Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקי חילוף לBMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, לאחר חיפוש ממושך בפירוקיות בכביש של אזור/חולון ובאזור ראשון... וכשלון מוחלט במציאת החלף. החלטתי לפנות לפורום

אני מעוניין לדעת, האם מישהו מכיר פירוקיה או אדם פרטי אשר ברשותו פנס אחורי שמאלי (הצד של הנהג) לב.מ.ו 318 שנת 98 4 דלתות...

זה חשוב לי מאוד. הרכב היה מעורב בתאונת דרכים עם אמי, ואני אמור למצוא לה את החלק לפני שיתבעו אותנו...

אם למישהו ישנו החלף או מכיר פירוקיה או מקום שמחזיק כזה אשמח אם יפנה אותי.

תודה.

אסף.

פורסם

נסה בגל-אור ברח' שונצינו או ב"אוטו מור" ליד הקניון בר"ג.

שני המקומות מתמחים בפנסי רכב, ומחיריהם סבירים בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסה בחנויות אלו המתמחות בפנסי רכב משומשים וחדשים:

1. "שוני קאר", גלגלי הפלדה 19 א.ת הרצליה פיתוח, 09-9566610, בקש את דותן.

2. "אוטו מור", הירקון 8 בנ-ברק, 03-5701704 03-5701731, בקש את קובי או אלי.

2. "אלון פנסים", פנקס 27 א.ת ישן נתניה, 09-8820410 057-5623726, בקש את אלון.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

מצטער להתעלק לך על השרשור, אבל חשבתי אולי גם אני אקבל עזרה מהמומחים.

לאחר חיפוש ממושך בפירוקיות בכבישים של איסט L.A וסאן ואלי וכשלון מוחלט במציאת החלף. החלטתי לפנות לפורום

אני מעוניין לדעת, האם מישהו מכיר פירוקיה או אדם פרטי אשר ברשותו חלון אחורי (הראשי) לקאדילאק STS שנת 98...

זה חשוב לי מאוד. הרכב היה מעורב בשוד בנק עם אחי, אנוכי ועוד שותף, ירו לנו בחלון האחורי באמצע שברחנו לשוטרים ואני רוצה להעלים ראיות ולמצוא את החלק לפני שיתפסו אותנו...

תודה.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

מוטי :lol: במצב רוח להסתלבט קצת...

פורסם
מצטער להתעלק לך על השרשור, אבל חשבתי אולי גם אני אקבל עזרה מהמומחים.

לאחר חיפוש ממושך בפירוקיות בכבישים של איסט L.A וסאן ואלי וכשלון מוחלט במציאת החלף. החלטתי לפנות לפורום

אני מעוניין לדעת, האם מישהו מכיר פירוקיה או אדם פרטי אשר ברשותו חלון אחורי (הראשי) לקאדילאק STS שנת 98...

זה חשוב לי מאוד. הרכב היה מעורב בשוד בנק עם אחי, אנוכי ועוד שותף, ירו לנו בחלון האחורי באמצע שברחנו לשוטרים ואני רוצה להעלים ראיות ולמצוא את החלק לפני שיתפסו אותנו...

תודה.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

מוטי :lol: במצב רוח להסתלבט קצת...

גם אני חיכיתי שמישהו ישים לב לפרט החשוב ...

:)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...