Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברנו מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לאחרונה רכשתי רנו מגאן 2 1.6 אוט', ועם קבלת האוטו שמתי לב לתופעה מטרידה: כאשר הרכב נמצא בהילוך (לא P או N) נשמע רעש זמזום טורדני מכיוון מכלול המנוע, ככל הנראה מתיבת ההילוכים. שאלתי היא האם רעש זה נורמאלי, או שעלי לגשת למוסך לבחינת הבעיה. יש לציין שאין כל בעיות בנסיעה (החלפת הילוכים באופן נוקשה, רעידות לא מוסברות וכו').

אודה באם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה.

פורסם

הרעש נורמאלי, שמעתי אותו מעוד כמה רכבים (כולל מן המגאן II הפרטית של ההורים שלי).

אך אם בכל זאת יש לך חשש (למרות שזה נשמע אותו הרעש שאני מתכוון אליו) קפוץ למוסך מורשה רנו הקרוב אליך ואז תהיה בטוח.

גיא.

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התגובה המהירה! כשאתה רוכש אוטו במיטב כספך (יש לציין שהאוטו נרכש מחברת ליסינג עם 12000 ק"מ מאחוריה - מה שמסביר את חששותי המוגברים...) כל פיפס מקפיץ לך נורה אדומה, סגולה וכתומה...

האם הרעש עלייו אתה מדבר הוא בעוצמה גבוהה יחסית? כי אצלי הרעש די מוחשי (נשמע מתוך הרכב).

רק כדי להוריד לי אבן גדולה מהלב...

ושוב תודה ומצטער על המציקנות

כבעל פיג'ו 405 לשעבר למדתי לחשוב בכל רחש בלתי מוכר כמקור לתקלה פטאלית...

פורסם

הזימזום קיים גם ברנו מגאן II אחרות.

תרגע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הזימזום קיים גם ברנו מגאן II אחרות.

תרגע...

ולא רק, גם בכל הפיג'ו סיטרואן ושאר דגמי רנו האוטומטיות בעלות תיבת הילוכים מסוג AL4 proactive

• תוכן חדש...