Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש לכל העונים!

יש לי בעיה במערכת ההצתה ברכב מסוג קרייזלר נאון שנת 97!

ברכב הייתה אזעקה מסוג COBRA ושתי השלטים שלה הלכו לעולמם! ובכך נוצרה לי הבעיה שלא יכלתי לנטרל את האזעקה ולהתניעה את האוטו וכתוצאה מכך החלטתי לנתק(להעיף) לגמרי את האזעקה מהאוטו.

דבר ראשון שעשיתי זה הלכתי חוט חוט שיצא ממוח של האזעקה וניתקתי אותו וכאשר הגעתי לקופסא עם הממסרים של האזעקה גם שם ניתקתי חוט חוט וחיברתי בחזרה בין החוטים כמובן שמתי לב שאני מחבר בין אותם הצבעים של החוטים ובכך בעצם ניטרלתי את כל האזעקה כי לא נישאר לי מה לנתק וכמובן שניתקתי גם את הקודן וחיברתי בחזרה בין החוטים על פי צבעם! אבל בכל זאת אני לא מצליח להתניע את אוטו כי אין לי ניצוץ!!!

מה שכן שמתי לב שבבית הפיוזים והממסרים הראשי שנימצא תחת מכסה המנוע הורידו ממסר אחד אשר כתוב שהוא אחראי על ההצתה ובמקומו חיברו חוט במקום של אחת הרגליים של הממסר החוט מגיע מצמת הסוויץ'!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

רפי צודק

גם מי שקצת מבין בחשמל לא מומלץ "להמר" בקטע של האזעקות ועדיף ללכת למקצוען שינטרל את המערכת בכסף קטן.

אני מבין בחשמל וכשהאימובילייזר אצלי שבק חיים הלכתי לחשמלאי ותמורת 80 שח הוא ניטרל אותו

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...