Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב

נחלפתי ברכב שלי גאנטים ממידה 14 למידה 16 .

עכשיו *** אפשר גם אחר כך *** רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לדעת על מנת למנוע תקלות או שינוים ברכב או בהיגוי!

פורסם
דאגת לדבר הכי חשוב אולי-אישור ממשרד הרישוי? :?

ברור זה הדבר הראשון שעשיתי

אבל אפשר בבקשה להתייחס לבעייתי בבקשה ולעזור לי

תודה

פורסם
שלום וערב טוב

החלפתי ברכב שלי גאנטים ממידה 14 למידה 16 .

עכשיו *** אפשר גם אחר כך *** רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לדעת על מנת למנוע תקלות או שינוים ברכב או בהיגוי!

תשמור על הקוטר הכללי של הצמיג המקורי

אם תחרוג מהקוטר-הספידומטר יזייף,האוטו יזנק לאט יותר,והמהירות הסופית תגדל.

מאחר ותרד בחתך הצמיג-צפה לפחות נוחות אבל לאחיזה טובה יותר בסיבובים.

פורסם

איך נענה אם לא נדע את השאלות?

ספר לנו באיזה אוטו מדובר, איזה דגם? איזה שנה? מה המידה הקודמת של הצמיג? מה המידה החדשה? וכו' וכו' וכו'.

או שאתה מתבייש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איך נענה אם לא נדע את השאלות?

ספר לנו באיזה אוטו מדובר, איזה דגם? איזה שנה? מה המידה הקודמת של הצמיג? מה המידה החדשה? וכו' וכו' וכו'.

או שאתה מתבייש?

מתבייש?? מה קשור??

טוב אם אלה נתונים חשובים אז הרכב שלי הונדה האצבק 1400 סמ"ק שנת 99 הצמיג המקורי היה

185/90R14 והחלפתי ל 195/45R16 (הג'אנטים של האיביזה טורבו למי שלא הבין)

עכשיו נכון שהתאוצה ירדה קצת וגם מהירות הרכב אבל זה לא משנה כרגע אני רוצהלדעת מה הם ההשלכות ואני אפרט הפעם לגבי אופן שחיקת הצמיג לגבי זויות ההיגוי לגבי מרחק הבלימה לגבי אחיזת כביש לגבי מתלי הרכב לגבי בולמי הרכב לגבי קפיצי הרכב לגבי שלדת הרכב ??

מקווה שזה יענה על שאלותיכם ויעזור לכם לענות על שאלותיי

תודה מראש

אריק

• תוכן חדש...