Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

הג'סטי שלי (86') התחילה לשרוק מהחלק הקידמי ימני. השריקה אינה מהמנוע כי היא מתחילה מבערך 50 קמ"ש. לא נראה לי שזה מיסב בגלגל או שנתפסו ברקסים או משהו כזה כי הג'נט וסביבתו לא מתחממים בכלל. מה שאני לא מבין זה שהשריקה מתחילה רק כשהכביש רטוב והיא חזקה במהירות 50 עד 75 קמ"ש אח"כ היא קצת נחלשת. אני בטוח שזה לא רעש מרוח כי זה קורה רק כשיורד גשם או כשהכביש ממש רטוב.

מה זה יכול להיות?

תודה רבה מראש.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא ניתן לאבחן השריקה, שנשמעת רק לפעמים, דרך המסך ומקלדת אך חשדי נופל על רצועת מנוע מחליקה ושורקת. עליך לגשת למוסך כדי שיבדוק הרצועה ואם גם ישמע שם הרעש אז ייקל לאתר הבעיה ולפותרה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יכול להיות שמקור השריקה הוא בניקוז המים ע"י הצמיג.

גם לי יש שריקה חלושה כשאני נוסע על כביש רטוב (גם אם לא יורד גשם באותה שניה). רק שזה קורה במהירות הרבה יותר גבוהה.

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

לא נראה לי שזו הרצועה בגלל שכשהכל רטוב ואני נותן גז - אין רעש, אבל מבחינת מיקום הרעש זה מתאים (גם הרעש וגם הרצועה בחלק הקדמי ימני).

בדקתי את הצמיג הימני והוא יבש לגמרי אז אני אעדכן אחרי החלפתו (נראה לי יותר דחוף).

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
תודה על התגובות המהירות.

לא נראה לי שזו הרצועה בגלל שכשהכל רטוב ואני נותן גז - אין רעש, אבל מבחינת מיקום הרעש זה מתאים (גם הרעש וגם הרצועה בחלק הקדמי ימני).

בדקתי את הצמיג הימני והוא יבש לגמרי אז אני אעדכן אחרי החלפתו (נראה לי יותר דחוף).

אתה מודע לכך שצמיגים מחליפים בזוגות, כן?

ותעיף מבט על האחוריים - אם הם גמורים תחליף כבר את כל הארבעה, אם הם בסדר הם עוברים קדימה ומאחור שמים זוג חדש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יכול להיות שזאת השריקה של הטורבו... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...