Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן יצא לבחור מאד יפה ,הוא גם ציפה בסקאי את הדלתות והגג אם זיכרוני אינו בוגד בי..[צריך ידיים טובות והמון סבלנות בריאה!].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מתכנן על משהו כמו 3X2 מטר... כבר ביררתי בירושלים - רוצים על זה 15 ש"ח למטר +מע"מ...

סתם רציתי לשאול אם עשית כבר משהו כזה בעבר.. .?

לא ממליץ לך להוציא את השטיח הישן.

וכך בחשבון שהלבד הזה אם הוא חשוף לשמש מתיבש ומתפורר ,כך שלא היתי מדביק אותו בדלתות או בדש.

יש לך לריצפה שטיחים עבים יותר במחיר של 30-40 ש"ח למטר והם יכולים להחליף את המקורי בלי כל חצי בעיה.

כך בחשבון שעבודה מקצועית לא נעשית עם דבק בכלל אלה ע"י גזירת השטיח במידת הריצפה ,ותפירת מכפלות בכל הקצוות שלו .

פורסם

לאסף - תודה על הבירור... אשמח לשמוע כמה זה אצלכם... ראיתי את הפרויקט של ניטרו אבל הוא לא עונה לי בפרטית...

לשי עוזיאל:

לא תכננתי על לבד בדלתות אלא רק לרצפה באמת... ועל דמוי עור לדלתות...

לגבי המכפלות - חשבתי על לעשות את זה - זו לא בעיה עם מכונת תירה אבל אז איך תחבר אותו על השטיח הקיים? סיכות? פשוט להדק מתחת לפנלים? אשמח אםפ תפרט למה התכוונת...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

רעיון פצצה

קניתי איביזה אדומה לפני שבוע (שנת 94 למי שמעוניין) וחיפשתי איך לייפות אותה

אני גם גר בירושלים ואם תוכל לתת את הטלפון של אלברט אני יודה לך

לדעתי תשתמש בספרי דבק כמו שהומלץ(קנה מהום סנטר בקניון מלחה) רק תגזור את הבד לפני זה לפי מידות מדוייקות

אם למישהו יש עוד רעיון לייפות אותה אני יודה לו

ביינתים יש באוטו ריפוד אדום, שטיחים מקוריים, בתכנון צופוי לבד אדום:wink: בצבע זהה וקניית שטיחים(מישהו יודע אם יש שקופים??---יותר יפה ויותר רואים את הציפוי(בכל זאת השקעת))

פורסם

תתחדש!

לא שמעתי על שקופים... אני קניתי מאלומיניום - נראה ממש יפה באוטו של אסף (205).

אני יבדוק את הנושא של הדבק וכו' אני מחכה לתשובה של שי איך הוא מתכוון לעשות את זה עם מכפלות...

בכל מקרה למקום קוראים אלברט שטיחי המלך בתלפיות, ויש שם איזה ערבי נחמד שאפילו הציע שהוא יעשה את זה - כי הוא וחברים שלו כבר עוש את זה בעצמם אז הוא מכיר את הקטע - אני יתחקר אותו יותר כשאני ילך לקנות שם...

הטלפון שלו: 6724161

המחיר שקיבלתי הוא 15 +מע"מ ל2X1 מטר לבד...

...Carpe Diem

פורסם

קיימים שטיחים דמויי אלומניום בצבעי אלומניום (כסוף), אדום בוהק, וכחול.

יש גם שטיחוני גומי שקופים פשוטים במחיר של 40 ש"ח ברשת הכל לרכב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הוא לא מתכוון כרגע לשטיחים מסוג זה[שאגב הוא קנה לאחר שהתייעץ וראה איך זה ניראה אצלי ברכב] הוא צריך שטיחי בסיס [לבד עבה] כמובן שבצבע אדום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ל-ORSE - אכן אסף צודק - קניתי כבר שטיחים כאלו לאחר שנוכחתי שהם באמת נראים טוב ברכב של אסף, עכשיו רק חסר לי שטיח בסיס בצבע אדום - שכבר מצאתי איפה לקנות... עכשיו זה רק ענין של זמן... (תקופת הבחינות...)

...Carpe Diem

פורסם

אוקיי, טקמין ואסף, אני התכוונתי לידידנו היקר marcgano , אשר שאל לקיומם של שטיחונים שקופים ע"מ שהלבד האדום יהיה יותר בולט.

ולכן קיימת האופצייה של קניית שטיחים דמוי אלומניום בצבע אדום שזה יהיה תואם בערך, או שטיחונים שקופים.

והנה ציתות:

מישהו יודע אם יש שקופים??---יותר יפה ויותר רואים את הציפוי

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אה.. סליחה על אי ההבנה - לגבי השטיחים האלומיניום בגוון אדום - ראיתי אותם באוטו דיפו - זה נראה די מזעזע (כל אחד וטעמו שלו) - אבל זה הדבר היחיד שנשאר להם בירושלים אחרי המבצע שהם עשו (אתה מבין למה נשאר...) - דרך אגב - אני לקחתי את הגוון אלומיניום רגיל האחרון... :)

...Carpe Diem

פורסם
קיימים שטיחים דמויי אלומניום בצבעי אלומניום (כסוף), אדום בוהק, וכחול.

יש גם שטיחוני גומי שקופים פשוטים במחיר של 40 ש"ח ברשת הכל לרכב...

איפה זה רשת הכל לרכב?

• תוכן חדש...