ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
אהלן, התקציב שלי הוא למכוניות מהדגמים הנ"ל. בערך בין 40 ל50 אש"ח. המכוניות הם יד ראשונה מליסינג פרטי. ההתלבטות שלי בעיקר בגלל שהאופל ברלינה שותה דלק זה מה שהבנתי, ואני גם לא רואה הרבה כאלה בכביש אז אני לא יודע מה המצב המכני שלהם האם הם אמינות? יש להם שוק פחות טוב משל הסקודה אני מניח. ולגבי הסקודה האם הם אמינות? הסקודה רפיד נראית טוב ואטרקטיבית מבחינת המחיר. אשמח שתביעו את דעתכם לגבי המכוניות הנ"ל מבחינת המכניות, האמינות, דלק, איכות. מפריע לי שהאופל היא תוצרת של ג'נרל מוטורוס אם אני לא טועה שמייצרת את כל המכוניות האמריקאיות שבהם השברולט עם הבעיות המכניות שלא מפסיקות לרדת ממנה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת tepic, -
האם משתלם לקנות מאזדה 3 ב 114 אלף מליסינג אפס ק"מ או לקנות חדש מהיבואן ב 132 אלף?
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 813 צפיות
היי חברים. סובארו אימפרזה ניו אייג' 2007 יד-01, 14,000 גמיש. עכשיו נהגת יחידה אישה מבוגרת. לפני כן גם בעלות פרטית. 150,000 ק"מ, טסט עד סוף שנה... מה שאני צריך זה: כמה שפחות להפגש עם מוסך, שתהיה יחסית חסכונית לפחות בבין-עירוני [אני נוסע ממש זהיר ורגיש, ומקסימום 110 קמ"ש]. שתשב טוב על הכביש ושתהיה נוחה לנסיעה. מומלץ או לא? מילה שלכם! תודה.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
כבר כמעט חודש אני מתלבט עם עצמי ולא יודע להגיע להחלטה הנכונה, אשמח לשמוע את דעתכם: תקציב : סביב ה-50K (אפשרות לגמישות קלה עבור כלה איכותית). נסיעה שנתית : בסביבות 12K-15K בשנה כאשר רוב הנסיעות הן בינעירוניות. איפה ההתלבטות? הראש: בסביבת המחירים הזאת אני יכו למצוא סוויפט/פיקנטו שמורה, שנתון מתקדם אשר תספק את כל הצרכים שלי (הגעה לעבודה, נסיעות בסופי שבוע והתניידות מנקודה א' ל-ב'). הרצון: כנראה שהרכב לא יצליח לספק את כל הרצונות שלי (הנאה מנהיגה, כוח, מאובזר וקצת יותר מסופר מיני סטנדרטית), ככאן אצטרך להתפשר על שנתון יותר נמוך ולהתאמץ קצת יותר בחיפושים. אז כמו שחיים הכט אומר, מה אתם הייתם עושים...? :confused:
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 7 אלף צפיות
ערב טוב, אני נמצאת בחיפוש אחר רכב לקניה מסוכנות רכבים. דפדפתי באתר יד 2, ומצאתי מודעה למכירת רכב בתקציב המתאים לי, עם הק"מ המתאים לי ומדובר בסוג הרכב המדויק אותו אני מעוניינת לרכוש. לפעמים בדברים טובים חייב להיות "אבל", וגם כאן יש. הסוכנות שמוכרת את הרכב איננה מוכרת באזור מגוריי, והייתי רוצה לשאול אם מישהו שמע על הסוכנות והאם הם נחשבים לאמינים וכדאי לבצע דרכם את עסקת הרכישה? מדובר בסוכנות שנקראת "4 גלגלים" שממוקמת באזור התעשייה של נתניה. אשמח לתגובות מניסיונכם האישי או מניסיונם של מכרים. תודה רבה והמשך ערב טוב.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 937 צפיות
היי חברים. יש לי תקציב של 15,000 [עם קצת חריגה], אני מחפש אוטו נחמד. לא משהו מי יודע מה, אבל שיסע טוב, אני נוסע מקסי' עד 110 קמ"ש, וגם לא מחפש פתיחות. מחפש שיסע טוב ויציב, עם דגש על צריכת דלק נמוכה כמה שיותר, עם מזגן טוב, גודל מנוע 1300-1600, וכמובן, שלא אצטרך להתיידד עם בעלי המוסכים הקרובים לביתי... וכמובן, גיר אוטומטי. ישנם כמה תיאוריות על בלנו וכדו', אבל אני לשמוע דעות של מומחים מנסיון... מה יש לכם להציע לי? תודה רבה רבה!
הודעה אחרונה מאת יעקב כלפה, -
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
היי, מדובר בשברולט קרוז 2011, עם 91 אלף ק"מ, מליסינג, יד שניה פרטית. זו הבדיקה:
הודעה אחרונה מאת lze22, -
רכישה מחברת ליסינג 1 2
מאת ליאת!!-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם יש דרך לדעת לפי רשיון הרכב או מסמך אמין כלשהוא שאני יכולה לבקש האם הרכב היה בליסינג פרטי או רכב חברה כזה שכל עובד קורע אותו ועושה קקי בבגאז'?
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
מעיון באתר המחירים : דאסטר 1.2 טורבו בנזין 2X4 ידני 125 כ" ס במחיר 96,211 ש"ח דאסטר 1.5 טורבו דיזל 2X4 ידני 109 כ"ס במחיר 91,121 ש"ח
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ממשיך לחפש רכב מפנק, לאחרונה חבר קנה רכב מהדגם הזה שנת 2008, על פניו נשמע טוב מלבד זאת שהאקזמפלר שלו עם ק''מ נמוך אך לא כ''כ שמור מבפנים או בחוץ. הרכבים שיצא לי לראות ביד 2 זה או אנשים שחיים בסרט עם המחיר או אנשים עם מחיר סביר ורכבים יד שניה ושלישית אך עם 150 אלף ק''מ. בהתחשב בזה שהרכבים משנת 2008-2010 הק''מ סביר אך רכב עם 150 אלף כבר נשמע עייף! ממבט במודעות הרכבים ללא ספק נראים טוב וטוענים שטופלו רק במורשה והכל מתועד וכו'. להרתע מהק''מ או שבמאזדה 6 זה סביר? כמו כן הבנתי שחלקים ועלויות החזקה מלבד הדלק הם כמו של משפחתית סטנדרטית. אמינות ממה שהבנתי מעולה. כמובן תישקל הסבה לגז עם הצריכת דלק הזאת. Sent from my PRO 6 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דור--, -
-
- 7 תגובות
- 19.5 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש לרכוש רכב משפחתי עד 75K . ראיתי עד כה את הדגמים הבאים שנכנסו מבחנתי לעדיפות : פגו 2008 שנת 2014 רנו קפצור שנת 2014/2013 מאזדה 3 שנת 2014 (הצורה החדשה) קראתי לא מעט מבחנים.. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
סקודה וגם סיאט
מאת sayko2- 1 תגובות
- 640 צפיות
שלום, מעוניין לקנות רכב סקודה אוקטביה החדשה או אפילו סיאט אטקה (בכללי אשמח לדעת מה יותר טוב למרות שהם לא באותה קטגוריה). אחזיק בטח את הרכב למשך 3 שנים. מה ירידת הערך של רכבי סקודה/סיאט? האם הירידה דרסטית?
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה מראש. במסגרת בדיקה של עבודה חדשה, אני בודק עלויות וכדאיות של רכישת רכב. נסועה של כ-20K בשנה, מישורית ברובה. מחפש את הרכב/עסקה שיהיה הכי זול בשורה התחתונה, כולל עלות הרכב, צריכת דלק, ביטוחים וכל מה שמסביב. דרישות – רכב מרווח, בגאז' גדול. (2 מבוגרים, וילדים בני 4,2,0.5) רכב ידני גם אפשרי. תקציב – פתוח, מתכוון לקחת הלוואה כלשהי. אודה מאד לעזרה.
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי.השאלה בכותרת.אשמח ליתרונות וחסרונות של הדגמים שציינתי.אמור לשרת משפחה בת ארבעה נפשות. Sent from my Le X829 using Tapatalk
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בחלק ממודעות המכירה של SX4 משנת 2010 האצ'בק (120 כ"ס), מודגש סוזוקי-יפן, ברוב המודעות לא מציינים את ארץ הייצור. ראיתי מודעה של רכב שצויין בה שעלה לכביש ביוני 2010 והוא יוצר ביפן. מישהו יודע באיזו שנה העבירו את הייצור להונגריה ? זה משנה משהו לקונה הפוטנציאלי ? אמינות ? דגמי מנוע שונים ? אולי מחיר..? (מתייחס רק לדגמי HB 2010). עוד דבר לא ממש קשור, לדגמי 2010 אין גגון אורך שאני מוצא שימושי. ניתן להתקין כזה ברכב ללא ? תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
רכב עד 35k
מאת cbacba-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 922 צפיות
הי שלום, יש לכם רעיון איזה רכב יכול להתאים לחבר קרוב, שמחפש רכב מקסימום בן 5,יד ראשונה, אמין(עדיפות ליפני),יחסית חסכוני(מיועד לנסיעות בינעירוניות),כמה שיותר בטיחותי,עד 35 אלף(אם זה ממש שווה אז אפשרי להוסיף עוד 10 אלף),ולא מהקטגוריה של ה107,פיקאנטו,והשאר.. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 707 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב לנסיעות בינעירוניות ( ירושלים-תל אביב הלוך חזור) התקציב עומד על 45K פלוס מינוס. חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ככל שניתן, והתיעדוף על אוטומט. ( ידני בנסיעות כאלו, לא קל) חקרתי המון את מכוניות המיני - ועדיין אני בספק אם החיסכון שהם נותנות, פוגע משמעותית באיכות הנסיעה. ועוד רכבים שעלו בקטגוריה, סקודה פאביה דאציה סטפוואי הונדה אנסייט אשמח לקבל חוות דעת, והצעות לרכבים. תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
אחרי שהחלטתי לרדת מהפיגו 2008 בעקבות עניין הסחירות חזרתי לאופציות האחרות: מאזדה 3 מנוע 2000 מודל 2013-2015(צורה חדשה) או מאזדה 2 החדשה. ( גם הסיוויק 5 דלתות עדיין נמצאת באופציה מעניינת) אני מודע לעניין הגודל בין שני הרכבים הנ"ל, זאת בחירה של האישה אחד מהרכבים שארכוש לא יהיו חדשים מהחברה אלא יד 2. אשמח לשמוע ממי שמחזיק ברכב או יודע מה צריכת הדלק בין 2 הרכבים, עלויות אחזקה,ביטוחים וכדומה. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, אמא שלי עברה חברה לאחרונה ולעומת 20 השנים האחרונות לא יהיה לה רכב חברה אלא אחזקת רכב של 22 ק"מ ביום. היא ביקשה ממני לבדוק אופציה של רכישת רכב חדש מול רכישת רכב 0 ק"מ מול ליסינג תפעולי פרטי דרך היי טק זון שעובדים עם שלמה ואוויס עם הנחות קלות ממה שמפורסם באתרים שלהם, החבילה כוללת רכב 0 ק"מ עם אפשרות לתוספת של כ400 ש"ח בחודש עבור ביטוח ו3 טיפולים+שטיפה הכיוון הוא לרכב משפחתי עד 135 א' ש"ח עם התמקדות כרגע באיוניק (לטובת חיסכון בדלק) אבל ישנן גם הצעות יפות לאלנטרה או ג'טה (בגלל שזה ליסינג פחות מדאיג אותי הגיר) בשלמה. במקרה של רכישה אני מעדיף שלא לרכוש את אחת הגרמניות. במקרה של רכישה מהסוכנות\0 ק"מ איזה דגמים הייתם ממליצים חוץ מהאיוניק, היו לנו 3 דורות של …
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 618 צפיות
שלום לכם, אפתח ואומר שבשנים האחרונות הייתי קורא סמוי - בעיקר קורא, משכיל ונהנה לקראות את האהבה שיש לאנשים כאן לרכבים. כעת הגיע תורי להתייעץ, אז מה אני מחפש? - רכב להתניידות יומיומית - כ-50 ק"מ ביום + נסיעות בסופשים. נסיעה שנתית של כ-15K. - רכב שיהיה עם מושבים נוחים - אני בחור יחסית גדול (1.90 על 85 ק"ג). - יחסית חסכוני בדלק (1:13~ מספיק טוב לי). - אמינות, אמינות, אמינות - לא מחפגש הרפתקאות גדולות מידי. - שלא יהיה עגלה אך גם לא חייב לעשות 0-100 בפחות מ-10 שניות. - מאובזר עד כמה שניתן. - 5 דלתות - לא רוצה רכבי סדאן או סטיישן. אין צורך בתא מטען גדול. על מה חשבתי? - קיה ריו 5 דלתות משנת 2012 בדגם המאובזר. - קיה סיד 5 דלתות, משיטוט קצר ביד 2 שמתי לב …
הודעה אחרונה מאת omer.mala89, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ,מבקש חוות דעת על סיטרואן אליסה מהשכרה שנת 2013,מאלדן- תודה רבה
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
שלום לכם, רוצים להתחדש בג'יפון אמין ונוח (זוג + 2 קטנים). כ10-12 אלף ק"מ נסיעה בשנה. הרכב אמור לשמש אותנו להערכתי כ5 שנים. התקציב - 170-180 אלף ש"ח (לא מעבר - לא מעוניינים במימון/הלוואות). לפני כ3 חודשים התחלתי להתעמק בנושא ואלו שלושת הפינליסטיים (מתוך כעשרה רכבים לגביהם התעניינתי, בדקתי, עיינתי בעיקר בכתבות והשוואות שנעשו בחו"ל ועל חלקם הגדול גם בצעתי נסיעת מבחן/נסיעה בחו"ל). יתרונות/חסרונות שמזהה בנוגע לרכבים הללו: פיז'ו 3008 (נסעתי על הרכב) יתרונות: רכב מרשים ביופי עתידני - ללא ספק מכונית הכי סקסית ומושכת בחבורה, הרכב חסכני בדלק, רשימת אבזור מצויינת, נוחות נסיעה נהדרת, מחמאות רבות באתרים בחו"ל גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת הביצועים וכזכור לי …
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, קבלתי הזדמנות לרכוש רכב כזה במצב ממש טוב! אין לי באמת צורך בו אבל בגלל הנסיבות חשבתי לחזור להנות קצת. בבקשה דנו דעה כללית לגבי הרכב, גם לגבי אחזקה ודלק בבקשה. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yonatla3, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 511 צפיות
הי, אנחנו מחפשים רכב משפחתי. שתי ההצעות שנראות לנו כרגע הכי רלוונטיות הן: 1. סקודה אוקטביה, שנת 2009, 65,500 ק"מ. 2 ידייים (שתיהן פרטיות). דגם AMBIENTE מנוע 1.6. 45,000 ש"ח. 2. יונדאי i25, שנת 2013, 99,500 ק"מ, 2 ידיים (יד ראשונה ליסינג פרטי (כלומר - ליסינג מימוני, לא חברה), יד שניה פרטית). מנוע 1.4. 45,000 ש"ח (אותו מחיר כמו האוקטביה). מה שחשוב לנו זה: 1. מרווח מאחור לשני כיסאות בטיחות + בוסטר גב (האוקטביה יותר מרווחת, אבל בדקתי גם בi25: נכנס בלחץ אבל נכנס. מקווה שבחיים האמיתיים זה גם יוכיח את עצמו..). 2. בטיחות (אוקטביה: רכב מ2009 כולל מערכות בטיחות מתקדמות? יונדאי: לא מצאתי דיווחים על הבטיחות של הi25). 3. אמינות - שיחזיק שנים + שלא נקפו…
הודעה אחרונה מאת דור--, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על רכישת יונדאי I30 שנת 2014 מליסינג, מצורפת הבדיקה של חברת הליסינג. מובן שאעשה בדיקה משל עצמי (עוד על כך בהמשך), תחילה סקירה קצרה של הרכב: - נראה שבוצעה צביעה בפגושים משריטות קלות, ובוצע פוליש ווקס (לא ברמה מטורפת, אך סבירה). - הניקיון הפנימי היה סביר גם כן, מעבר לכך לא נראו סימני שחיקה באזור הנהג (הגה, ידית הילוכים, אמברקס), ועל הפלסטיקה באופן כללי. - הרכב עם 70 אלף ק"מ, נוסע בצורה טובה, ללא רעידות ובולם היטב. אין תקתוקים ורעשים מיותרים וזאת לאחר נסיעה לא ארוכה של 10 דקות. - במעבר כללי, הצמיגים הקדמיים טריים של KUMHO, האחוריים עוד מקוריים. המצבר מקורי. - מתחת למכסה המנוע- כצפוי, בוצע ניקוי לפני שהועמד למכירה. לא ראיתי…
הודעה אחרונה מאת punz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלומות ותודה מראש. ב100K לערך מתלבט בין : א. אאוטבק 2014. מגניבות כללית, אמינות מוכחת מהסובארו שהיו לי, 4*4 ב. אאוטלנדר 2014 אוטומטי 5 מקומות. צריכת דלק , יש מלא כאלה , חלפים זמינים וזולים, לא באמת צריך 4*4. ג. אאוטלנדר ידני 2015 כנל . צריכת דלק + , עודף מה 100, מינוס הידני בפקקים. ד. משהו שלא חשבתי עליו. עניין ה"סחירות " פחות רלוונטי. הרכב מיועד לנסוע 45 בשנה , מוסב לגז ( ניסיון מצוין עם B4 מוסבת ולפניה עם אוקטביה. גפמ אצל מתקין טוב עובד מצוין) במשך 5 שנים, אצל זוג שלא מצטיין בשמירה על מכוניות - ערכו הסופי יהיה נמוך וזה בסדר. רלוונטי: נוחות , בנסיעות ארוכות (הרבה ירושלים וכביש 6) , משפחתיות (ילדים + אופניים ) , אמינות, עלויות טיפול "מפתיעו…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
אהלן חברים! אז קצת רקע לפני: אני סטודנט, נותרה לי שנה אחרונה שתתחיל באוקטובר. מחפש רכב זול, אמין, ועוד פעם זול לצערי, כי זה מה שאני יכול להרשות לעצמי. יש לי אהבה גדולה ללאונות הישנות, ובכללי לכל דבר ישן בחודש האחרון בדקתי כל מיני כיוונים (בין היתר בהתייעצות כאן). יונדאי גטס, פונטו , יורוסוויפט (שנתונים 2002-2003), לא נתקלתי ברכב שהיה בתקציב (אזור ה4.5k) ולא היה צריך טיפול מסיבי . למזלי קרוב משפחה בתחום הרכב והוא עוזר לי בבדיקות. הבנתי שמעבר לכך שאני לא מוצא משהו פרקטי, המכוניות האלה פשוט לא עושות לי את זה. הרגשה אנמית שכזו בנסיעה בהן. אני לא נהג מרוצים בשום מובן, דווקא להפך, אבל התחושה בלאונה אחת שהזדמן לי לנהוג בה לא עוזבת אותי. תחושת אמינות מכאנית שכזו…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 796 צפיות
אני רואה שהם גובים מחיר אחר..
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 635 צפיות
ההורים שלי מתלבטים בין 2 מכוניות: 1) Seat Ibiza 2017 ידני 2) Suzuki Baleno 2017 ידני אנחנו מעוניינים ברכב שהוא קטן ובטווח מחירים של המכוניות למעלה, אשמח לשמוע את דעתכם איזה מכונית יותר כדאי לקנות ובמיוחד אם יש לכם הצעות נוספות.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן לקנות גולף 7 אחרי מתיחת פנים. הרכב נראה פיקס - והביצועים המכנים שלו פיקס. 50,000 קילומטר, יד 2 - כל הידיים פרטיות. בעל הרכב יידע אותי, שהוחלף מנוע ברכב ב20,000 קילומטר בדיוק לפני שהוא קנה. עשינו בדיקה במכון עם המלצות. הבודק אמר שהמנוע עובד מעולה ואין בעיות איות כלל... עשיתי שיחת טלפון נוספת, והתייעצתי איתו האם יש סיכון בקניית הרכב בעקבות החלפת המנוע? המנהל הטכני של המוסך שאל סדרת שאלות (האם יש עשן מוגזם, האם יש רעשים, האם הרכב מאיץ טוב וכו'..) וכל מה שעניתי היה שאין שום בעיות כלל. ומאז החלפת המנוע הרכב עבר 20,000 קילומטר. הוצאתי תדפיס מפורט על טיפולי הרכב (גם לפני שהבעלים האחרון קנה אותו), ולא היו שם דברים מוזרים..ממש נקי. הח…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 297 אורחים (הצג רשימה מלאה)