרנטור-למיטב הבנתי) ולבנות איזה שהוא מעגל חשמלי שבזמן שהרכב מגיע נניח ל6.5 טורים תדלק מנורה , האם זה אפשרי???
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם היום נסעתי נסיעה של כ- 10 ק"מ שלקראת סופה, תוך כדי האטה לקראת רמזור אדום נדלקה נורת לחץ השמן תוך כדי נסיעה ונורת טעינת המצבר נשארה כבוייה. איך שנתתי גז הנורה כבתה. נתתי למנוע לעבוד בהילוך סרק והנורה הבהבה. איך שאני לוחץ גז או מפעיל את הצ'וק הנורה מתכבת מייד. יצויין שלפני הנסיעה היום, שהמנוע היה קר לחלוטין ושהרכב עמד על משטח ישר בדקתי שמן, היה חסר קצת ומילאתי. יש בוודאות שמן כמו שצריך ולא חסר בכלל. בנסיעה בכביש מהיר על 80 קמ"ש הנורה לא עובדת בכלל. רק שאני לא לוחץ גז היא מהבהבת או דולקת רצוף. מה הבעיה? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
אז ככה יש לי איזו בעית חשמל ברכב ,הבעיה היא כאשר אני מדליק אורות +הפשרת עדים+עברור+פנסי ערפל הטורים יורדים והאוטו מתחיל לרעוד ועוצמת האור נחלשת אבל עם לוחצים על הגז הכל נעלם,מעצבן אני חושב שזה האלטרנאטור אבל אולי זה משהו אחר... אולי היה למישהו משהו בסגנון?
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם. לפני מספר ימים עלה לי רעיון לטורבו חדשני (לפי מה שאני יודע זה עוד לא קיים) הרי מגדש קטן גודש בטורים נמוכים אבל בגבוהים הוא לא ממש אפקטיבי. ומגדש גדול גודש בטורים גבוהים אבל בנמוכים הוא בקושי זז. אז מה יקרה אם יבנו מגדש גדול עם מין תיבת הילוכים בין הטורבינה לבין המדחס שבטורים נמוכים תכפיל את מהירות המדחס ע"י יחס העברה גדול וכאשר הטורים של הרכב עולים התיבה תחליף את מצבה ליחס העברה של 1:1(כדי שחס וחלילה לא ניגדוש יותר מידי) כך אפשר לקבל גדישה גבוהה גם בטורים נמוכים וגם בגבוהים. עכשיו שאלות כמה שאלות האם מישהוא הקדים אותי וחשב על הרעיון לפני? האם לדעתכם זה אפקטיבי כמו שזה נישמע? והאם לדעתכם אפשר לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
יש לי פיג'ו 106 XSI מונע 1600 שנת 96 ורציתי לדעת אם כדאי ואם בכלל אפשרי להחליף לו את המנוע ל מנוע של 106 GTI .
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האוטו הוא מיצובישי לנסר 89 אוטומט, וכאשר אני מדליק את החימום, מגיעה ריח של דלק מהמערכת, זה בהחלט סביל, אבל עדיין הייתי מעדיך לטפל בבעיה. נאמר לי זאת יכולה להיות בעיה במערכת הפליטה של האוטו. אם מישהו יכול לתת כיוון...
-
שעון סל"ד חיצוני
מאת jook- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סיטרואן סקסו 1.1 ואין לי מד סל"ד ומד חום. רציתי לדעת אם זה קשה לחבר את המדים ואם אני יכול לעשות זאת לבד?
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
- 12 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום ברשותנו טיפו (פיאט) עכשיו גיליתי שנעלמים מים מהרדיאוטור לאט לאט , הלכנו למוסך והוא טען שיש נזילה מהמנוע ,האם ניתן לתקן אותה לבד? רצו 1400 שקל !!1 לגבי האונו שמתי לב שיש מתחת לדש בורד מנוע שמסתובב לו סתם על" בלינד" (ריק) ועושה סתם רעשים מוזרים ומסתובב ולא מסובב כלום !
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך עזרה דחוף שתגידו לי איפה אפשר לקנות תא כפפות של פזו 106 שנת 98 הוא שונה משאר הדגמים מתחתיו כי יש לו 2 כריות אויר אז הוא בצורה קצת יותר מעוגלת אני מחפש במגרשי מכוניות אך לא מוצא ובחברה רוצים 550 ש"ח!!! אני סטודנט ועובד קשה מאוד רק בשביל הדלק וכלכלתי..ממש אין לי את הסכום הזה לתא כפפות...משהו בסביבות ה250 ומטה נשמע יותר הגיוני זה רק התא כפפות והוא גם ככה ממש קטן פשוט עכשיו הוא כל הזמן פתוח וזה ממש מפריע..אם מישהו מכיר מקום-מגרש מכוניות\יודע מישהו שיכול להשיג את זה אני ממש יודה לו.. ועל הדרך יש למישהו פיתרון לגבי התריס מזגן שבורר את האוויר מבחוץ או מבפנים הוא כנראה שבור וזה עושה נקישות כאלה כל דקה אני בוודאות יודע שזה התריס הזה ולא משהו אחר משום שהבעיה ידועה במכונ…
הודעה אחרונה מאת amkmic, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נשרפה לי נורה ראשית מקדימה. ברוב חוכמתי ועייפותי ביקשתי להחליף ולא שמתי לב שזאת לא אותה נורה. כששאלתי לצורתה אמרו לי שהיא אותו הדבר בדיוק. נתנו לי נורת הלוגן עם 60/55 במקום רגילה עם 50/55 W. הלכתי כמובן להחליף אבל הוא כבר סגר והלך. הנורה עובדת בסדר גמור..ואני לא מתכוון להשאר בלי אורות דרך.(לא מעבר) יש איזשהי בעיה עם השוני של העוצמה? תודה.. פלויד.
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני צריך להחליף בולמי זעזועים אחוריים ברובר 216 שנת 99. במוסך המורשה מציעים או מקוריים יקרים, או חליפיים של מונרו ב 420 ש"ח לבולם. הם לא יודעים איזה דגם של מונרו זה הם מקבלים את זה מהיבואן. חיפשתי קצת חלופות אבל אין שומדבר מתאים...ליבואן של מונרו התקשרתי ואין, לבילשטיין ואייבך גם לא, היחידים שיש משהו מתאים זה קוני הדגם ספורט וזה יוצא בערך 700 שקל לבולם. השאלה אם יש חלופות אחרות וטובות במחיר סביר, ואם לא האם יש חנות\אתר גם בחו"ל שניתן להזמין את הקוני ביותר זול? או שכדאי פשוט ללכת על מה שנותנים במוסך?? תודה
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה ברכב כול פעם שאני בנסיעה ורוצה לבלום או שהטורים יורדים או שהמנוע ניכבה מישהוא יודע אולי מה זה יכול ליהיות? תודה מראש איציק.ו
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן חברים. בקרוב אני מבצע הסבה לגיר שלי. אני מעוניין לרכוש גיר ידני. השאלה מה כדאי. גיר ידני משומש ? משופץ ? או חדש מהחברה. וכמובן השאלה הנשאלת , מהיכן לקנות ומי הכי אמין (לבעלי ניסיון ברכישת מכלולים). שמוליק
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לפני כמה ימים החלפתי "מסרק הגה" בפיזו' 306 שנת 95 - שמו לי מסרק משופץ. אתמול בזמן שיצאתי מחניה עשיתי רוורס - והתחלתי לשמוע חריקות מכוון גלגל קדמי בצד הנהג. בינתיים אין חריקון בזמן נסיעה קדימה. נראה לי שמדובר בלאגר אבל אני לא בטוח . האם יכול להיות שזה ציריה ? בכל מקרה - האם הדבר הזה יכול לנבוע מהתקנה לא טובה של מסרק ההגה - המשופץ ? מה אני צריך לומר למוסכניק כדי שיבין שאני לא פראייר ושלא ינסה לסבן אותי - ויגיד שהבעיה לא באשמת המכונאי שלו שהתקין את מסרק ההגה ? כמה עולה החלפה של לאגר ? וכמה תיקון ציריה ? תודה רבה למשיבים
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לידהטסו שרייד שנת 92? לילה+גשם+יציאה ברוורס מחניה צפופה=פנס שבור
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ברשותי רכב כולשהו כשהו במקור צבע סגול.. אים אני יכול לבקש אישור משהו כדי לצבוע אותו אצל פכח עם תנור לצבע שחור?
הודעה אחרונה מאת ShadowRack, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני רוצה לעשות ניקלים בכנפיים מעל הגלגלים בקשת וגם בגריל מקדימה במכסה מנוע מי עושה שיהיה עבודה אובה ויפה?
הודעה אחרונה מאת אייל כ, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם . בבעלותי ראלי דור שני ואני מחפש להוסיף לרכב סוסים . קראתי בפורום לגבי שיפורים אפשריים וגם פרוייקטים (ראלי משופרת,מוסבת). בסופו של עניין הבנתי שבכדי לשפר את הרכב יש 2 אפשרויות רציניות של תועלת בעלות מול סוסים: 1. לשים לרכב טורבו 2.לפתוח מנוע-פורטינג ויחס דחיסה (עם קמפשט חם) על האפשרות הראשונה אני לא רוצה ללכת . רציתי לקבל מידע נוסף על האפשרות השנייה:מחיר,כמה סוסים,צריכת דלק,אמינות ושמירת חיי מנוע. במידה ויש לכם מידע נוסף בעניין או אפשרויות נוספות אשמח לקבל מידע. כמו כן לרכב יש פילטר פתוח ,אגזוז-דוד אחורי וציפ. תודה !!!
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום : יש לי גולף שנת 2000 מנועה 2000 . אני רוצה לשפר את הרכב וקיבלתי הצעה שכוללת קיט חצאיות לכול הרכב שיהיו חלק אחד בטמבון, גריל ספורט קידמי לא מפיברגלס אלה פלסטיק, ספויילר אחורי עליון ,יצאת אגזז מפוצל גבוט ופילטר פתוח. ב 8000 ש"ח. העם המחיר סביר.
הודעה אחרונה מאת asi08, -
-
מי מחובר 2 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 878 אורחים (הצג רשימה מלאה)