טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אז ככה סוף סוף צירפתי תמונה ! אלה הפלאגים המקוריים שהיו לי בגולף 2001 שלי מנוע 2000 יש בקצה כמו שאת רואים 3 ראשים תסבירו לי האם זה אומר שאלה 3 אלקטרודות ? האם בעצם אלקטרודה = ראש ? אני לא ממש מבין איך אני אדע מה לקנות אני רוצה לקנות מהאינטרנט מאתר מחול !!! אז שמח אם תסבירו לי כי רוב הפלאגים שראיתי יש להם ראש אחד !!!! וזה מה ששמתי ועכשיו המנוע מזייף טיפה! ולדעצכם מצב שלהם בסדר או ששוה להחליף או שבעצם אי אפשר לדעת לפי תמונה !~ תודה
הודעה אחרונה מאת r_106, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבא שלי (בין היתר גם קצין הרכב של החברה שהוא עובד בה) ביקש ממני לשאול פה אם אתם מכירים צמיגייה זולה וטובה באזור קניון רמת גן (ליד האצטדיון הלאומי). הצמיגייה הקודמת העלתה לו מחירים והוא מחפש צמיגייה טובה לצי הרכב של החברה. רצוי שהיא תהיה זולה מאוד אבל מספיק איכותית. תודה ובברכה.
הודעה אחרונה מאת r_106, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן באיזור ירושלים לשכפל שלט לאזעקה... יש לי שלט אחד, והשני התקלקל, ואני דואג להתקע מחוץ לאוטו עם אזעקה פועלת... במקום בו ביררתי ביקשו 130 ש"ח - האם זה סביר? תודה, צביקה
הודעה אחרונה מאת tkamin, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
well im having small problem wich annoying me. the car is clio sport MK2. any how, when im taking HARD turn's in about 70-80 kmh the steering is shaking. the thing is i dunno if its normal. i dont take fast turn's usualy but lately i started to do so (fun) any how. i was wondering if this is some problem or is it normal. btw the turn's are about 90 degree radio's - example : turning left in "zomet" at 70-80 kmh etc etc...
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
כשאני מפעיל חימום בסובארו ג'אסטי (93) יוצא אויר חם למשך שתים שלוש שניות ומתקרר. זה קורה גם כשהמנוע חם וגם שהוא קר. (הכוונה למנוע "קר" היא בעת נסיעה בכביש מהיר, כשמד הטמפרטורה מראה על מנוע קר). אמנם, כשאני נוגע במכסה מנוע אני מרגיש שהוא חם בהרבה מהאויר שיוצא מהמפוחים. מכירים את הבעיה? מה עושים? תודה!
הודעה אחרונה מאת furma, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 862 צפיות
שלום , י ש לי סקודה פליסיה ואני מעוניין לקנות צמיגים חדשים , בדקתי מחירים וראיתי שהפירליי 3000 שמתאימים לי עולים 800 שקל בערך , ראיתי הודעה בפורום של צמיגים של BARUM הוא אמר לי שהוא עשה 5K והמידות מתאימות , האם החברה הזאת מוכרת וטובה , (הוא רוצה עליהם 400) מה עדיף??
הודעה אחרונה מאת tgilboa, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לשולם יש לי שאלה קטנה אליכם יש לי מסאג לכסא של האוטו והוא מחובר למצת עכשיו רציתי לדעת אם יהיה אפשר לחבר אוו ךמצבר או משהו כזה כי אם כן אז עדיף כי הוא תופס לי את המצת תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת tgilboa, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום. כאמור קניתי צמיגים + ג'אנטים חדשים ל205 שלי.. ומחר אני מתכנן ללכת לאשר את המידה . אני צריך לנפח צמיג אחד בכדי להרכיבו כמו כן לדעת את הPSI של הצמיגים שלי לתמיד. מישהו יודע? (עמית מחר כנראה אגיע לקומפ. ושוב תודה!)
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם אני אכשל בטסט על המחזיר אור שצבעתי ? נניח ואני אשים מדבקות זוהרות, האם אני אעבור ? שמוליק
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לאנשי הפורום, אני חדשה כאן. אני מעוניינת בהמלצה למוסך למכונית פיג'ו 205 שבאמצע שנות העשרה.. אשמח להמלצה על מוסך עם אנשי מקצוע אמינים ועם מחירים סבירים. יכול להיות גם מוסך לא מורשה - באיזור המרכז - באיזור של ת"א - רמת גן -ויהוד. ועוד שאלה - המכסה/דלת אחורית של הבגאז' מקולקל כך שהוא יורד ולא נשאר פתוח. היכן ניתן לתקן את הידית/מנוף (איך לקרוא לזה?) ומה נראה לכם עשויה להיות עלות של תיקון כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת YaelK, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הבעיה- כל הזמן מתחת לאוטו יש כמו שלולית שמן (חניה פרטית), כבר בחניון אצלנו שמו עלי פתק שאני מזהם את החניון, העניין ממש הלחיץ אותי (לא השכנים, אני מגבעתיים , אלא הנזילה והנזק לאוטו מפחידים), אז לקחתי את האוטו לבדיקה, במוסך של רננו המזרקה אמרו לי שזו נזילת שמן מנוע ממש זניחה, בערך 200 גרם בשבוע, ועדיף לא לתקן כי זה יקר. אז קניתי שמן איכותי 10W40 סינטטי, וחשבתי למלות כל פעם שחסר... מאז לא הייתי צריך למלות פעם אחת, אבל עדיין יש נזילה! והמדיד לא הראה שינוי במ"מ. וגם היום כשהייתי בתקופה קצרה של בחן באונ' כי ירד גשם כבר הבחינו בשלולית של צבעי קשת מתחת לרכב, זאת אומרת שהיא לא כזו זניחה, ובטח שלא יכול להיות שבתקופה של שבועות לא הייתי צריך לשים כלום. יש הצעות מה זה יכול לה…
הודעה אחרונה מאת אוהד_מ, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבעייה היא כזו - הצינור שאמור להחזיר את אדי השמן ממכסה השסתומים חסרה אל הסעפת יניקה נותק כמובן, ואדי השמן ממלאים את חלל תא המנוע. כשהרכב בתנועה לא מרגישים כלום... אבל כשהרכב עומד (ברמזור למשל) נכנס ריח של שמן שרוף, כנראה דרך מערכת האיוורור של הרכב, אל תוך חלל הנוסעים... בקיץ, כשנוסעים עם חלון פתוח, הבעייה ממש לא מורגשת, אם בכלל... אבל בחורף, עם חלונות סגורים שמים לב די בקלות... מה הפתרון? כרגע יש צינור המכוון לתחתית הרכב, אבל אדי השמן נוטים לעלות חזרה למעלה, וחוזרים את חלל המנוע (שוב, רק כשהרכב עומד) מגישושים באינטרנט ראיתי אי אלו המלצות להכנת oil catch can וחשבתי לעשות את זה באמת, ואז, באחד האתרים נתקלתי בבחור שחיבר פילטר דלק פשוט אל קצה הצינ…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום קרה לי משהו מאוד מוזר... כשיצאתי מהאוטו לאחר נסיעה של כחצי שעה בגשם, ראיתי שפשוף קטן בפינה, העברתי עליו את האצבע כדי לראות אם זה לכלוך או שריטה וראיתי צבע לבן על האצבע! ניסיתי להעביר שוב את האצבע בנקודה אחרת על האוטו ובכל נקודה שהעברתי ירד לי קצת צבע לבן על היד...?? האם מישהו כאן יודע מה זה אמור להיות? איך יתכן שהצבע יורד בגשם - או שמא זה סתם לכלוך או משהו? זה נראה כאילו הצבע פשוט יורד במים... תודה, צביקה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
אם אורות הרכב נשארים דלוקים בערך12 שעות, האם הם יכולים להשרף? האם המצבר מתרוקן בפרק זמן זה? ואיך יכול להיות שפנס ימני דלוק למרות שהאורות כבויים והאוטו עצמו מכובה?! אודה מאוד למי שיוכל לעזור
- 1 תגובות
- 978 צפיות
אחרי טסט מעצבן... (לקליאו 1.4 ידני 95) אני צריך להחליף גומייה של זרוע הגה , המוסכניק טוען (חייב אישור מוסך) שחובה פרונט אח"כ ואני זוכר שאפשר לספור סיבובים של פתיחת ההברגה, מה דעתכם? בשני צידי הסרן האחורי יש מעין תושבות/גומיות עגולות גדולות יחסית שקרועות, חשבתי שמדובר בסיפור לא יקר אבל במוסך אומרים שמדובר ב-1300 ש"ח לצד + מ"עמ ועבודה, מישהו מכיר והתנסה עם פתרון אחר? אפשר להחליף רק את הגומיות? בלי כל התושבת?
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם העברת הילוך בגיר אוטומט מ-D לניוטרל בזמן נסיעה גורמת נזק לרכב? בתודה לעוזרים
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למי שלא זוכר, נשארתי רק עם הפוקוס אחרי שהמונדיאו נמכרה. אז ב 1460 ק"מ קפצה לפוקוס שן בטיימינג, ויותר משבוע ראיתי אופטרה מבפנים. והיום היא חזרה שוב מהמוסך, אחרי שביום שישי (עם פחות מ 11,000 ק"מ) הלכה לה משאבת המים, למזלי ללא נזק לראש. נו, זה עדיין במסגרת "תקלות מקובלות" ? הרכב הפרטי הבא שלי יהיה חיפושית, זהו. נ"ב - קיבלתי חלופי מזדה 3 קומפורט, רכב נחמד מאד. מושבים נוחים בהרבה מהפוקוס, ניתן לכוונן תנוחה טובה, מרגישה גדולה וקצת "רכה" ושקטה יותר, ההיגוי פחות טוב וכך גם השילוב גיר-מנוע (גם עם הטיפטרוניק), מאובזרת יותר טוב. לליסינגאים שאינם חורכי סיבובים שרופים - נראית לי עדיפה מהפוקוס.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש עוד אפשרות להשיג ערכה כזאת בארץ? פעם אחת עקפה אותי סובארו עם התוספות הנ"ל , אני מדבר על דגם הסדאן ולא על הדגם ספורט עם שתי דלתות.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום אנשים.. יש ברשותי סיטרואן בי.איקס שנת 88 שקניתי במחיר פעוט של 500 שקלים.. אני רוצה להוריד את כל הפח מן הרכב ולהשאיר רק את השלדה.. אז השאלה שלי היא איפה כדאי להוסיף קשתות (המקום שיגן הכי טוב) ובאיזה סוגי ברזל להשתמש...מרובע /עגול (צול /שני צול) /ברזל מלא(כמו ברזל בניה שהוא קפיצי יחסית ולא קשיח) וכו'... למי שלא הבין מהכותרת אני רוצה להכין מן הרכב באגי תודה לכל העונים למי שישי תמונות זה יכול לעזור.... וכל מי שהתעסק בכללי עם באגי "פירק" לעצמו אחד מוזמן לשתף אותנו בשלבי הביצוע שלו.. תודה בן
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי חבר שקנה עד לא מזמן סיאט איביזה 3 דלתות שנת 2001. הוא לא בעניין של שיפורים כאלה או אחרים, פשוט היה רוצה להחליף את החישוקים הקיימים למשהו יותר ספורטיבי אני משער. כמה צריכים לעלות סט של 4 פשוטים והיכן אפשר למצוא באזור המרכז? הוא מעדיף חדשים ולא מאיזה פירוקייה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת gurahos, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם! יש בבעלותי פולקסוואגן בורה והיא מצויידת בקרית אויר,נדלקה הנורית הצהובה המזהירה על תקלה בקריות אויר! הנורית נדלקה לאחר שהורדתי את הפגוש הקדמי לתיקון קליפסים שתופסים אותו ולאחר שהחזרתי אותו למקום נדלקה לי הנורית! בבקשה עזרה מה לעשות בנוגע לזה? מישהו אמר לי שצריך לאפס את המחשב האם זה יעזור? וכיצד עושים זאת? או שיש פתרון אחר?
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאור השאלה של אבי לגבי חצאיות אז יש לי שאלה : יש לנו גולף שנת 2001 , לאבא שלי יש מכון אגזוזים והוא הביא לגולף אגזוז לחץ עם יציאה כפולה מרובעת. השאלה שלי האם אפשר להביא חצאית שתחליף רק את הפלסטיק השחור האחורי/ הקדמי שבטמבון ושלחצאית תיהיה כבר הקשת (שחותכים בשביל היציאות של האגזוז מאחור). אני יראה תמונות כך שזה שתבינו למה אני מתכוון. אם כן האם אפשר קישור או טלפון של חנויות שמוכרות את זה ?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
שלום ברשותי ראלי MK1 והלך לי רדיאטור החימום הפנימי,שאלתי היא : אני רוצה להתקין גם מזגן, אז בימקום לידחוס ברכב גוף זר(רדיאטור פנימי למזגן) שישב לי בימקום תא הכפפות ,חשבתי על אפשרות אחרת . בזמן הפירוק לשם החלפת הרדיאטור של החימום להכניס רדיאטור נוסף לקירור(למזגן). כל זה בגדר רעיון-ומונע ע"פי זה שאני יודע שב XS 96 יש מזגן והוא לא יושב בתור יחידה זרה ברכב. עוד דבר ברוב הרכבים מדגם ה-106 ישנם את אותם החלקים,אז זה גם יתאים ל"דש". ואם החלקים אותו הדבר אז גם יחידת הקירור /חימום ברכב צריכה ליכלול מקום גם לרדיאטור נוסף למזגן,כמו ב-XS , XSI רעיונות ?? או תיקונים ??
הודעה אחרונה מאת roy_tong_tong, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב הוא סיטורואן שנת 88 דגם BX עד לפני חמישה חודשים השתמשו ברכב ביום יום ופעל . לפי מה שאני הבנתי צריך להטעין קצת את המצבר (מן הסתם) או עם כבלים לחבר לאוטו אחר.. ולמלא משהו כמו 4 ליטר דלק.. אני זוכר שפעם אמרו לי שצריך לשפוך קצת דלק ישירות לקרבורטור. בגלל כל הלכלוך שיש במיכל הדלק מישהו שמבין יכול להסביר לי יותר במדוייק ולחדד את דברי... בן
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז זה הולך ככה: החברה מתקשרת ומספרת שנדלקה לה נורה אדומה עם ציור שהיא לא מכירה באוטו (אונו 92) אני מתוך שינה לא ממש מבין מה היא רוצה מחיי- בקיצור הנורה של השמן נדלקה, פותחים מכסה מנוע- ואין פקק ....נעלם כלא היה... שמן- גם כן אין- והנורה דולקת (לפי מה שהיא שמה לב..) כבר יומיים... כל חלל המנוע נראה ומריח כמו- שמן כמובן... הוספנו שמן- האוטו מגיב בסדר.. מצאנו פקק דומה... (בתקוה שאכן היא לא דלקה הרבה ובהתחשב בזה שהנסיעות היו רק בתוך השכונה... אני מקוה שאין נזק רציני... שאלותי הן: 1. האם כל השמן יכול להיעלם \להתאדות \להשפריץ החוצה במידה והפקק לא סגור? 2. מה יכולה להיות הסיבה שהפקק עף? (חוץ מאשר שמישהו לא החזיר אותו למקום....) 3. האם מוכרת לכם בעיה …
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול אני מפעיל את האזעקה והחלונות לא עולים... הנעילה מרכזית נסגרת אבל החלונות לא עולים!!! טוב פתחתי את דופן הדלת ובדקתי זיהיתי את המרים חלונות תפסתי אותו ביד ופתאום אני רואה שנוזל ממנו מים!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור נכנס לבפנים מים, פתחתי אותו וראיתי שחלק מהמעגל שרוף, היה קצר כנראה!! מה אני עושה עכשיו? מאיפה משיגים חלק כזה ?? נראה לי שזה מקורי!! הרכב זה הונדה האצבק 99 אזעקה מקורית של בוש!! חוץ מזה יש אפשרות לתקן מעגל שרוף על לוח??
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם האם מומלץ להוסיף פילטר דלק בנוסף לפילטר הקיים בכניסה לקרבורטור? (הפילטר הקיים נמצא לפני משאבת הדלק בחלק האחורי של הרכב). לתת מין אקסטרא ניקיון כזה...האם זה מומלץ, האם זה מקשה משהו על משאבת הדלק או גורם ללחץ דלק נמוך מידיי,או מפחית בצורה כלשהי את זרימת הדלק? האם ישנה משמעות לצורת הפילטר?(ישנם מלא סוגים עם מלא צורות, שהצינורות בזווית 90 מעלות או 180 מעלות,פילטר גדול\קטן)... הרכב הוא סובארו לאונה תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת SUBI4, -
-
רמפות \ ליפטים לרכב 1 2
מאת yonix-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מישהו יודע אולי איפה אפשר לשכור רמפות או ליפטים לרכב באיזור חיפה \ קריות? אני פשוט מעוניין להחליף את השמן במנוע וגם לצבור קצת נסיון בזה.. תודה
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם יש לי בעיה קשה הייתי ביום חמישי במוסך מורשה (סיטרואן) בשביל לעשות טיפול 10,000 מלא (יישור קו לאחר קניה של האוטו) וכמובן שטיפלתי בעוד כמה בעיות קטנות לרוב בעיות חשמל -הנורות בלוח שעונים פעם פעלו פעם לא אז ביקשתי שיבדקו את העיניין בסוף היום קיבלתי את האוטו, כולו מאושר שעשיתי לו טיפול אבל אחרי יום שנסעתי באוטו רציתי להדליק סיגריה אז כרגיל לחצתי על המצת באוטו פיתאום כל המערכת חשמל באוטו קפצה לי המערכת שלי כבתה לכמה שניות ואחר כך חזרה לעבוד כאילו כל האוטו עשה ריסטארט למערכת חשמל באוטו מאז הצופר לא עובד והמצת לא עובד השאלה שלי כתוצאה ממה זה קורה? אני מאמין שמשהוא מהמוסך לא חיבר את הכבלים טוב או חיבר יותר מידי טוב שגרם לקצר אבל …
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
משבת אינרטי
מאת סוזוקי2- 2 תגובות
- 850 צפיות
מישהו שמע על המושג "משבת אינרטי"? משהו שאמור להשבית את המנוע אחרי תאונה ברכבי דיזל. איך משחררים אותו?
הודעה אחרונה מאת סוזוקי2,