Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהאו לאנוס 99 , הריפוד בפנים חמוד , אבל על הדלתות נראה קצת .... איך לאמר ? רוסי ? (יסלחו לי הרוסים שבינינו)

בכל אופן , אני מחפש איך לשנות אותו במחיר מינ' (כמו כולנו , לא ?)

האם אני יכול לעשות את זה לבד ?

פורסם

אני בדיוק מתענין בנושא זה - חפש הודעות שלי בתחום - (שאלתי כאן כמה שאלות בנושא) ובנוסף תסתכל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56410&highlight=%F8%F4%E3

זה אפשרי - עם קצת מאמץ, עדינות, וטעם טוב... אם תרצה עוד פרטים וכו' צור קשר בה"פ...

...Carpe Diem

פורסם

למה לא?!

רק אל תצפה שתצא לך עבודה מקצועית כמו שאתה הולך לעשות את זה אצל רפד.

הייתי מפנה אותך לאיזה מקום אם בכל זאת תרצה לעשות את העבודה אצל רפד, אבל מכיוון שאף פעם לא יצא לי לרפד אצלו משהו אז אני לא יכול להמליץ, בכל אופן אני מתכוון למקום ליד מכון מור ממש ליד התחנת דלק בגבול ר"ג ב"ב.

בהצלחה אני מאחל לך שייצא לך עבודה עירקית חצי מיצרית :???::hihi:

Honda hornet 600

פורסם

כן!

תעשה חיפוש בפורום- יש פרוייקט מצולם שהיה לא מזמן.

זכור -שזה פונק' של השקעה- תעשה עבודה לא רצינית זה יראה הרבה פחות יפה...

פורסם

נהרוג 2 ציפורים במכה 1

אין לי כסף ללכת לרפד , ולעמת זאת יש לי את כל הזמן שבעולם , וידיים טובות ...

חיפשתי את הפרוייקט אך לא מצאתי , אם תוכל להפנות אותי באופן ישיר זה יהיה מצויין

תודה רבה

פורסם

אם אני לא טועה הפרויקט זה הלינק שללחתי לך - שם הבן אדם צילם רק תוצאה סופית אז זה לא עוזר הרבה חוץ מלהתרשם מהתוצאות המעולות שהוא קיבל...

...Carpe Diem

פורסם

הוא אכן קיבל תוצאות מעולות

אבל עושה רושם שאצלו ואצלי זה שונה לגמרי

אצלו זה בד שנמתח על כל הדלת

בעוד שאצלי זה על חלק יחסית קטן , ונורא צמוד ומחובר למה שמתחתיו .

פורסם

לפני שבוע סימתי "פרוייקט" דומה, החלפתי את הריפוד של הדלתות.

כשהתחלתי את העבודה הקלתי בה ראש ולא חשבתי שזה יכול ליהיות כל כך קשה.

מבחינת החומרים יצאתי דיי בזול, באזור ה150 שקל לדבק בד דמויי עור ובד רגיל.

באוטו שלי הדיפון היה מורכב משני פסי בד דמויי עור בחלק העליון והתחתון של הדלת ובניהם פס בד.

אז ככה-אם אתה מתכוון להחליף רק את הריפוד-את הבד הרגיל. אפשר לעשות לבד יוצא זול נראה טוב

דורש קצת חישובים וחשיבה. אם אתה רוצה עבודה מקצועית תיגש לרפד והעניין מסודר תמורת 350-400 שקלים. לעבודה תזדקק למטר בד וזהוא...אוליי גם דבק מגע ביחד יצא לך בערך (גג 50 שקל על הבד, ועוד 25 שקל על חצי ליטר דבר מגע)75 שקלים.

בדר"כ הריפוד על האוטו כשהוא מגיע מהמפעל לא מודבק אלה מולחם בצורה כלשהי (כמו שמצפים בפלסטיק שקוף כרטיס חשוב ואז מחמים את הפלסיק במכשיר עד להתכה חלקית)ולכן יש סיקוי שתצתרך להדביק, אם הוא תפור אז לתפור.

בהצלחה

פורסם
נהרוג 2 ציפורים במכה 1

אין לי כסף ללכת לרפד , ולעמת זאת יש לי את כל הזמן שבעולם , וידיים טובות ...

תודה רבה

לא נראה לי שאתה יודע מה מחיר הבדים האלה בחנויות !!!

בד כדוגמת המקורי שיש לך רק "בצבעים לא רוסים" יעלה לך כ80 ש"ח למטר ואתה צריך ל4 דלתות כ6 מטר בנתיים 480 ש"ח +דבק מגע כ40 ש"ח +מברשת כ10 ש"ח +סכין חיתוך 10 ש"ח סה"כ-540 ש"ח כך שזה לא זול ומה גם שאם זה לא יצא טוב אתה מוריד את ערך הרכב באלפים כשתרצה למכור.

עבודות מסוג זה עושים כשרוצים להשקיע ברכב ולא כשאין כסף.

דרך אגב רפד יקח לך כ200-250 ש"ח לדלת כולל הכל כך אם תעשה זאת לבד חסכתה אולי 300 ש"ח

פורסם

תודה רבה

יש לך הפניה לפרוייקט כבר בתגובה הראשונה שקבלת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...