טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז ככה יש לי 205 טופ-אקסאראיי 94 ואני מחפש אגזוז לחץ יציאה אחת גדולה משהו יד שניה במצב טוב... ושיעשה רעש חזק וצליל יפה.... ומחיר הגיוני... 0507298028- אור
הודעה אחרונה מאת orsayag, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה לצבוע את גריל הרכב מצבע כסף לזהב וראיתי כי יש פה אנשים שעשו משהו דומה. צבע זהב צריך להיות כמאין משתקף (מראה). איזה חומרים אני צריך ואיך עושים את זה? תודה
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב. כאמור היום סיימתי פרוייקט קטן של צביעת מראות הצד ב205 שלי לכסף. מחר בבוקר אני אעלה תמונות לפה. השאלה שלי היא האם לסגור את צביעת המראה בספריי לקה? (כאמור ריססתי בספרי עמיד בחום יעקובי 4-5 שכבות). אם מישהו מעוניין שארשום ואצלם את המשך הפרוייקט מחר(עשיתי רק מראה אחת אשמח לעשות זאת). תודה ובברכה.
הודעה אחרונה מאת yonatanl, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים היכן כדאי לי לרכוש מנוע לטיוטה הייס 97 דיזל רצוי מיבוא איזה טיפים יש כדי לבדוק את מצב המנוע ובאיזה מקום יש המלצות להרכיב אותו במחיר טוב כמובן
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פולקסווגן קורדו G-60 הבנתי שזה סוג של מנוע.. מזה בדיוק המנוע הזה?? מה אומר "ה G-60?? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 1 תגובות
- 745 צפיות
אני מעוניין להתקין חגורת בטיחות באוטו שלי (ג'אסטי 86). לפי החוק האוטו לא חייב חגורות מאחורה אבל חייב להיות נקודת עיגון לחגורה (קיימת נקודה כזאת). אני רוצה אם זה אפשרי בכלל, העלות של דבר כזה, אם מישהו יודע איפה יש מקום שעושה זאת במרכז הארץ. אני מדבר על חגורות רגילות.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
נסעתי להעביר את האוטו טסט והבוחן הבן **** הכשיל אותי על אגזוז רועש וממיר חסר. אחרי חצי שעה של שיכנועים הוא ביטל לי את ההכשלה על אגזוז רועש. הקטע שניסיתי להסביר לו זה שבפליטת גזים הבדיקה שלי יצאה תקינה אז למה אני צריך ממיר?? הא כל הזמן אמר שממיר חובה משנת 94 ובלה בלה... עכשיו פעם קראתי שאפשר לשים כאילו דמוי ממיר על הצינור שיש לי עכשיו זה נכון?? אני מאוד לא רוצה לקנות ממיר אז מישהו יכול לישפוך לי קצת אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה מראש לכל העונים! יש לי בעיה במערכת ההצתה ברכב מסוג קרייזלר נאון שנת 97! ברכב הייתה אזעקה מסוג COBRA ושתי השלטים שלה הלכו לעולמם! ובכך נוצרה לי הבעיה שלא יכלתי לנטרל את האזעקה ולהתניעה את האוטו וכתוצאה מכך החלטתי לנתק(להעיף) לגמרי את האזעקה מהאוטו. דבר ראשון שעשיתי זה הלכתי חוט חוט שיצא ממוח של האזעקה וניתקתי אותו וכאשר הגעתי לקופסא עם הממסרים של האזעקה גם שם ניתקתי חוט חוט וחיברתי בחזרה בין החוטים כמובן שמתי לב שאני מחבר בין אותם הצבעים של החוטים ובכך בעצם ניטרלתי את כל האזעקה כי לא נישאר לי מה לנתק וכמובן שניתקתי גם את הקודן וחיברתי בחזרה בין החוטים על פי צבעם! אבל בכל זאת אני לא מצליח להתניע את אוטו כי אין לי ניצוץ!!! מה שכן שמתי לב שבבית הפיוזים והממסרים …
הודעה אחרונה מאת yonatanl, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם!! לאחר תקופה ארוכה שהרכב של אבי עמד (רנו אקספרס 1400 בנזין , שנת 1994) החלטתי שאני רוצה להביא את הרכב למצב כמה שיותר קרוב למה שהוא היה כשהיה חדש (מכנית , מבחינה חיצונית זה די אבוד...) מה הם הטיפולים העיקריים שאני אוכל לעשות בעצמי (בעזרת האינטרנט ובעזרתכם האדיבה) ובמה הם כרוכים? יש לצאת מנקודת הנחה שאין לי ידע קודם (מלבד דברים בסיסיים ביותר) אך יש לי זמן , יש לי סבלנות ויש לי ידיים לא רעות , ככה שבאמצעות מדריכים מפורטים לגבי הרכב ובעזרת חברי הפורום שמכירים את הרכב הנ"ל אני מאמין שאני אוכל לעשות חלק מהטיפולים הפשוטים יותר , שהיו עושים לרכב בטיפול 10K לדוגמא. אני יודע שעדיף שאנשים מקצועיים יעשו את העבודה הזו , שזה לא יישתלם לי בכלל לעשות את הטיפולים בעצ…
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כמה ימים מישהו נכנס לי בוינקר ושבר את הפלסטיק שלו. רק הפלסטיק של הוינקר נשבר ולא כל הפנס והוינקר עדיין עובד טוב. אני מתכוון לזה http://img98.exs.cx/my.php?loc=img98&image=seat9410tr.jpg אני יכול לפרק רק את החלק הזה כי הוא לא נראה מחובר או שאני צריך לשים פנס חדש לגמרי? ומאיפה אני יכול להשיג פנס/וינקר חדש באיזור הדרום? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה... לא מזמן פתחתי פורם: "רוצה לקנות לאדה-עזרה" טוב עם עזרת ההורים קניתי בסוף מיצובישי קולט אדומה יפייפיה! קניתי אותה ממש היום מאיזה זקן אחד.... בכל אופן ממש מזמן שמעתי על הרעיון הזה של לצבוע את שם החברה של הצמיגים בלבן עד כמה ששמעתי זה מביא לאוטו מראה ספורטיבי... אכשיו כשה סוף סוף יש לי אוטו! הייתי רוצה לממש את הרעיון הנחמד הזה.. מה אתם אומרים כדי? ואיך לעשות את זה? איזה צבע לקנות? באיזה מכחול להשתמש? וכמה זמן זה מחזיק עד שצריך לצבוע מחדש?
הודעה אחרונה מאת Dream Demon, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש מישהו בארץ שמייבא קיטים כאלה? ,החברה היחידה שאני מכיר נקראת מורט www.morette.com בכל מקרה אני מחפש קיט לאסקורט /קוזוורט/rs/xr3i (אותו קיט) תודה.
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
חלקי חילוף לBMW
מאת srack-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ובכן, לאחר חיפוש ממושך בפירוקיות בכביש של אזור/חולון ובאזור ראשון... וכשלון מוחלט במציאת החלף. החלטתי לפנות לפורום אני מעוניין לדעת, האם מישהו מכיר פירוקיה או אדם פרטי אשר ברשותו פנס אחורי שמאלי (הצד של הנהג) לב.מ.ו 318 שנת 98 4 דלתות... זה חשוב לי מאוד. הרכב היה מעורב בתאונת דרכים עם אמי, ואני אמור למצוא לה את החלק לפני שיתבעו אותנו... אם למישהו ישנו החלף או מכיר פירוקיה או מקום שמחזיק כזה אשמח אם יפנה אותי. תודה. אסף.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
(לא יודע אם זה שייך לכאן אבל) אני צריך בדחיפות בקליות אחוריות לוולוו 480es turbo. אמרו לי שיש איזשהו מקום בארץ שמיצר בקליות לרכבים. האם נכונה השמועה??? ואם כן אז איפה?? ומאיפה אני יכול להשיג בקליות כאלה??? תודה ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברכב שלי - קליאו RSI מותקנת אזעקה מסוג SEA-8080 http://ecoustics.audioreview.com/pscCarReview/Car+Audio/Alarms/SEA-8080/PRD_14778_1684crx.aspx אזעקה מאוד מאוד מתוחכמת, ויקרה. האזעקה נקנתה ביחד עם הרכב, וככל הנראה היא הותקנה אצל הבעלים הראשונים - (יד 6), ולכן אין לו שום מידע על האזעקה הזאת חוץ ממה שהצלחתי לגלות לאחר ביקור אצל רדיו מרס (יבואני אלפיין בעבר)- האזעקה לא שוווקה בארץ באופן סדיר, ובטח שלא מאצלהם. בשלט באזעקה יש בעיה בכך שהוא זולל בטריות - כלומר בטרייה חדשה נגמרת בתוך 24 שעות לערך, בעקבות זאת ובעקבות שאי אפשר להשיג שלט כזה חדש החלטתי לעשוץ מעקף לסוללה על ידי סוויץ פיפצון על גבי השלט שמנתק ומחבר את הסוללה, ועד כה זה מחזיק מעולה. השאלה ש…
צינור פליטה
מאת DUDUSL2- 2 תגובות
- 792 צפיות
צריך עזרה דחוף . אחריי הממיר הקטליטי ישנו צינור כמו דוד דק מאד אשמח לדעת מה תפקידו בכח בקשר לכל מה שהוא עושה בתודה מראש דודו.
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש מצב ש 106XSI 1.4 יש פילטר אויר אחר מקורי ולדגם של ה 1.6 זה בצורה אחרת ועוד משהו מה זה הבד שיש במכסה מנוע לאורך (כמו בד סינטטי) זה תוספת או שזה בא עם המכונית דוגמה לצינור
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול אם מומלץ להשתמש בתוסף לדלק לניקוי האינג'קטורים להונדה סיוויק(2000) כי שמעתי אנשים שאומרים שזה ממש עוזר וכאלה אומרים שלא עוזר... רציתי לשמוע את דעתכם.... תודה לעוזרים מראש
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, היום עברתי עם הרכב החדש-ישן שלי נסיעה חזקה, ארוכה ורצינית שלא נוסתה על הרכב בעבר. (הדגם הוא XT 1.8 ליטר) הרכב נקנה לפני כחודש מאדם מבוגר מאוד, שבמשך 11 שנים שהרכב ברשותו (יד 1) לא עבר את ה-110 קמ"ש או לחילופין לא טיפס מעל 4000 סל"ד. היום החלטתי לתת לרכב שלי קצת לנשום ולהגיע לאורגזמות שהוא לא חווה עדיין מעולם. וכמו-כן לנקות את קורי העכביש והפיח שהתצטברו שם עם השנים.. נסעתי דרך כביש 4 מנתניה עד למחנה זיקים שאחרי אשקלון.. תדלקתי את הרכב טנק מלא אוקטן 99 (כן, זה לא משנה כלום, אבל היה מבצע של אותו מחיר כמו אוקטן 95 אז מילא.. ) הנסיעה כללה ברובה טיפוס גבוה בסל"ד (גם מעבר ל-4K) ונסיעה רצופה של שעה וחצי במהירויות "יפות". בדרך חזרה, כביש 6, הסיפור דומה…
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
בעיה בסאאב 9000
מאת motik- 1 תגובות
- 773 צפיות
שלום לכולם ברשותי סאאב 9000 מודל 96 שעברה 120000 הרכב לא בולם שום באמפ בכביש כולל סדקים קלים... ומוסיף גם רעש מציק... בקיצור כנראה בעיה בבולם קדמי שמאלי החלפתי צמיגים, וזה לא ממש עזר האם כדאי להחליף לבולמים תחליפיים ברכב במשקל כזה? אם כן, איזה הכי יתאימו והאם אתם מכירים מקומות עם עבודה ומחירים טובים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Lythos, -
הגאדג'ט היומי
מאת GUY007- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=/4/670747
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבריה אני עושה פרוייקט קטן ברכב ואני זקוק לעזרתכם בנושא ממסר. אני צריך ממסר אשר ממשיך להעביר זרם למכשיר גם לאחר שהמתח המפעיל אותו נפסק, והממסר חוזר למצב סגור רק כאשר אני מנתק את הזרם שעובר דרך הממסר למכשיר ולא כאשר אני מנתק את הזרם שמפעיל את הממסר עצמו. מה דעתכם, האם אפשרי?
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האם מנוע של הונדה 1600 יתאים להצ'בק 1400??? תודה לכל העונים, וערב טוב.
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
שלום. יש לי אפלאוז 93 בצבע טורקיז מטאלי. שהצבע שלה בגג ובמכסה מנוע בעיקר כבר דהה ומתקלף כבר הרבה זמן וזה די מפריע לי לעין. יש עוד שכבה מתחת של צבע וזה עדיין לא הצבע יסוד אני רק רוצה להוריד את הדהייה והקילופים ושיהיה צבע אחיד , פוליש יכול לטפל בזה ? הבנתי שזה בעייה לעשות פוליש לצבע מטאלי אבל ראיתי באוטו-דיפו שיש גם פוליש לצבע מטאלי . ואיזה חברות מומלצות? חרשתי כבר בפורום בחיפוש על הנושא אבל בכל זאת אני רוצה לשאול על מה אתם ממליצים (גם לווקס)
הודעה אחרונה מאת tkamin, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מתכנן לקנות פורד פיאסטה שנת 86. המצב של האוטו מאוד שמור, חוץ מהמנוע, שלא הוחלף אף פעם. המנוע נשמע לא הכי טוב אבל נוסע =] עכשיו השאלה שלי היא כמה בערך יעלה לי לקנות ולהתקין מנוע 1.1 של פיאסטה 86? (מנוע מפירוקיה או משו כזה). תודה מראש למי שיענה!! =]
הודעה אחרונה מאת SPLiT, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי הונדה סיויק, וכאשר אני מתניע את הרכב שהוא קר אך רק שהוא קר, זה לוקח בין 3-5 סטארטרים. כאשר הרכב חם, ההתנעה לוקחת סטארטאר אחד. למישהו יש מושג למה זה לא היה כך הבעיה החלה ליפני זמן קצר.
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 853 צפיות
היי עשיתי היום כיוון פרונט לרכב בטכנו-טסט חיפה. במכון נאמר לי כי יש לי בעיה בכיוון של הגלגלים האחוריים, הגלגל הימני נמצא ב 4.5- מעלות (נטייה שמאלה) וגם הגלגל הימני ב 4.5 מעלות (גם נטייה לאותו הכיוון). נאמר לי כי הרכב קיבל מכה כלשהי מאחור ויש ליישר או להחליף את המשולשים. מה שאני לא מצליח להבין הוא איך ברכב כמו וולבו S40 שני הגלגלים שלא ישובים על אותו הסרן מקבלים עיוות לואותו הצד ובאותה הזוית. אני רוצה להדגיש כי הרכב לא עבר תאונה ומקסימום נכנס בבור. אגב למחרת הצלבתי את הגלגלים, בדקתי במכון והמכשירים שוב הראו לי את אותן הזויות. הם אומרים כי יש אפשרות ליישר את המשולשים אבל זה במקום להחליפם ב שלוש אלף ש"ח במוסך המרכזי הם יישרו לי אותם ב1400. מה דעתכם,…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בשבוע האחרון גיליתי שיש נזילה. הטנק מים נשאר ריק אחרי מספר שעות ואני רואה טפטוף של מים ירוקים ממש מתחת לרדיאטור(ד . שרייד 92) במוסך אמרו לי שחדש עולה איזה 1000 שקל אם זה לא רק אחד הצינורות שנהרס. שאלתי היא האם יש לי דרך בסופ"ש להיות בטוח מהיכן הנזילה בלי לפרק את המכונית לחתיכות והאם זהו לא מחיר מוגזם והאם בכלל אין שום דרך לסתום חורים במקרה כזה? ואם כן היכן עליי לעשות את זה- כי במוסך המורשה שלי לא נראה לי שהם יעשו תודה רבה לכל העונים מראש
הודעה אחרונה מאת TazZz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום וערב טוב נחלפתי ברכב שלי גאנטים ממידה 14 למידה 16 . עכשיו *** אפשר גם אחר כך *** רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לדעת על מנת למנוע תקלות או שינוים ברכב או בהיגוי!
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
-
שלום לכולם יש ברשותי פיאט אונו עם מזגן של רסקור עכשיו רציתי לדעת למה כשאני מכוון על חימום זה לא מחמם ועל קירר זה כן?.. ובזמן נסיעה כשהמזגן לא עובד אני מרגיש אוויר נכנס מהפתחים של המזגן (מאיפה שיוצא הקירור\חימום) אוויר בטמפרטורת המזג אוייר בחוץ... מוזר
הודעה אחרונה מאת tisan4us,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 445 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- לירון .ה.
- topop
- Pavlik
- quizlette85117701
- Or05230
- earlofbug
- SlowRide
- ברווז
- M H
- zaf
- rolling_stony