Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כחלק מתהליך השינויים הקוסמטיים באונו אני מחפש בד לריפוד הרצפה בסגנון הקיים (משהו כמו לבד) אבל אינני מוצא, הייתי בכל חנויות הבדים הגדולות במרכז העיר (ירושלים) ואף אחד מהם לא מוכר לבד - מישהו יודע איפה ניתן להשיג כזה בד? מצאתי שם כמה בדים נחמדים דמויי עור (כנראה אני ילך על משהו כהה לדלתות - אולי אפילו שחור) וכן כמה בדים מענינים ללריפוד המושבים (הדפס נמר...? ;) ) אבל בשום מקום לא היה משהו דומה למה שאני מחפש - לבד אדום בשביל שטוח אדום (בדומה לשטיח שיש למספ חברי פורום בפג'ו שלהם אם אינני טועה...)

אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג זאת...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שנאמר:

beauty is in the eye of the beholder

האמת - סתם צחקתי לגבי הריפוד הדפס נמר - אבל שטיח אדום עם שטיחוני אלומיניום נראה פצצה לפי התמונות של assafy של האוטו שלו...

ומשם אני ימשיך הלאה לפי מה שיראה יפה... מן הסתם איזה משהו סולידי דמוי עור לדלתות - ובד נעים ונוח למושבים...

גם הניאונים מתחת למושבים שם כי בינתיים הם מתאימים - אם זה יהיה יותר מדי אני יסנן...

פשוט ראיתי את ההדפס נמר ונגנבתי.. זה ממש יהיה לסרסר את האוטו ;) מזל שחברה שלי היתה שם בכדי לעצור בעדי...

...Carpe Diem

פורסם

LOL אתה עוד זוכר את הרכב שלי ..יפה יפה !

אני אנסה לברר לך על שטיח מסוג שכזה בהזדמנות הראשונה שיצא לי..

אגב הרכב שלי כבר לא ניראה מצויין כיוון שתראה מה הולך בפנים עכשיו ביגלל רדיאטור פנימי שהחליט למרר לי את החיים ולנזול וגרם לי לפרק את כל הדש במטרה לפתור ולאתר את הנזילה [שנימצאה בחיבור של אחד הצינורות המגיעים מקיר האש לרדיאטור פנימי עצמו.

סיפור מהתחת אבל ניסתדר [האוטו יהיה מושבת כ3 ימים עד שאני אסיים ]

P1301048.JPG

P1301049.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אוווץ'... מה עשית לרכב המסכן... טוב - לפחות יש לך מה לעשות בכמה ימים הקרובים... :)

בכל מקרה כמובן שזכרתי - הרכב שלך מהווה הוכחה ניצחת ששטיח אדום ואלומיניום הולכים טוב ביחד - היום הולכים לבקר באוטו-דיפו :) :)

לגבי השטיח אני עדיין מחפש - אולי באמת בחנויות שטיחים או אצל רפדים... עוד לא מצאתי...

...Carpe Diem

פורסם

בהום סנטר אין

בכל סניפי אייס הסטנדרטיים שהייתי עד היום - יש.

לגבי מיני אייס - אין להם.

בדוק!!!

אתה יכול למצא גם בחנויות שטיחים מקיר לקיר.

פורסם

כרגע דיברתי עם אייס בירושלים - אין להם באדום... אחלה "מגוון צבעים" - כששאלתי אם היא יכולה להשיג היא אמרה שרק אם אני קונה איזה חצי גליל (10-20 מטר)...

...Carpe Diem

פורסם

אוו! אבלרט שטיחי המלך - רק 15+מע"מ ל2 מטר על מטר - ועוד יש להם שלל גוונים של אדום אז כדאי ללכת לראות... :) :)

סוף סוף...

...Carpe Diem

פורסם

טוב - אז שלחתי את אמא שלי לחנות השטיחים (לא הייתי בירושלים היום) וכתוצאה היא החליטה שהאדום שבחרתי לא מתאים והביאה לי רק דוגמיות - אז למי שהתעניין הנה התמונה של לבד - חתיכה באדום וחתיכה בכחול כהה...

אשמח למי שייד מה דעתו מה יותר יפה ויתאים לרכב... את השטיחי "אלומיניום" כבר קניתי - תמונות בקרוב...

colors.jpg

...Carpe Diem

פורסם

בהצלחה שיהיה לך [עם השטיחים באלברטו] ,אגב תאחל לי בהצלחה לעניין תיקון הנזילה +הרכבה מדוייקת ואיכותית מחדש של הדש..[צרפתיות אווטש זה כואב.]..אגב קח את האדום ..צבע חם ונעים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
טוב - אז שלחתי את אמא שלי לחנות השטיחים (לא הייתי בירושלים היום) וכתוצאה היא החליטה שהאדום שבחרתי לא מתאים והביאה לי רק דוגמיות - אז למי שהתעניין הנה התמונה של לבד - חתיכה באדום וחתיכה בכחול כהה...

אשמח למי שייד מה דעתו מה יותר יפה ויתאים לרכב... את השטיחי "אלומיניום" כבר קניתי - תמונות בקרוב...

שים לב שלא מדובר בשטיח - (זה עם השערות) אלא בבד רגיל ודק שאורך חייו יהיה קצר מאד.

לפחות לפי הדוגמא שהראית כאן.

תחפש שטיח ממש - כמו שברכב

• תוכן חדש...