Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש בבעלותי פולקסוואגן בורה והיא מצויידת בקרית אויר,נדלקה הנורית הצהובה המזהירה על תקלה בקריות אויר! הנורית נדלקה לאחר שהורדתי את הפגוש הקדמי לתיקון קליפסים שתופסים אותו ולאחר שהחזרתי אותו למקום נדלקה לי הנורית! בבקשה עזרה מה לעשות בנוגע לזה?

מישהו אמר לי שצריך לאפס את המחשב האם זה יעזור? וכיצד עושים זאת?

או שיש פתרון אחר?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

צריך לקחת כסף בכיס כי ככה צמפיון עובדים.

ללכת לצמפיון, שם יכניסו את האוטו לתיקון ובנתיים יכינו את מה שיכניסו לך....

צריך לבדוק את האוטו עם מחשב VAS 5051 או VAG 1552

שם יראו מה התקלה כגון חיישן ועוד...

יכל להיות שפשוט ניתקת את החיישן בטמבון (אם יש) ולא חיברת חזרה?

במוסך יראו מה התקלה וינסו לאפס אותה, אם התקלה לא חוזרת לא בלוח השעונים ולא בסריקה חוזרת עם המחשב של המוסך אז הכל יהיה בסדר....

אם המחשב יראה על חלק תקול ולאחר האיפוס התקלה תחזור אז תתחיל לחשוב כמה חודשים תצטרך לעבוד כדי לשלם על התיקון.... (ואני לא צוחק)

פורסם

על תגובה כזו כבר הספקתי לחשוב לבד! לא צריך להיות חכם גדול!

לכן לפני שהלכתי למוסך מורשה רציתי את עזרת חברי הפורם!

לכן כל מי שיכול לעזור לי בפיתרון בעיה שיענה תשובה ריאליות!

תודה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
צור איתי קשר בפרטי אני יאפס לך את התקלה ללא חיוב!!!!

לאפס את המחשב זו לא הבעיה, אם הוא ייענה לעצתך סביר להניח שהכרית לא תפתח ביום פקודה.

אל תנסה להתעסק עםהחיישן הזה לבד, זה עלול להגמר בפתיחת כל הכריות והמותחנים ובנזק של עשרות אלפי שקלים.

בכל מקרה לפני כל התעסקות עם החיישנים נתק את המצבר ל-30 דקות לפחות.

בכל מקרה אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה שיש בו מחלקת פחחות לצורך פתרון הבעיה.

נסיון לחסוך כמה מאות שקלים עשוי להסתכר בנזק של עשרות אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור בעל ניסיון בתחום כאשר אני מאפס את התקלה לפני זה אני רואה מה היא התקלה אם התקלה קבוע לא יעזור גם איפוס והנורה תמשיך לדלוק.למשל המצת של הכרית אויר לא תקין לא ניתן למחוק אותה לעיתים קורה שמכה קטנה או רטיבות יכולים לגרום לתקלה אבל זאת תקלה ריגעית בלבד ולכן אין בעיה למחוק אותה ואין בזה כל סיכון.

פורסם
בתור בעל ניסיון בתחום כאשר אני מאפס את התקלה לפני זה אני רואה מה היא התקלה אם התקלה קבוע לא יעזור גם איפוס והנורה תמשיך לדלוק.למשל המצת של הכרית אויר לא תקין לא ניתן למחוק אותה לעיתים קורה שמכה קטנה או רטיבות יכולים לגרום לתקלה אבל זאת תקלה ריגעית בלבד ולכן אין בעיה למחוק אותה ואין בזה כל סיכון.
עד כמה שאני יודע מוסך קבוע שהרכב מטפל בו לא יגבה גם כך תשלום על איפוס מחשב ,לכן חבל להיסתכן
פורסם
מוסך גובה על חיבור למחשב בין 150ל300 שח
מניסיון, מוסך צ'מפיון לא לוקח כסף על חיבור למחשב וביטול ההודעה

העניין לוקח בדיוק 2 דקות וחבל להסתכן ללא צורך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...