Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

.That is incorrect, even with good tires, if your vehicle is out of alignment it will not handle properly

.Moti

כן מוטי, אבל אני מוכן להמר שב-70% לפחות מהמקרים בארץ של זריקת תחת מוגזמת של 205 (הרי האוטו הזה נוטה לזריקה קלילה ומשמחת מלכתחילה) זה כתוצאה מבעלים חסר מודעות שנוסע על צמיגי אליאנס או איבן-זבל בני שלוש שנים ומעלה ולא מבין למה האוטו שוחה על הכביש.

לא טענתי לרגע שאתה לא צודק, פשוט כהרגלך אתה מקצוען לעילא ולעילא שמתייחס לבעיות רציניות בהרבה ממה שמשתמשי הרכב הרגילים בישראל רגילים לחשוב עליהם... :wink:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

עצה מספר 1. קחו את האוטו לכיוון "פרונט", בעל מקצוע טוב יוכל להגיד מייד אם הם בכלל לא בכיוון או שהם יחסית בסדר ואז תדעו אם לבצע את התיקון או לחפש בעיה אחרת (כמו, סתם לדוגמא בולם אחד גמור ושני במצב סביר,או, בעיה שחוויתי על בשרי, מיסב גלגל אחורי גמור שגרם לזריקת תחת פראיות בלי לעשות את הרעש המעצבן האופייני של מיסב גמור.

עצה מספר 2. מוטי, דחילק , יא חביבי, נמאס מהאנגלית, לשלוח לך פונטים בעיברית או שכבר שכחת את השפה :wink: ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:razz: Bagira, if my English bothers you THAT much, I can give you my address and you're more than welcome to send me a Hebrew keyboard

If it's a blown shock than the car would oversteer only to one direction of corners, say oversteers only on left hand corners and goes fine the other way... Eye balling the alignment is not professional and in general I would consider it to be un-safe... this is the typical israeli way to look at problems - things will be okay, right ?! ... Thank god I learned how to avoid that

.Moti

פורסם

מוטי, אני מסתדר סבבה עם האנגלית שלך, זאת שפת אם בשבילי, אבל אם אתה באמת מעוניין, יש לי פה מקלדת חדשה דנדשה בשבילך, שלך לי את הכתובת בה"פ והיא אצלך. עליי!

לא התכוונתי שבעל המקצוע חלילה, רק יסתכל ויחליט, יש להם מין מאזנות כאלה שהם טולים מהז'נט ולפיהן עושים את הכיוון, כוונתי הייתה רק להרכיב את המאזנות האלה ואז יוכל לקבל חוות דעת אם הכיוון הוא כזה, שיכול לגרום לבעיה המדוברת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברה דבר ראשון תודה על הענות.

הבעיה בהיגוי היא בעיקר בפניות שמאלה ומעט בפניות ימינה

מוטי כתבת משהוא לגבי זה אבל מצטער האנגלית שלי לא הכי טובה מישהו יכול לעזור לי להבין.

נ"ב

הצמיגים קצת יבשים אבל לא משהו נוראי

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי למה מוטי מתכוון . ומה זה blown shock

לפי הפירוש לעברית זה נראה לי כאילו מוטי התכוון לכך שמתלה שבור בצד אחד - ולכן כל האוטו נזרק בפניות ימינה\שמאלה בלבד.

אם המתלה השמאלי שבור, הרכב יזרק בפניות ימינה למשל, וליהפך.

בן,

המחליף של דניאל.

:-P

Back to the original - NC again.

פורסם

Shock = בולם זעזועים

.Blown means it is no longer doing its job, broken, not physically, but internally

If it's only one, it means that the car will oversteer only to one direction, but if it's oversteering to both directions, I go again to my original assumption, which is the alignment

Alignment = איזון גלגלים

.Moti

פורסם
מוטי, אני מסתדר סבבה עם האנגלית שלך, זאת שפת אם בשבילי, אבל אם אתה באמת מעוניין, יש לי פה מקלדת חדשה דנדשה בשבילך, שלך לי את הכתובת בה"פ והיא אצלך. עליי!

:grin: Dude, if you really mean it I'll take you up on it

.Moti

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למוטי ולחברי הפורם

הלכתו למוסך בדקו ואמרו שהכל תקין!!!

החלפתו 4 צמיגים לצמיגי קלבר{האם הם נחשבים לצמיגים טובים}.

המצב השתפר קצת אך עדיין בפניות ארוכות שמאלה הרכב קצת זורק בניגוד לפניות ימינה.

במוסך מדדו בדקו ואמרו שהכל תקין

עובד עצות!?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...