טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
שלום אנשים אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אני מקווה שכן רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה לעשות שהאוטו יתניע מהאזעקה בטח לא הסברתי את זה טוב אבל אני בטוח שיש פה הרבה שהבינו אותי ואם יש לזה יתרונות או חסרונות תודה לכולם ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
- 4 תגובות
- 861 צפיות
מה אתם אומרים על המוצר הזה הוא שווה משהו חברת stp, אנשים שהשתמשו בו מה אתם אומרים? הוא מתאים לskoda felicia glx 1.6 שנת 96? מה אתם אומרים על המוצרים האלה ככלל? במקרה זה תוספי דלק.
הודעה אחרונה מאת skoda_man, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 857 צפיות
אמרו לי כי היא נמצאת ממש בכניסה לחיפה על כביש החוף
הודעה אחרונה מאת kompy, -
לכמה ק"מ טובים הפלאגים? 1 2
מאת V6- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
פלאגים בעלי שתי אלקטרודות. שבוע שעבר הוצאתי אותם למבט בדיקה הם נראו כשירים לחלוטין. הם עברו כ-15000 ק"מ. בגולף ה-MK1 שהיתה פעם הייתי מחליף כל 10 אבל מאז דברים השתנו אני מניח, והפלאגים של היום לדעתי יכולים להחזיק 30 בלי להתאמץ. מה דעתכם? איך אפשר לדעת שהפלאג סיים את תפקידו למרות שהוא נראה תקין לגמרי? האם לקחת כלל אצבע של 30 אלף - מחליפים? בואו לא נשכח שכל פלאג כזה הוא הוצאה לא קטנה, למשל במחסן צ'מפיון עולה כ-80 ש"ח וכפול 6 זה יוצא הוצאה לא קטנה אז אם לא צריך אני מעדיף שה-500 שקל האלה ישארו בכיס...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום האם ניתן לאשר ג'אנט מוגדל ,כך שלא יהיו לי בעיות אם שוטרים וטסטים? לצורך העניין מדובר על ג'אנט 16 אינץ של איביזה טורבו,על הונדה סיוויק קופה שנת 96 ואם להיות מדוייקים אני עומד לקנות את ההונדה הנ"ל וזה הג'אנט שיושב עליה ולבעלים אין את הסט המקורי לכן אני חייב לקבל אישור. אז ה-צ-י-ל-ו !!! אך יוצאים מהמצב הזה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם חברים!! קניתי ספר שנקרא HAYNES לקסארה הספר בדואר, אבל רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בקשר לספר הזה. מה הוא בעצם מכיל על הרכב? האם יש דיאגרמת חשמל?, קניתי אזעקה ביפר, עם שלט עד 1 ק"מ והכל, והתנעה מרחוק רציתי לדעת - האם יש בספרים האלה רשימה \צבעים של החוטים מתחת להגה? אני מרכיב רדיו טיפים וכו לבד, ואני מבין קצת בהתקנה של הדברים האלה - מה שחסר לי זה לדעת מה עושה כל חוט באוטו עצמו, את הדיאגרמה של האזעקה הבנתי, וקראתי אולי מאה פעם אני יודע לאן צריך ללכת כל חוט וחוט לאוטו - אבל לא יודע איך לאתר את החוט ברכב עצמו. או מה צבעו. אשמח לדעת מה בדיוק מכיל ספר היינס . תודה.
הודעה אחרונה מאת SpeadBall, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם. יש לי בעיה בחשמל ברכב. יש לי שתי מגברים כשאחד מהם הוא מונובלוק שמחובר לשתי סאבים. כשנאי מפעיל אותו עם שתי הסאבים הוא מתנתק וחוזר לסירוגין. כשאני מחבר רק סאב אחד כל עובד כמו שצריך. חשבתי (עם המקום שבו התקנתי את המערכת) שהבעיה במגבר החלפנו את המגבר ממונובלוק של SPL למונובלוק של MA האודיו או משהו כזה. הבעיה לא הסתדרה כמו שאתם מנחשים... המליצו לי לבדוק את האלטרנתור, בדקתי והכל תקין בו. אמרתי טוב בטח כבר צריכים לקנות קבל (או איך שלא כותבים את השם של זה) אז קניתי אחד מיליון פרד של בולט וגם זה לא עזר. המצבר חדש בן חודשים-שלוש מינוס בדקתי והוא תקין. יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
דוושת דלק קשה
מאת הדס35-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מאזדה לנטיס שנת 96'. בזמן האחרון דוושת הדלק נעשתה "קשה", כלומר, הלחיצה על הדוושה קשה יותר מבעבר. לפעמים ניתן להרגיש בעת הלחיצה שהדוושה ממש נתקעת, ובלחיצה חזקה יותר היא משתחחרת - אבל עדיין יותר קשה ממה שהיתה בעבר. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות לזה? אודה לכל מי שיוכל לעזור!
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי יונדאי טרקאן ואתמול בלילה נסעתי, ושיצאתי מהעיר בפנייה שמאלה איבדתי שליטה על האוטו, הכביש היה רטוב וזה פעם ראשונה שזה קורה לי, האוטו זרק לי תחת ממש וכמעט עלינו על האי תנועה (שאגב היה בו עמוד). מהר סובבתי את ההגה לימין וכל האוטו התחיל להסתחרררר וזה סוג של כביש מהיר למזלי למכוניות מאחורי היה אדום אז יצאתי מזה בשלום. האוטו ממש איבד שליטה מצאתי את עצמי עם הפניים נגד כיוון התנועה. עצרתי בצד לראות שהכל בסדר והמשכתי לנסוע למרות שהייתה לי תחושה מוזרה חבר שלי אמר לי שאני מדמיין אבל אני כמעט בטוח ששמעתי רעשים מוזרים. בדרך חזרה הביתה הירחנו ריח שרוף ואני לא חושב שזה היה מהברקסים, זה היה ריח ממש שרוף וגם היינו על כביש מהיר. עצרנו לאכול ואחרי חצי שעה חזרנו לאוטו והכל עבר. אחרי שה…
הודעה אחרונה מאת shimtey, -
-
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שנת 94 עם הזרקת דלק ולא קרבורטור!!!
הודעה אחרונה מאת om-er, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 974 צפיות
שלום, ברשותנו מאזדה 323F שנת 97 ידנית. רציתי לדעת מה אתם מסוגלים להמליץ לי לעשות בבית. לדוגמא: ניקוי אינג'קטורים, החלפת שמנים ניקיון חלקים וכו'... (מחפש זמן לשרוף ומה יותר כיף מלשרוף אותו בלטפל באוטו?) בתודה מראש אלעד "שלד"
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני צריך עזרה במציאת ג'אנט 13 ל205 אני מתכוון ג'אנט מגנזיום. הבנתי שאפר למצוא בפירוקיות בזול.. האמנם? האם אמת בדבר? אם כן אנא המליצו או דווחו לי על פירוקיה שנצפה בה ג'אנטים בגודל הנ"ל כמו כן אוסיף כי אני מאזור מודיעין פירוקיות קרובות יכולות להמצא ברמלה\לוד או באזור ראשון ת"א והמרכז . בתודה ובברכה.
הודעה אחרונה מאת Punkmobile205, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם בירצוני "לשכלל" את האזעקה ברכב ראיתי שיש לאיזה אחד שגר לידי אזעקה שעם נוגעים ברכב או נותנים מכה משהו השלט רוטט לו קיםם דבר כזה ואיפה ניתן להשיג דבר כזה...
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
-
- 6 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום , הסתכלתי היום ברדיאטור .. ויש לי על הצינור שממלאים מים .. כמו בוץ כזה .. (אפשר לנקות את זה עם מטלית , ואני מנקה) .. אבל כל פעם זה חוזר מחדש .. וגם על הפקק עצמו של הרדיאטור .. כמו בוץ בצבע חום .. השאלה שלי היא : מה זה ? \ למה זה קורה \ ואך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש לעונים ...
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי בעיה באוטו, שכשהמנוע "קר" ולא רק בהתנעת בוקר (אבל זה קורה בכל התנעת בוקר), אני מתניע אותו והוא נמצא על טורים מאוד נמוכים .. בערך 200-300 .., ולכן אני צריך לחכות לפחות איזה 5 דקות לפני כול תחילת נסיעה כדי לתת לו להתייצב, ואם אני לא עושה זאת הוא פשוט נכבה ברגע שאני משחרר את הגז - הטורים נופלים ל 0 (אבל - אם אני לאט לאט עוזב את הגז אז הוא גם מתייצב ולא נכבה) הסלד שלי לא רועד, והוא יציב בהחלט ( ובגלל ז האני דיי שולל את המנוע צעדים). וכאשר נותנים גז הכול עובד טוב, וגם כאשר נותנים לאוטו להתחמם איזה 5 דקות או יותר, הוא עובד טוב. ולכן רציתי לשאול - יכול להיות שהבעיה היא המנוע צעדים ?? או בחיישן צ'וק אוטומטי (מגנט משהו) ? אם זה המנוע הצעדים - למה הטורים יציב…
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
-
כידוע למי שהיה אתמול במפגש, הפולו עשתה את הפאדיחה - הלך מצבר. רציתי לדעת איזה מצבר מומלץ , של איזו חברה , ואיפה אפשר לקנות בזול (אני מדבר על חדש כמובן) בנוסף , מכיוון שספר הרכב לא נמצא לידי כרגע, אני אשמח לדעת אם מישהו יודע מצבר של כמה אמפר צריך בפולקסווגן פולו (שנת 97). בתודה אייל.
הודעה אחרונה מאת tkamin, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי אזעקת קוברה , כך שבמקרה של פריצה לרכב ואף ניתוק כבל הפלוס מהמצבר , האזעקה תמשיך לפעול עצמאית במשך זמן כלשהו . מה שאמרו זה שיש שיטה שבה שוברים את אחד הפנסים הקדמיים באוטו ואיכשיהו יוצרים קצר בין המנורה לגוף המכונית וכך מנטרלים לגמרי את האזעקה . כמה זה נכון ? ואן כן איך עושים את זה ואיך למנוע ? בתודה , פינקי .
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
החטא : ועונשו: לפני כשבועיים התחלתי להרגיש בעיות בשילוב לרוורס. ניקזתי שמן מהגיר ומה שיצא משם לא ממש דמה לשמן: קודם כל יצאו כליטר מים נקיים, ואחריהם יצאה עיסה שחורה דביקה וסמיכה. מסתבר שלאחר אחת מהטבילות האהובות עלי לא ממש הקפדתי לבדוק את שמן הגיר. בסרנים אני דווקא מקפיד מאוד להוציא את המיונז לאחר הטבילות ולהכניס שמן נקי, אבל בגיר קצת זלזלתי כי הוא גבוה הרבה יותר מהסרנים. טעות. ביצעתי כמה החלפות שמן, הגיר חזר לעבוד תקין, וקיויתי שהעסק יסתדר, אם כי חששתי שעדיין לא גיליתי את הנזק האמיתי. החשש היה מוצדק. בטיול היום עם המשפחה הרגשתי רעש בניוטרל כשהמצמד לא לחוץ. הנחתי שאחד ממיסבי הקונטרהגיר הלך לעולמו. אחר הצהריים הורדתי גיר, פירקתי אותו וזה מה שהיה …
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
שלום! כחלק מתהליך השינויים הקוסמטיים באונו אני מחפש בד לריפוד הרצפה בסגנון הקיים (משהו כמו לבד) אבל אינני מוצא, הייתי בכל חנויות הבדים הגדולות במרכז העיר (ירושלים) ואף אחד מהם לא מוכר לבד - מישהו יודע איפה ניתן להשיג כזה בד? מצאתי שם כמה בדים נחמדים דמויי עור (כנראה אני ילך על משהו כהה לדלתות - אולי אפילו שחור) וכן כמה בדים מענינים ללריפוד המושבים (הדפס נמר...? ) אבל בשום מקום לא היה משהו דומה למה שאני מחפש - לבד אדום בשביל שטוח אדום (בדומה לשטיח שיש למספ חברי פורום בפג'ו שלהם אם אינני טועה...) אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג זאת... תודה, צביקה
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אקסנט 2002, מנוע 1.5 אוטומטית. מה צריכה (בערך)להיות צריכת דלק סבירה בנסיעה עירונית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם.. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שבנה לבד ספולייר... אם כן מאיזה חומר? עץ? פיברגלס? פלסטיק? כמה עלו ההוצעות והאם הוא החזיק..?
- 0 תגובות
- 745 צפיות
שלום, האם לגולף MK-IV יש בולמים וגם קפיצים? האם כשקונים ומחליפים בולמים, צריך להחליף גם את הקפיצים? אילו בולמים מומלץ להרכיב בגולף MK-IV על מנת לשפר את התנהגות הכביש של הרכב? והאם החלפת הבולמים תשפיע על אחיזת הכביש? ( לרכב יש צמיגים 195/65 R15) תודה.
הודעה אחרונה מאת ludu, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ישנו כאן איפשהו פרוייקט שמראה במדויק איטום דלתות איך הוא נעשה? גם במקרה ויש לי חלונות חשמל או לא או שזה לא משנה ?
הודעה אחרונה מאת danigg, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים אני צריך קצת עזרה מישהו יש לו מושג לגביי חיזוק ראש מנוע לפיאט פונטו gt
הודעה אחרונה מאת בגסי, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צהריים טובים, וסליחה על הכותרת המסורבלת משהו! לחברי יש סיטרואן סקסו 1100, מודל 99. הוא מאוד מעוניין במד סל"ד היות ואין לו כרגע. אני מודע לכך שיש שתי אפשרויות: האחת - להתקין מד חיצוני שמתחבר למפלג, יבוצע ע"י חשמלאי (?). מכיוון שהמד לא יתאים לרכב ויהיה עליו להתקינו במקום שלא מיועד לכך, חברי לא מעוניין באפשרות זו. והאפשרות השניה - התקנת לוח מכוונים של סקסו 1.4. וכעת, מספר שאלות: 1. האם לוח המכוונים של ה1.4 יתאים לאחותה בעלת המנוע הזעיר? לכל הידוע לי, מד הסל"ד אמור להתחבר למחשב המנוע. האם ניתן לחבר את מד הסל"ד למחשב של ה1.1? 2. היכן ניתן להתקין את לוח המכוונים החדש? האם יש לעשות זאת במוסך מורשה, מכון ספידומטרים או שמא חשמלאי יסתדר עם המטלה? אשמח מאוד א…
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 3 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
בעלי מאזדה 3-6 שימו לב. הלך המצבר ? יופי. עכשיו אתם רוצים לקנות חדש. הלכתם לאיזו חשמליה כדי להתקין. החשמלאי התקין לכם, אך כאשר התנעתם את המנוע ונסעתם מעט, נורית חיווי תקלה מהבהבת לכם בלוח המחוונים. אתם תוהים למה. טוב. אז ככה : במאזדה 6 ו-3 (למעט דגם של ה-3 שאין בו DSC. אם יש לכם DSC, יהיה רשום בצד שמאל היכן שהנורית של האעזקה מהבהבת.) ישנו חיישן שמודד באיזה מצב ההגה נמצא (יותר נכון הגלגלים). חשוב, לפני פירוק המצבר, ליישר את הגלגלים ואז לחבר את המצבר כאשר הגלגלים ישרים. פעולה זו תמנע את הבהוב הנורית המראה על תקלה. לתשומת לבכם. שמוליק
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בהרבה פורומים וקטלוגים בחו"ל , במיוחד בארה"ב המכוניות האלה היו מיוצרות עם מנוע 1800 טורבו, או 1800 עם מערכת הזרקה רב נקודתית עם יחידת בקרה ממוחשבת כבר בשנים 87-91.המנוע שהדגם שלו ea-82 מפיק בערך 91 כ"ס ב5200 סל"ד ועם טורבו 115 כ"ס באותו סל"ד. השאלה היא העם היו בישראל דגמים כאלה למחירה ואם לא , האם אפשר ליבא מחו"ל מנוע מהסוג הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת SUBI4, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, נכנסו לחבר שלי מאחורה ב405 שלו, התוצאה הייתה נזק בינוני לתא המטען ולדלת תא המטען. מכוון שהוא לא ידע שהוא רשאי לבחור מוסך כראות עיניו - הביטוח הפנה אותו למוסך הסדר. התיקון של התאונה בוצע בצורה מחפירה - הפגוש שהוחלף יושב עקום עם רווח מכוער מהפח, מים נוזלים לו לתוך התא מטען. הצבע נראה כאילו בוצע עם מברשת וצבע אקרילי למקלחת. תיקוני הפחחות בוצעו עם חומר דמוי פלסטלינה שנסדק ומתקלף. שימו לב שמדובר על תיקון שבוצע לפני כשבועיים.. איפה הביטוח דפק אותו? - 1. לא טרחו לציין שהוא יכול לבחור איזה מוסך שהוא רוצה (מדובר על לתבוע צד ג' את הנהג הפוגע, מה אכפת לביטוח...) 2. למיטב ידיעתי - ברגע שהולכים למוסך הסדר הביטוח משלם ישירות למוסך, חבר שלי אולץ לתת המח…
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם . איך אני יכול לדעת אם הבעלים הקודמים ביצע ריקון של הממיר או הכנסת צינור בתוכו. הרעש ברכב דיי שקט ואפילו שקט מאוד ללא הפילטר הפתוח,מדובר בראלי MK1 ללא שיפורים שאני יודע עליהם, את הפילטר אני שמתי ואולי יש ברכב צ'יפ. הצעות כל שהם?? ( ליפני שאני הולך לצאת טיפש בפני "האגזוזן")
הודעה אחרונה מאת kompy, -
ג'אנטים 13 לפיג'ו 1 2
מאת boost- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש ג'אנטים 13 לפיגו' 106. כמה יעלה לי בערך ג'אנטים מחברה מוכרת ? ואם מישהו יכול להמליץ לי על ג'אנטים יפים במחיר סביר אני יודה לו ...
הודעה אחרונה מאת kompy,