טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,357 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכל חברי הפורום! היום הלכתי לראות סובארו אמפרזה שנת 97 גיר רגיל 1.6 למכירה ללא נתונים מרשימים במיוחד. הדבר הכי מחשיד שראיתי (לפני בדיקה) הוא שהילוכים נכנסים מצויין קלא'ץ חדש, אבל כאשר ההילוך יושב במקומו (לא משנה איזה הילוך) הידית הילוכים זזה חופשי לא יושבת במקום בהילוך שהיא נמצאת. אני מציין שוב שההילוכים ישובים במקומם טוב מאוד. שאלתי את בעל הרכב מה הבעייה והא טוען שבזמן החלפץ קלאץ' שכחו להרכיב איזה חלק ובגלל זה יש את התנוע החופשית הזאת. הבעלים אומר שאם יש תקלה בגיר הוא משלם/מוריד במחיר רכב מה אתם אומרים מה התקלה? לוותר או ללכת לבדיקה? תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קייזלר נאון הגלגלים מאוזנים אבל ההגה מתחיל לרעוד ב 140 קמ''ש מישהוא יודע אולי מה הסיבה? נ.ב. לכל החכמולוגים למיניהם: 1) אני לא יגיד איפה הרכב הגיע למהירות כזאת ומי היה הנהג כי זה לא עינינכם בגלל שלא הייתה סכנת חיים 2) הרכב כן בנוי למהיריות כאלה ואף גבוהות יותר.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם. הטווינגו שלי מתנהגת מוזר.בהאצה מלאה עם דוושה לחוצה עד הסוף לוקח לה שניה עד שהיא מגיבה.עד שהיא מגיבה היא פשוט מחרחרת.רק כשהיא עוברת 3500 סל"ד היא חוזרת להאיץ נורמאלי.התופעה קיימת במיוחד כשהאוטו קר.מורגשת גם ירידה קלה מאוד בסחיבה (שלא היתה משהו מלכתחילה). או שלא מגיע דלק,או שלא מגיע אויר,או שהבעיה היא בהצתה. בחוץ יורד גשם וממש לא בזין שלי להתחיל עכשיו לפרק דברים. מחר אני קופץ לתל אביב לקנות לה פלאגים,חוטי הצתה,פילטר אויר ועץ ריח. למישהו יש מושג מה עוד יכול להיות? לרכב הודרתי ממיר והחלפתי שמן,פלאגים ופילטרים כולל דלק לפני בערך 1000 ק"מ.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אנשים אז ככה שמי הוא נתי אני חדש בפורום בן 19 יש לי סיאט איביזה שנת 89 מנוע 1500 קרבורטור כפול אתמול שמתי אותה במוסך לעשות פקום ראש האוטו היה לפני כן של אימי והיא הרסה אוטו אז קניתי אותה ממנו ואני מתקן אותו .. האוטו ללא שום שיפורים בצבע לבן שנהב עם שריטה בבאמפר האחורי ימני ומכה בגודל גולה בדלת השמאלית.. רציתי לדעת אם ולמה וכמה שווה לשפר אותה.. האוטו מבפנים מגעיל אותי כל הפלסטיק מתפרק ההגה כזה מגעיל הידית הילוכים נמחק לה המספרים היא נראית כמו ז*ן (חחח) האוטו עבר 190 אלף אני לא יודע אם שווה לי להשקיע תעזרו לייייייי אני רוצה לעשות אותה מהירה ויפה זהו זה.. אז ככה מה שעולה לי בראש.. חיצונית- באמפר אחורי וקדמי יפים (לא מונמכים) פלוס גריל רשת ולצבוע את האוטו בש…
הודעה אחרונה מאת NatiND007, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שיאושר במשרד הרישוי..
הודעה אחרונה מאת didinino, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מודל 97 A4 1800 turbo אוטומט כמה מ0 למאה ? יש לה 150 כוח סוס
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
איציק, תיסלם על הפרויקט הזה. האם התהליך זהה או דומה לפירוק כפתורי הפעלת המאוורים/מזגן ? יש לי רנו 19 עם כפתור ויסות חום/קור שבור וצריך להחליף אותו- משמע להוציא את החלק שתקוע בפנים ולשים חדש. רב תודות. ***עריכה*** הנושא והכותרת נערכו, אין צורך בהקפצת שרשור מלפני שנתיים.
הודעה אחרונה מאת gersio, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום לכולם ברשותי 205 שנת 94 רציתי להתיעץ איתכם בנוגע להחלפת המים ברדיאטור לנוזל קירור ראיתי את כול התגובות בחיפוש. ראיתי שמאוד חשוב שיהיה נוזל קירור ברדיאטור אבל גם כן ראיתי שאם יש לי מים ואני רוצה להחליף לנוזל קירור אני גם יכול ליצור מצב שאני יפתח חורים קטנים שסתומים כרגע ע"י האבנית. ועוד מספר שאלות ברשותכם באותו נושא: אם במקרה ואני יעשה את זה ויפתחו חורים אני לא רוצה להיות חאפר ואני יחליף רדיאטור כמה יעלה לי בערך הסיפור של החלפת רדיאטור? האם ברכב שלי פג'ו 205 GR שנת 94 יש בורג ניקוז של המים או שצריך להוציא את הצינור התחתון עם הבנד? כי פשוט ראיתי שבצד ימים של הרדיאטור יש מין כמו קצה של בורג שאפשר להוציא נראה לי ושאלה אחרונה …
הודעה אחרונה מאת efi_shams, -
גומי מתקפל
מאת .liron.- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב! כידוע אני בתהליכי סיום שיפוץ קורטינה 74. שהאוטו היה אצל הצבעי הוא עבר גם זגגות. שהגיע הגשם ראינו שחודר גשם לאוטו. התקשרנו לזגג אבל הוא נמצא בחדרה והוא רצה שנביא את האוטו אליו ,מכיוון שאין לה עדיין טסט העדפנו לנסות לפתור את הבעיה לבד. ניקינו את המקום ומרחנו סיליקון. לאחר מספר ימים הגשם עוד הפעם הצליח לחדור אז פתחנו עוד הפעם וניקינו ומרחנו סיליקון . מה שקרה עכשיו זה שכל הגומי התקפל ונהיה מכווץ. מי שיכול לעזור זה ממש דחוף כי פנים הרכב חדש וחבל שיחדור גשם. נ.ב השתמשנו בפעם הראשונה בסיליקון לבן ובפעם השנייה בסיליקון שקוף. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
חבר שלי קנה רכב פ"גו 205 1400 שנת 89. ובסיבובים במהירות לא גבוהה בכלל ובנסיעה רגועה הרכב פתאום מאבד שליטה וזורק תחת ואם לא משתלטים מהר המצב "בעיתי". בדקנו לחץ אויר בצמיגים והוא בסדר . אז למה הרכב כל כך לא יציב בסיבובים??? חברה שלא לא מוכנה לעלות על הרכב והוא בכלל קנה אותו עבורה . חברה תעזרו לי לעזור לו תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שי לי סיאט איביזה 95 ואני מחליף לה את שני הבולמים הקידמיים, אני רוצה להחליף את הבולמים לבד כי לאבא שלי יש ידע במכונאות ואני רוצה ללמוד. אני מחליף את הבולמים ואת הקליפרים ביחד, איזה בולמים אתם ממליצים לי לקנות? לא משהו יקר מידי אבל שיהיה באיכות סבירה ואיזה רפידות בלמים(קליפרים) לקנות? מישהו יכול להסביר לי בערך איך אני מחליף את הבולמים? יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת או שזה רק לפרק את הישנים ולהתקין חדשים?
הודעה אחרונה מאת ami123, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב! לאחרונה רכשתי רנו מגאן 2 1.6 אוט', ועם קבלת האוטו שמתי לב לתופעה מטרידה: כאשר הרכב נמצא בהילוך (לא P או N) נשמע רעש זמזום טורדני מכיוון מכלול המנוע, ככל הנראה מתיבת ההילוכים. שאלתי היא האם רעש זה נורמאלי, או שעלי לגשת למוסך לבחינת הבעיה. יש לציין שאין כל בעיות בנסיעה (החלפת הילוכים באופן נוקשה, רעידות לא מוסברות וכו'). אודה באם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אולי אני צריך לעשות ראש מנוע ברכבי סקודה פיווריט שנת 94 1300 glx ואמרו לי אם גל הזזים עליון אני יצטרך להתעסק גם אם רצועת טיימינג.[שרשרת]. ואם גל הזיזים תחתון אז זה לא כל כך בעיה. אז בבקשה מה ההבדל ומה יש לי ברכב.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, אז יש לי שאלה... קשקיניתי את האוטו לא היה לו פילטר אוויר סגור בבית אלא פתוח, וכששאלתי כמה רוצים ברנו על מקורי, הפגיזו לי מחיר יקר, אז עשיתי קומבינה עם המוסכניק שלי, ולקחנו בית ופילטר של וולקן (או סתם ZX לא זוכר- עגול כזה...) ובנינו לו שם תושבת נחמדה, וחיברנו גם חיישן אוויר כמו שצריך... בקיצור הבעיה היחידה שאי מוצא פה, היא שהבית עצמו תקוע אכן במקום היעודי שלו, אבל משם הוא גם יונק את האוויר, מי שמכיר זה מימין למנוע, והאויר מאד חם, מישהו יודעהאם כדאי לעשות עוד קומבינה, והאם עדיף שהאוטו ינשום אויר קר יותר ודחוס, איך זה משפיע על תצרוכת דלק וסחיבה... והאם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר להצמיד אליו את הכונס של האויר שיחובר לבית ממגאן קופה 2.0 (96) ככה שיהיה חשוף לאויר קר …
הודעה אחרונה מאת אוהד_מ, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב , קורולה 99 . הגומיה בפנס הקדמי משתחררת מההצמדה שלה כל הזמן , הדבקתי עם דבק מגע אך היא השתחררה תוך חודש . הדבקתי היום עוד פעם . יש למישהו פתרון יותר טוב ?? סיליקון אוליי. ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עבודה של המנוע 1000 סל"ד. מה הסיבות?
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
- 0 תגובות
- 824 צפיות
היי רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר שני משאבות דלק יחדיו במקביל או בטור? נעזוב לרגע למה וכמה. האם זה אפשרי ואיך זה מתבצע,בהנחה שמשאבת הדלק המקורית ברכב נמצאת במיכל דלק, האם ניתן לחבר משאבת inline על הקו שמגיע למנוע?
הודעה אחרונה מאת SUBI4, -
- 5 תגובות
- 956 צפיות
משאבה מכאנית , המקום שיוצא ממנו השמן הוא שני חורים לצידי המשאבה ,הם נראים כמו פתח עודפים. אם כך למה יוצא השמן מהעודפים??? *אה שכחתי להוסיף שסתמתי את החורים , רציתי לראות מה יקרה ואחרי איזה שבוע המשאבה נתקעה לי . עכשיו פתחתי אותה והיא השתחררה . מה אני צריך לעשות כדי שלא יצא משם שמן ??
הודעה אחרונה מאת zvih, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 815 צפיות
שלום, ברצוני לדעת האם 4 קרבורטורים של אופנוע 1000/ 900 סמ"ק יוכלו לספק מספיק דלק למנוע 1600 סמ"ק? רמי
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל חובבי סיטרואן, זהו קישור לקובץ טכני המספק הסברים טכניים מצויינים לרכבי סיטרואן, עוד לא הספקתי לקרוא את כולו אבל הספקתי להתרשם כי זהו ספר חובה לכל בעל / חובב סיטרואן. http://www.tramontana.co.hu/citroen/citroen%20guide.pdf שחר
הודעה אחרונה מאת sfaians, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
שלום לכולם. יש לי טורבו שצריך לסובב לו את הקומפרסור ואת המעברי שמן שבאמצע, כדי שיתאימו לאפליקציה חדשה אני מחפש חנות\מוסך שיכולים לבצע לי את העבודה בלי לפגוע בטורבו. "טורבו מאסטר" יקרן בטירוףףף.... אנא אל תפנו אתי אליו. בתודה מראש מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פיברגלס ו/או קרבון, לינקים להסברים, איפה קונים חומרים בארץ ועלויות ? (אני לא מתכוון לניירות של פיבר אלא הבדים עצמם והשרף וכו') ספוגים... תבניות, בקיצור כל העסק
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רנו קנגו שנת 2000 עם 70,000 ק"מ ששימש כפרייבט. האם סביר שמשאבת מים ורדיאטור ינזלו?האם ניתן לבקש שיוחלפו באחריות למרות שהיא פגה לפני חצי שנה? תודה איתן
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על מוסך טוב ואמין זה יותר חשוב מהמחירים !!! לפיאט כולל מוסכים מורשים באזור ראשון\מרכז תודה מראש נ.ב היום קניתי בארבו
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעבר רכשתי רביעיית צמיגים חדשים מסוג מונזה קורייר (צמיגים פשוטים, לא משהו) במידה :195/55/15 במחיר 350 ש"ח לצמיג (קיבלתי הנחה). אתמול ביררתי לגבי צמיג חדש מאותו הסוג במקום אחר, ואמרו לי שצמיג כזה עולה בין 500-600 ש"ח. המחיר לדעתי דיי מוגזם. דעתכם ? אני חייב להחליף צמיג, והייתי רוצה שהוא יהיה באותה מידה ואותה חברה. אתם אולי מכירים עסקים שמוכרים בזול ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 תגובות
- 922 צפיות
אני מחפש איפה ניתן להשיג צלחות לראלי הכוונה שלי לחדשים או אחרי חריטה ולא מפורוקייה וכמה יעלה לי ומאיפה לקנות ?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אבא שלי הגיע בערב מהעבודה החנה את הרכב , בבוקר הרכב לא הניעה. הסטרטר מסובב אבל לא מניע את הנוע. במגביל כאשר מסובבים את המפתח למצב הראשון לא נדלקות כל המנורות בלוח שעונים , יש אור בסלון וכשמדליקים את הפנסים אז יש גם תאורה ללוח שעונים . אין אימובילייזר והאזעקה מנוטרלת . נבדקו כל הפיוזים וכולם בסדר , המשאבת דלק עובדת, זהו בעצם . האם יש למישהו רעיון?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כשבוע ניגשתי למכון לכיוון פרונט. לאחר שבוצע התיקון + יישור הגה. שמתי לב שההגה יותר ישר אבל עדיין לא בידיוק, תקראו לי יקא קראו לי משוגע אבל אני רוצה את ההגה פלס ! אני מתכוון מחר בבוקר להגיע לאותו מכון לכיוון פרונט ולהעלות את הטענה הנ"ל, האם לאחר שבוע עליהם לתקן את הנזק (כביכול שלא סיימו לתקן) ללא תשלום ? אני כמובן מדבר מהמישור החוקי, כמובן שבעל מוסך\קרבוטוריסט\אגזוזן... וכדומה, שמכבדים את עצמם יתקנו את הליקוי ללא תשלום, אך מה קורה במידה ובעל העסק איננו כזה ? מה אומר החוק ? תודה מראש, איתי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לשאול בבקשה, אם למשל יש איזהשהו דגם שאני מחפש, וכמותו יש לרוב בשוק עם גיר אוטומטי. האם אי יכול לרכוש אותו עם גיר אוטומטי, ובעתיד לשדרג אותו לידני, ומה בנוגע למשרד הרושוי? בתודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
לאחר תאונה מצערת שעברתי (פג וברח אני לא הייתי אשם), החלפתי לאוטו דלת חדשה, בין הדלת החדשה לגומיות איטום של האוטו יש מרווח קטן ומים נכנסים דרך המרווח כשיורד גשם. איך אני יכול לחסום את המרווח כי הוא ממש קטן ואני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מוסכים, יש איזה חומר שאני יכול לקנות ולשים או שאני צריך להדביק עוד גומיה על הגומיה הקיימת שיש לי.
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,060 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ask
- לירון .ה.
- nachum37
- moomai
- Igalz
- menir1
- sagi1806
- ishayk
- chezik
- topop
- flytomars
- נהג מירוצים ותיק