Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה דחוף שתגידו לי איפה אפשר לקנות תא כפפות של פזו 106 שנת 98 הוא שונה משאר הדגמים מתחתיו כי יש לו 2 כריות אויר אז הוא בצורה קצת יותר מעוגלת אני מחפש במגרשי מכוניות אך לא מוצא ובחברה רוצים 550 ש"ח!!! אני סטודנט ועובד קשה מאוד רק בשביל הדלק וכלכלתי..ממש אין לי את הסכום הזה לתא כפפות...משהו בסביבות ה250 ומטה נשמע יותר הגיוני זה רק התא כפפות והוא גם ככה ממש קטן פשוט עכשיו הוא כל הזמן פתוח וזה ממש מפריע..אם מישהו מכיר מקום-מגרש מכוניות\יודע מישהו שיכול להשיג את זה אני ממש יודה לו..

ועל הדרך יש למישהו פיתרון לגבי התריס מזגן שבורר את האוויר מבחוץ או מבפנים הוא כנראה שבור וזה עושה נקישות כאלה כל דקה אני בוודאות יודע שזה התריס הזה ולא משהו אחר משום שהבעיה ידועה במכוניות האלה וזה מתאים למיקום ולרעש של התריס הזה..אם למישהו יש פיתרון גם לזה אני ישמח מאוד.

בכל מקרה תודה מראש על כל עזרה..ואם אפשר כמה שיותר מהר יותר טוב..תודה.

פורסם

ראשית לבעית תא הכפפות ,מאיפה אתה ?צפון/מרכז/דרום

אני מהצפון ואם תעלה תמונה של התא שלך אני בטוח שאני יוכל להשיג לך את זה בפחות מ-100 שקל.

אני מוכן לעשות לך את השרות בהיתנדבות.

לגביי תריס המזגן ,לדעתי זו בעיה במנוע הסרבו שיש לך אם אני לא טועה. בכל אופן אתה צריך לפרק את התריס ולראות על קיומו ,תפקידו להפריד את תעלת המיזוג בין האוויר מחוץ לרכב או מתוך הרכב ע"י סיבוב של דלת פלסטיק קטנה.

פורסם
ועל הדרך יש למישהו פיתרון לגבי התריס מזגן שבורר את האוויר מבחוץ או מבפנים הוא כנראה שבור וזה עושה נקישות כאלה כל דקה אני בוודאות יודע שזה התריס הזה ולא משהו אחר משום שהבעיה ידועה במכוניות האלה וזה מתאים למיקום ולרעש של התריס הזה..אם למישהו יש פיתרון גם לזה אני ישמח מאוד.

בכל מקרה תודה מראש על כל עזרה..ואם אפשר כמה שיותר מהר יותר טוב..תודה.

למיטב זכרוני מדובר ב"מנוע אויר צח", אותו מנוע שמווסת את שאיבת האויר מפנים הרכב או מחוצה לו. דובר כאן על זה בעבר (מרבית החברים עם 106 כאן בפורום כבר החליפו אותו) וזה אכן מתחיל ברעש מעצבן.

אני צריך עזרה דחוף שתגידו לי איפה אפשר לקנות תא כפפות של פזו 106 שנת 98 הוא שונה משאר הדגמים מתחתיו כי יש לו 2 כריות אויר אז הוא בצורה קצת יותר מעוגלת אני מחפש במגרשי מכוניות אך לא מוצא ובחברה רוצים 550 ש"ח!!! אני סטודנט ועובד קשה מאוד רק בשביל הדלק וכלכלתי..ממש אין לי את הסכום הזה לתא כפפות...

נסה לפנות למשה קצב, אולי הוא יוכל לעזור :razz: (ובקיצור, אתה חושב שמעניין למישהו ת'($#)%($# שאתה סטודנט שעובד קשה מאוד בשביל הדלק וכלכלתך ? זה המחיר של החלק בחברה ואין הנחות לסטודנטים :razz:)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגבי התריס מזגן:

תפתח את תא הכפפות(במקרה שלך זו לא בעיה כי אין דלת לתא כפפות..:wink: )

חפש אחר קונקטור צהוב ונתק אותו

זה יפסיק את פעולת הבורר ואת הדפיקות המעצבנות...

• תוכן חדש...