Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא זוכר, נשארתי רק עם הפוקוס אחרי שהמונדיאו נמכרה.

אז ב 1460 ק"מ קפצה לפוקוס שן בטיימינג, ויותר משבוע ראיתי אופטרה מבפנים.

והיום היא חזרה שוב מהמוסך, אחרי שביום שישי (עם פחות מ 11,000 ק"מ) הלכה לה משאבת המים, למזלי ללא נזק לראש.

נו, זה עדיין במסגרת "תקלות מקובלות" ?

הרכב הפרטי הבא שלי יהיה חיפושית, זהו.

נ"ב - קיבלתי חלופי מזדה 3 קומפורט, רכב נחמד מאד. מושבים נוחים בהרבה מהפוקוס, ניתן לכוונן תנוחה טובה, מרגישה גדולה וקצת "רכה" ושקטה יותר, ההיגוי פחות טוב וכך גם השילוב גיר-מנוע (גם עם הטיפטרוניק), מאובזרת יותר טוב. לליסינגאים שאינם חורכי סיבובים שרופים - נראית לי עדיפה מהפוקוס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הפוקוס מאוד אמינה, פוקוס 1600 אוטומט שנת 2003 עם 50 אלף ק"מ ו4 נהגים. עד היום 0 תקלות!

הרכב הפרטי הבא שלי יהיה פוקוס, זהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה מוזר הקביעה הזו רכב לא אמין , רכב זה לא אדם " חי " שייש לא אישיות , זה בסך הכל מכונה מאוד מורכבת שבני אדם המציאו ע"מ שהחיים יהיו יותר קלים ויותר מרגשים.

יש רכב שאדם יהיה מרוצה ממנו " אפס " תקלות ויש רכב שיותר קשה להחזקה עם יותר בעיות

לדעתי העיניין מאוד סובייקטיבי ולכל אדם יש התנסויות יותר טובות ופחות מרכב "x" או "y"

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה המכוניות נועדו לנסיעה ויוצרו במפעל ובתהליך היצור יכולות וקורים

"פאקים" כי אנו רק בני אדם ואנו עושים טעויות ויש לטעויות תוצאות ויש מי שמשלם על כך (הצרכן).

וכשקונים זול אז משלמים ביוקר.

בקיצור שיהיה לך יום טוב

8):oops::-)
פורסם

רק היום פורסם כי יש ריקול לפוקוס עד שנת 2003 בגלל מנעול דלת אחורית.

דבר ידוע הוא שלפוקוס 2003 היתה בעיה בגיר האוטומטי.

לעומת זאת, היתה לי פוקוס 2004 במשל שנה ללא שום תקלות (30000 ק"מ)

פורסם

לפוקוס 03' אין כל תקלה בגיר האוטו', בשנתונים 00' ו-01' הייתה קריאה שקטה לעדכון תוכנה בגיר ותו לא.

הפוקוס אינו נקי מתקלות, אך הן אינן מרובות.

הפוקוס שברשותי(ליסינג לשעבר), עם נסועה של 93K, שנת יצור 01', התקלות שהתגלו בו ותוקנו הינן:

(1)הח' מצוף דלק - ע"ח היבואן, במסגרת קריאה שקטה.

(2)הח' פלאנץ' מים.

(3)הח' מיסב גלגל אח' שמ'.

גם בהיסטוריית הטיפולים בליסינג אין אירועים חריגים.

עמית

(אגב - הפוקוס למכירה)

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חברים, הכותרת היתה פרובוקטיבית במתכוון. ברור לי שהפוקוס שלי לא מעידה על עשרות אלפי האחרות שמסתובבות ומראות אמינות יפה.

אלא מאי ? שעדיין זה מעצבן שבאוטו עם פחות מ 11K ק"מ הולכת משאבת מים. לא נראה לי שבשנות האלפיים זה צריך לקרות בקונצרן כמו פורד עם בקרת האיכות שלו.

וכדי לסבר את האוזן - בשלושה פוקוסים אחרים שיש לנו בחברה (אחד מהם 2000 סמ"ק ג'יהה שאי"ה מתישהו יגיע אליי) אין שום תקלות כבר יותר משנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הפוקוס מאוד אמינה, פוקוס 1600 אוטומט שנת 2003 עם 50 אלף ק"מ ו4 נהגים. עד היום 0 תקלות!

הרכב הפרטי הבא שלי יהיה פוקוס, זהו.

כנ"ל 1600 2002 75000 ק"מ 3 נהגים 0 תקלות(חוץ ממנורות שלאחרונה הפסיקו להשרף בקצב...לאט לאט)

פורסם

באמת רכב לא אמין בכלל,

יש לי חבר קרוב מהעבודה, שהלך לו הגיר~!! מודל 2002 או 2003

אחרי 20K ק"מ.

מזל שזה ליסינג אז זה לא על הראש שלו, אבל הרכב רחוק מלהיות אמין!

הרובר שלי יותר אמינה!:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אז יש לך חבר...

אבל חוץ מהחבר שלך יש עוד כמה פוקוסים על הכביש...

לא מודדים אמינות רכב עפ"י מה שאתה שומע אלא עפ"י סטטיסטיקות לאורך זמן..

לדוגמא: מיצובישי סופר לאנסר - גיר אינו אמין.

***עריכה: רובר לא יותר אמינה בדיוק מהסיבה שהסברתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...