Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמו בוץ ברדיאטור ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הסתכלתי היום ברדיאטור .. ויש לי על הצינור שממלאים מים .. כמו בוץ כזה ..

(אפשר לנקות את זה עם מטלית , ואני מנקה) ..

אבל כל פעם זה חוזר מחדש ..

וגם על הפקק עצמו של הרדיאטור .. כמו בוץ בצבע חום ..

השאלה שלי היא : מה זה ? \ למה זה קורה \ ואך אפשר לסדר את זה ?

תודה מראש לעונים ...

פורסם

לפי דעתי זו חלודה - כי לבוץ אין איך להגיע לפקק הרדיאטור

בכל מקרה, רק תמונה תוכל לברר בדיוק, אם תוכל להעלות צילום תדע בברור

פורסם

תופעה של מיים שנשארו הרבה זמן בתוך הרדיאטור כתוצאה מכך התחמצנו בשילוב עם חלודה וזאת התוצאה.

האפשרות לסדר את זה היא לנקות את הרדיאטור בלחץ של מיים....יש גם חומרים שמכניסים לרדיאטור ועושים את הפעולה של הניקוי(לא ממליץ ברכב חדש) ואז לשים מיי קירור כפי שמצויין לך בספר רכב!

כמובן שיש לעשות ניקוז אויר מהמערכת.

בהצלחה!

פורסם

זאת אכן חלודה, אצלי יש כזה בדיוק ברכב, אני כל שבוע עושה פעמיים שאיבה, שבה אני מוציא את כל המים עם חלודה ומכניס מים חדשים, פתחתי ת'רד בנושא

Suzuki Jimny

פורסם
זאת אכן חלודה, אצלי יש כזה בדיוק ברכב, אני כל שבוע עושה פעמיים שאיבה, שבה אני מוציא את כל המים עם חלודה ומכניס מים חדשים, פתחתי ת'רד בנושא

אתה מכניס מים מתאימים,כי אם לא כל השאיבות שלך לא שוות כלום?

sani

• תוכן חדש...