Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... לא מזמן פתחתי פורם: "רוצה לקנות לאדה-עזרה" טוב עם עזרת ההורים קניתי בסוף מיצובישי קולט אדומה יפייפיה! :-):-D:-) קניתי אותה ממש היום מאיזה זקן אחד....

בכל אופן ממש מזמן שמעתי על הרעיון הזה של לצבוע את שם החברה של הצמיגים בלבן עד כמה ששמעתי זה מביא לאוטו מראה ספורטיבי... אכשיו כשה סוף סוף יש לי אוטו! הייתי רוצה לממש את הרעיון הנחמד הזה.. מה אתם אומרים כדי?

ואיך לעשות את זה?

איזה צבע לקנות?

באיזה מכחול להשתמש?

וכמה זמן זה מחזיק עד שצריך לצבוע מחדש?

פורסם

רק היום קנית את האוטו וכבר אתה רוצה לקשקש אותו ?

עזוב אותך בחייך , לך תעשה טיפול , תבדוק טיימינג ,ברקסים ומה שצריך .

בכסף שישאר תחליף פלסטיקים שבורים , תתקן מכות פח ושריטות ואם ישאר לך זמן לכער את האוטו אז תצבע את השם של החברה (מקווה שהיא לא סינית לפחות)

JDM :twisted:

פורסם
הבדיקה נעשתה.. ואני מבקש תהיו רציניים אני לא מחפש ביקורת בנושא אני מחפש עזרה בנושא

איזו בדיקה נעשתה, בדיקת טיימינג?

הטיימינג אינו ניתן לבדיקה, ויש להחליפה אם יש ספק קל בהסטוריית הטיפולים של הרכב.

כמו כן, עשה לרכב יישור קו מקיף וכולל, בטוחני שלא הספקת לעשות זאת ביום הקנייה.

לאחר שהרכב יהיה במצב המכני הראוי, תוכל לשפר את מראו החיצוני ככל העולה על רוחך.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

לא מנסים לתת לך כאן ביקורת אלא טיפים מה יותר חשוב, כי אם אחרי שתצבע את השם תגלה שצריך להחליף חלק כלשהו והפרוטה לא תהיה מצויה בכיסך, תהיה בבעיה... :)

...Carpe Diem

פורסם

אחלה אוטו ,תתחדש!!!!!!:-)

כל הקטע הזה של צביעת שם החברה על הצמיג נעשה בד"כ על צמיגים של רכבי שטח ,או צמיגי בלון אמריקאים,זה לא כל כך יפה על רכב פרטי לדעתי

בכל מקרה ,חבר שלי עשה את זה פעם על איסוזו טרופר ,הוא לקח מכחול עדין ,צבע לצביעת נעליים ,ומרח בעדינות מבלי לחרוג מהאותיות ,יצא יפה דווקא.

במקומך הייתי חוסך קצת ומחליף את ה-13" של הקולט במשהו יותר נורמלי ,195/50/R15

למשל...במקום שאני סתם אקשקש

תראה מה אנשים עושים עם מיציס כמו שלך

http://www.cardomain.com/memberpage/788591

אה,הכי חשוב ,כמו ששאר חברי הפורום אמרו,תיישר קו עם האוטו לפחות בקטע הבטיחותי תבדוק :בלמים,בולמים וכו'

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אחי אני עשיתי את זה ואני יסביר לך איך עשיתי :

דבר ראשון ניקיתי טוב את הצמיג מכול הפיח שיצא מהברקסים ומהלכלוך שהצטבר על הצמיג

דבר שני שמתי מסיבי לאזורים שרציתי לצבוא דבק נייר(אני מאמין שאתה רוצה מסביב לאותיות)

ואחרי זה לקחתי טיפקס(כמו של בית ספר) וצבעתי להנארתי לאחר מכן לקחתי לקה מהלקים של אימי היקרה

ולבסוף הורדתי את דבק נייר

יצא משהו חבל על הזמן והלקה שמרה על הצביעה

מקוהה שעזרתי לך...

• תוכן חדש...