Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן, cx5 או 3008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלת לגבי טרייד אין?

לגבי מכירה לבד, אם אתה לא לחוץ לכסף, ומצד שני אתה לא יכול להרשות לעצמך להישאר ללא רכב, אז אולי באמת עדיף להמתין לאחר קבלת הרכב החדש.

פורסם (נערך)

החלטנו לא לעשות טרייד אין, מתוך מחשבה שאוכל למכור את הרכב מעט מעל למחירון.

אני עדיין חושב איך לנהוג נכון מבחינת המכירה.

האמת שיצא לראות היום בטיילת שני הרכבים - פיזו 3008 ומאזדה cx5 - עומדות ממש אחת ליד השנייה ושתיהן נראות ממש יצירות מופת.

עריכה אחרונה על ידי hi1983
פורסם

למכור רכב כיום מעל למחירון לא נראה לי ריאלי.

אם כך אני מבין שהציעו לך בטרייד אין מחירון?

אם כן הייתי לוקח את זה בשתי ידיים.

הנוחות של למסור מפתח של הרכב הישן ולקבל מפתח של החדש באותה השעה שווה כמה שקלים..

פורסם (נערך)

פות"ש תתחדש,

לדעתי עשיתה את הצעד הנכון, אם יש טיפה ספק אז אין ספק,

תוכל כבר לטעום בעצמך לגבי נושא הסחירות,

כמו שFARKASH אמר לפני "שחודש הוא יותר ממספיק למכור את הרכב" , זה נכון לגבי ה"מאזדה", מקווה מאוד שיהיה כך גם לגבי הפיג'ו בעתיד ושה3008 תשנה את התדמית הכואבת הזו של היצרן.

לגבי טרייד אין, אני מסכים עם פות"ש במיוחד כאשר מדובר ברכב סחיר, כי כך הוא יהנה מהנחה על הרכב החדש, ואת הרכב הישן שלו יוכל למכור לבד בזמנו החופשי, אם המאזדה שלך לא הדגם הפשוט והיתה פרטית, אז לא תהיה לך שום בעיה למכור אותה אפילו די מהר, תוכל לבקש על המאזדה מחירון, ואפילו במידה ותהיה לחוץ תוכל להוריד כמה אלפים ולמכור אותה תוך יום או שניים, שלצערי הרב זה לא כך ברכבים אחרים אפילו אם מאוד שמורים.

אגב, כך אני עשיתי עם הרכב שלי, קניתי את הרכב החדש ואת המיצובישי שהיתה לי הצטרכתי למכור לבד, פרסמתי שבוע במחיר מחירון, לא היו טלפונים, הרכב היה פרטי ושמור מאוד, בגלל שהייתי לחוץ למכור בגלל מקום החניה, הורדתי 30% מהמחירון, יום למחרת אינסוף טלפונים, הראשון הגיע וקנה, אפילו לא לקח לבדיקה, הסתמך על הבדיקה הישנה שאני עשיתי ואת פירוט הטיפולים.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

^

מאיפה אתה כל כך בטוח שה-3 שנת 2008 כל כך סחירה?

כרגע מפורסמים בלוח יד-2 כ-322 רכבי מאזדה 3 שנת 2008 בלבד!

זה המון.

המחירים נעים בין 17-23 אלף ש"ח (מחירון יד-2 25 אלם לדגם המפואר 1.6L).

ישנם פה ושם כאלו שמנסים את מזלם במחירים שקרובים ל-30K ולדעתי לא ימכרו לעולם.

אני אישית הייתי הולך על טרייד אין במקרה כזה, בטח אם מציעים לי מחיר מחירון אך גם אם מפחיתים כמה אחוזים, במחירים כאלו זה לא נורא ושווה את השקט.

לגבי העצה השניה שלך, למכור את הרכב לבד וכך לקבל את ההנחה של הרכב החדש, היא יכולה להיות רלוונטית אולי אם לא היה מדובר ב-CX5.

על ה-CX5, שהתחיל להימכר רק בחודש האחרון, אין שקל הנחה עם טרייד או בלי טרייד.

היה רצוי שתבדוק את עצמך לפני שאתה מייעץ לחברים כאן.

פורסם
^

מאיפה אתה כל כך בטוח שה-3 שנת 2008 כל כך סחירה?

כרגע מפורסמים בלוח יד-2 כ-322 רכבי מאזדה 3 שנת 2008 בלבד!

זה המון.

המחירים נעים בין 17-23 אלף ש"ח (מחירון יד-2 25 אלם לדגם המפואר 1.6L).

ישנם פה ושם כאלו שמנסים את מזלם במחירים שקרובים ל-30K ולדעתי לא ימכרו לעולם.

אני אישית הייתי הולך על טרייד אין במקרה כזה, בטח אם מציעים לי מחיר מחירון אך גם אם מפחיתים כמה אחוזים, במחירים כאלו זה לא נורא ושווה את השקט.

לגבי העצה השניה שלך, למכור את הרכב לבד וכך לקבל את ההנחה של הרכב החדש, היא יכולה להיות רלוונטית אולי אם לא היה מדובר ב-CX5.

על ה-CX5, שהתחיל להימכר רק בחודש האחרון, אין שקל הנחה עם טרייד או בלי טרייד.

היה רצוי שתבדוק את עצמך לפני שאתה מייעץ לחברים כאן.

תרגע אחי, אתה עוד מעט תצא לי מהמסך :) ,

לגבי סחירות, אמרתי, אם הרכב פרטי ולא דגם פשוט הוא כן יהיה סחיר, ובכלל אם יש נמוכה עם קילומטראג' הגיוני עוד יותר טוב, כי שים לב ש205 מתוך ה320 האלה הן דגם ACTIVE הפשוט, ועוד 30 עם מנוע ה2.0 , וזה עוד בלי אלה שלא ציינו זאת, ובלי סינון ידיים מד אוץ' וכו.., בכל מקרה את זה נוכל לראות בעוד חודש אם פות"ש יעדכן לגבי השתלשלות המכירה, אני מאמין שלא תהיה לו בעיה למכור מאזדה פרטית מפוארת במצב טוב.

לגבי לייעץ!!!, הבחור כבר קנה אז מה יש לי לייעץ לו בדיוק?, וכמובן אם מישהו קורא את מה שכתבתי ונוסע למאזדה בלי היכולת להוריד אותם בגרוש אז הבעיה היא אצלו נטו, וזה שלא עשה את החישובים שלו שנית.

אך בוא נהיה קצת ריאלים, כל אפשרות להורדת מחיר רכב חדש או קבלת תנאי מבצע כלשהו, פשוט מאוד לא יתקבלו בטרייד אין, 99% שאין כפל מבצעים, וזה ממש לא מדע בדיוני, אז לא ברור לי למה אתה מתנגח כאילו שזה לא אמתי, אם כן, תקן אותי ותסביר.

• תוכן חדש...