Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה שואל כדי ללמוד - חפש במנוע החיפוש של הפורום. יש שרשורים שאפשר ללמוד מהם הרבה

לא אני לא מחפש ללמוד אחי אני רוצה לדעת טוב טוב מה אני יכול לעשות עם הרכב הזה ומה אוכל לעשות בעתיד כדי שלא הוציא סתם כסף ואם כבר להוציא כסף אני רוצה לדעת על מה ולמה להוציא למשל אם לא הייתם אומרים לי מה זה היישור קו לא היה לי מושג מה זה אני רוצה ללכת למוסך ולדעת מה להגיד !!!

לדעת מה לעשות עם האוטו כדי שלא יהיו בעיות ..

כולם אומרים שלרכב הזה יש "מלא בעיות" אני לא מאמין בכל המשפטים האלה ובכל האימרות האלה..

אני מאמין ב "מי שמטפל באוטו מקבל אוטו בלי בעיות " זהו זה..

אי אפשר לא להאכיל תתינוק ולצפות ממנו להשאר חי ..

אנשים פשוט לא מבינים אני מדבר על אנשים שבחיים שלהם לא בדקו שמן ומים לפני נסיעה ..

אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם במכוניות הם חושבים שזה רק אמצעי תחברוה שצריך לשים לו דלק וזהו .

מוכר סיאט איביזה טורבו ! 89 מנוע 1500 ! ! !

עברה 190 אלף

פורסם

אחרי שתעשה יישור קו לאיביזה 89 תוכל להנות מהרכב למטרת:

רק אמצעי תחברוה שצריך לשים לו דלק וזהו .

אם אתה רוצה לקחת רכב ולהפוך אותו למפלצת תדע 4 דברים:

1. "מפלצת" לא מומלצת כרכב ראשון לנהג חדש.

2. להשתמש באיביזה 89 זה לא הבסיס האופטימלי, אפילו שזה הרכב שבמקרה יש לך.

3. בכסף שתשקיע - קנה רכב ספורטיבי מקורי.

4. תבדוק מה אפשרי טכני לבצע, ואם זה אפשרי, תוודא שניתן לבצע לזה רישום חוקי ברשיון הרכב.

עם הכסף שיש לך תעשה יישור קו, תביא את הרכב למצב תקין ובטיחותי, תעשה אולי קורס נהיגה מתקדמת, ותשקיע אותו במתנות לחברה, עד שתהיה מוכן לרכב רציני יותר.

מקווה שעזרתי לך, די מייאש לחזור על אותם דברים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא אני לא מחפש ללמוד אחי אני רוצה לדעת טוב טוב מה אני יכול לעשות עם הרכב הזה ומה אוכל לעשות בעתיד כדי שלא הוציא סתם כסף ואם כבר להוציא כסף אני רוצה לדעת על מה ולמה להוציא למשל אם לא הייתם אומרים לי מה זה היישור קו לא היה לי מושג מה זה אני רוצה ללכת למוסך ולדעת מה להגיד !!!
אם אינך מחפש ללמוד, שכח מתגובתי הקודמת - היא הייתה במטרה להבהיר את הנושאים והיא לא רלוונטית בנוגע לאיביזה.

הדבר היחידי שהוא הגיוני בקושי לעשות הוא רק לעשות יישור קו מלא ולהביאה למצב הקרוב לזה שבו הייתה כשיצאה מהמפעל, וזאת על מנת שהיא תסע בצורה רגילה ולא תהיה חיית ביצועים, וגם זה יעלה המון (כמה אלפי שקלים טובים).

לכן, המלצתי ההגיונית היא שתמכור את הרכב וקנה אחד יותר טוב ובמצב יותר טוב, כמו דעתו של רז.

המלצתי בנוגע ליישור קו המלא כדאית רק אם יש לרכב ערך סנטימנטלי גבוה בעליל, ואינך רוצה להפטר ממנו.

מכור את הרכב, קנה אחד יותר טוב, ומובטח שתהנה יותר!

לילה טוב!

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

או קי אחרי מחשבה רבה והרבה תגובות מאנשים שיותר מבינים ממני ..

התראד הזה עובד לפורום קניה ומכירה ..

חחח נראה אולי אני אמצע קונה אני יחפש לי כבר איזה פיגו 205 ראלי או GTI בעוד כמה חודשים שהסכום להוצאה על האוטו יהיה יותר גבוה משהו כמו 15-20 אז נראה מה אפשר למצוא

עברה 190 אלף

פורסם

תתחיל לחפש הונדה גיר רגיל ותהנה,קח המלצה ותהנה,

אם חשוב לך יותר השנתון אז אפשרי גם פיג'ו 106 XSI /RALLY

בהצלחה,

פורסם

חחח נראה אולי אני אמצע קונה אני יחפש לי כבר איזה פיגו 205 ראלי או GTI בעוד כמה חודשים שהסכום להוצאה על האוטו יהיה יותר גבוה משהו כמו 15-20 אז נראה מה אפשר למצוא

עם תקציב כזה איני מבין למה חשבת לשמור על האיביזה מלכתחילה!

בסכום שכזה אתה אכן יכול לקנות איזו 205 GTI המתאימה בהרבה יותר לדרישותיך.

אני שמח על בחירתך הנבונה.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תקציב כזה אין לי כרגע אבל אני רוצה שיהיה לי אוטו מעכשיו וגם האיביזה חשבתי שהיא פוטנציאלית

תוך כמה חודשים יהיה לי תסכום הזה או יותר בלי עין הרע עם קצת עבודה ולחסוך בימי שישי (כמו עכשיו שנשארתי בבית )

פשוט המחשבה שלי הייתה לקחת תאיביזה וכל פעם לשפר אותה קצת קצת קצת ותוך כמה חודשים תיהיה לי מפלצת במקום לחכות כמה חודשים ולקנות איזה מפלצת אחרת שאפשר לשפר אותה אחרי עוד כמה חודשים של עבודה וזה אומר שתוך שנה אני יבנה לי אחלה אוטו אם אני כבר ילך על פיגו GTI או ראלי או איזה הונדה גיר רגיל האצ באק או לא יודע מה יהיה כבר יהיה ...

מתי שיהיה כסף נדבר עד אז אני יהנה מהפיגו 306 (95) מנוע 1600 של אמא .. לא רע יחסית אוטו שסוגר 160 בהילוך רביעי (פשוט נגמר הכביש ואני לא מספיק להעביר לחמישי ) חחחח אני יהנה ממנה בנתיים עד שאני יתמסד בעצמי ויקנה לי חייה משלי ...!!! תודה לכולם אני כרגע עובר לפורום קניה מכירה לחפש קונה על האיביזה ! לא חבל חיה שנכחדת! צריך למצוא מאמץ חדש!:wink:

עברה 190 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...