Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר כמעט חודש אני מתלבט עם עצמי ולא יודע להגיע להחלטה הנכונה, אשמח לשמוע את דעתכם:

תקציב : סביב ה-50K (אפשרות לגמישות קלה עבור כלה איכותית).

נסיעה שנתית : בסביבות 12K-15K בשנה כאשר רוב הנסיעות הן בינעירוניות.

איפה ההתלבטות?

הראש: בסביבת המחירים הזאת אני יכו למצוא סוויפט/פיקנטו שמורה, שנתון מתקדם אשר תספק את כל הצרכים שלי (הגעה לעבודה, נסיעות בסופי שבוע והתניידות מנקודה א' ל-ב').

הרצון: כנראה שהרכב לא יצליח לספק את כל הרצונות שלי (הנאה מנהיגה, כוח, מאובזר וקצת יותר מסופר מיני סטנדרטית), ככאן אצטרך להתפשר על שנתון יותר נמוך ולהתאמץ קצת יותר בחיפושים.

אז כמו שחיים הכט אומר, מה אתם הייתם עושים...? :confused::confused:

עריכה אחרונה על ידי elad_w
פורסם

השאלה היא מה מוגדר אצלך הנאה מנהיגה?

לקנות STI מאוד ישנה ב50K? מרצדס SCLASS תחילת שנות ה2000?

מאזדה 6?

למה אתה מתכוון כשאתה מגדיר "רצון"?

בגדול - אם יש לך ידע לטפל בהרבה מהדברים בעצמך, לחפש חלקי חילוף בצורה משתלמת יותר כמו למשל לייבא מחו"ל ולהתקין בעצמך - הייתי הולך עם הרצון.

אם אין לך שום ידע טכני\מכאני בתחום הזה - הייתי מקשיב לראש.

הדיעה שלי היא דרך אגב - לאכול אוכל בריא יכול לעשות אותך חולה אבל אם אתה חולה עדיף לאכול בריא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך תקציב לאחזקה? ב-50 אפשר למצוא אופציות מעניינות יותר מפיקנטו שעדיין יראו אמינות סבירה.

היתה פה לא מזמן פונטו טורבו ידנית מ-2011 למכירה.

יש פה פוקוס אקובוסט מ-2012 שמבקשים עליה 60.

בקצת מעל זה אפשר למצוא ג'ולייטה ידניות שגם בגרסת ה-120 יהיו רכבים מוצלחים משמעותית מפיקנטו.

אני אפילו מאמין שאפשר למצוא 308 (מהדגם החדש) מ-2014 בקצת מעל התקציב, אז גם בטח 208 מתוחה (1.2 טורבו) לא רחוקה מהתקציב.

לא רואה סיבה להסתפק בפיקנטו, אלא אם אתה לחוץ על כל שקל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא פשוט למצוא 308 שקרובה לתקציב (שנת 2014), ה-208 בדגם הטורבו כרגע מגרד את ה-70 לדגם המאובזר (בגלל השנתון שבו נכנס הטורבו).

אבהיר כמה נקודות:

- אני לא מחפש הרפתקאות גדולות, לא STI לא Sclass ולא MX-5 בשנתונים האלה.

מבחינתי מהנה לנהיגה יכול להיות גם רכב שלא יתלונן יותר מידי כשארצה קצת כוח, התנהגות כביש טובה ומאובזר. אין בכוונתי לרכוש רכבים ישנים שיכולים להתגלות כבור ללא תחתית.

- אני לא לחוץ על כל שקל אבל פה בדיוק נכנס הקונפליקט בין הראש לרצון, הרצון השאוטו יהיה מהנה קצת יותר במהלך הנסיעה מ-A ל-B ולא רק יביא אותי מ-A ל-B.

פורסם

גם לא כזה מסובך:

http://yad2.co.il/s/c/thmayw

ק"מ גבוה, אבל מכיוון שאתה לא נוסע הרבה זה יכול להיות סביר. אני מניח שעקב הק"מ המחיר יכול לרדת.

הנה הפונטו המדוברת (מתחת לתקציב):

http://yad2.co.il/s/c/itujfl

אני מסכים איתך

פורסם
גם לא כזה מסובך:

yad2.co.il/s/c/thmayw

ק"מ גבוה, אבל מכיוון שאתה לא נוסע הרבה זה יכול להיות סביר. אני מניח שעקב הק"מ המחיר יכול לרדת.

הנה הפונטו המדוברת (מתחת לתקציב):

yad2.co.il/s/c/itujfl

מכיר את הגברת 308, אני קצת נרתע בגלל הק"מ הגבוה.

פורסם

מסכים לגבי הפורד (רק הצבע בעייתי לטעמי).

מה שאני מנסה להגיד זה שיש מספיק רכבים מעניינים (יחסית) במחירים האלו, אני אישית הייתי מעדיף אחד מהם על פיקנטו/סוויפט, אלא אם אתה לחוץ על כל שקל באחזקה.

אני מסכים איתך

פורסם

עוד רכב מעניין (יחסית) ששכחתי, מגאן קופה ידנית. אפשר למצוא רכבים מ-2014 בתקציב שלך.

אני מסכים איתך

פורסם

תקציב : סביב ה-50K (אפשרות לגמישות קלה עבור כלה איכותית).

הרצון: כנראה שהרכב לא יצליח לספק את כל הרצונות שלי (הנאה מנהיגה, כוח, מאובזר וקצת יותר מסופר מיני סטנדרטית), ככאן אצטרך להתפשר על שנתון יותר נמוך ולהתאמץ קצת יותר בחיפושים.

סוניק RS בדיוק מתחילות להכנס למסגרת התקציב שלך.

נראה שעונה בדיוק לצרכים שלך, מאובזרת מ-א-ו-ד, אופי כללי דיי ספורטיבי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מקרה קלאסי ל"רכב ביניים" או "חמים" או "ספורטיבי מינוס" או איך שלא תקצה לקרוא לזה.

הפונטו המדוברת מכונית מתוקה, יש לי כזאת כבר שנתיים וחצי והיא פשרה מצוינת בין הגיון לכיף. זו שנמכרת עכשיו נראת במצב טוב (מכאני וקוסמטי) והנתונים היבשים שלה טובים (שלי למשל מאותה שנה והיא יד שלישית ועם 120 אלף ק"מ). אני לא ממש מכיר את הרכב (הוא של חבר פורום Mightybear אם אני לא טועה ובדקתי אותה לפני שרכשתי את שלי) אבל על פניו נראה כמו עסקה טובה.

עוד אופציות הן הסוניק RS שבאגירה המליץ לך, אם כי היא עוד יותר לכיוון ההגיוני עם גיר אוטומטי ופחות "מבצעת", מיטו 135/155, מגאן קופה, לאון 3דל' 1.4 ידנית, איביזה FR (עד 2014, אחרי זה FR הפכה לרמת אבזור), ונראה לי זהו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני כל כך עוצר את עצמי מלקנות פוקוס 2012 ומעלה האצ'בק עם מנוע 2000.... המחירים ביד 2 כל כך מפתים שלפעמים אני לא רוצה להאמין לצרות של הגיר הרובוטי.

מפתה מאוד!

פורסם

הייתי מכוון כמו שאמרו לפניי לפיקנטו או לסוויפט אני יודע שהפיקנטו יחסית שומרת על הערך שלה אז אולי זה לא רעיון רע כל כך ללכת עליה, כמובן שהכל תלוי מה תוכל להרשת לעצמך אבל במחיר הזה הייתי הולך לכיוון הזה, היא גם יחסית מאובזרת ונותנת חווית נהיגה לא רעה בכלל אז אולי זה כן הפיתרון. בהצלחה

• תוכן חדש...