ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
רכב עד 15K
מאת Mister Avi-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 565 צפיות
בוקר טוב, אחרי ניסיונות כושלים למציאת רכב עד 10K החלטנו להגדיל את התקציב ל-15K. הדרישות מהרכב הן- אוטומט,קטן וחסכוני בדלק. יש המלצות? תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום אתמול הלכתי לראות רכב שראיתי דרך אתר יד 2 לכאורה המוכר הוא אדם פרטי, לפי המוכר הרכב נקנה מחברת שלמה ב0 קילומטר והיום הם סיימו לשלם עליו, קיבלו יפוי כח מחברת שלמה שהם סיימו לשלם ורוצים למכור, חשוב לציין הקילומטרז ברכב הוא 60000. האוטו היה נראה בסדר האישה נחמדה, לקנו את הרכב לבדיקה והבדיקה לא מצאה משהו מיוחד. היא רצה לסגור את העסקה אבל אמרתי לה שאני צריך עוד לחשוב על זה, בדרך הביתה דיברתי עם חבר והוא עשה בדיקה דרך מישהו בחברת שלמה, ומה שמסתבר שהקילומטרז האמיתי של הרכב כשהוא נמסר היה 130000. מדובר כנראה בסוחר ששיחק עם הקילומטרז, אני דיברתי עם המוכרת ואימתתי אותה עם העובדות, היא הכחישה ואמרה שזאת טעות ושבעלה יחזור אלי וכמובן שמאז לא שמעתי מהם. אני רוצה לקבל מ…
הודעה אחרונה מאת מ.א.צ, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי.. רציתי לשאול אתכם האם יש סיבה לכך שהפולקסוואגן פולו 1.2TSI שנת 2010 כמעט באותו המחיר של הגולף 1.4TSI שנת 2010? (כ-45,000 ש"ח) אני שואל כי אני כבר שנתיים עם הפולו ואת האמת אני דיי מרוצה ממנה מבחינת הביצועים ונוחות הנסיעה אבל עדיין רציתי להישתדרג טיפה וחשבתי ללכת על הגולף שנת 2011 עם 1.4TSI עשתה 60,000 ק"מ במחיר משתלם יחסית כ-55,000 ש"ח מה שקרץ לי בגולף זה שהיא קודם כל 1.4TSI, מרווחת יותר ומגיעה עם קצת שדרוגים שמאוד חסרים לי בפולו כמו לדוגמה בקרת שיוט, מערכת מולטימדיה מתקדמת יותר ובקרת אקלים מה שכן החיסרון היחיד שמצאתי בה זה שהיא נראת מיושנת ביחס לפולו חוץ מזה לא מצאתי עוד משהו ולכן אני אשמח לעזרתכם האם באמת יש מקום לשדרג או שאני מפספס משהו?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב, אז אני מחפש מחליפה ספורטיבית לבראבו טורבו הנוכחית שלי, בעברי 205 מעניינת 206 XS וקליאו 172 ph1 . הרכב החדש שירכש יהיה במבט וחשיבה לעתיד זאת אומרת אמור להיות פרקטי גם למשפחה עם ילד. לא מחפש את שיא השימושיות אבל היא צריכה להיות קיימת. בנוסף לזה, הנאה מנהיגה, הנאה אפילו גבוהה מנהיגה . יש רשימת רכבים אני אגיד את התתלבטויות שלי לגבי כל רכב ואשמח לשמוע את דעתכם גם אם פספסתי משהו... בראש הרשימה קליאו טרופי חדשה- אין מה להסביר אני חושב יש בגאז סביר, תיבה אוטומאטית לאישה, בולמים קשיחים ו220 כס בשבילי, רכב שאמור להיות סופר מהנה לנהיגה, החיסרון, 165 אלף שקל בערך. אל מול הטרופי יש את הקליאו RS CUP הותיקה יותר שנת 2015 איזור 100 אלף כלומר חיסכון של 65 אלף…
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 475 צפיות
מחפש הצעות לאוטו, מתכוון לנסוע כ15-20 אלף ק"מ בשנה. כמה דגשים: -אוטומטי -אמין וחסכוני נוחות קצת פחות חשובה... חשבתי על סוזוקי אלטו של השנתונים האחרונים(2012+) אבל אני רוצה עוד עצות. האם כדי ללכת אחורה בשנתון כדי להשיג משהו קצת יותר טוב? תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח לעזרתכם ברכישת רכב ראשון לזוג צעיר. כעקרון אני נוטה לכיוון הפאביה, הן מבחינת המחיר והן מבחינת ניסיון טוב עם סקודה מבחינת חווית הנהיגה. עם זאת, למרות שלפי כל ההשוואות שמצאתי באתרי הרכב למיניהם (שאמינותם מוטלת בספק) הפאביה עדיפה, כל מי שאני שואל ממליץ ללכת על היאריס (בעיקר בטענה של שמירת ערך/אמינות וכו'). רוב הנסיעות יהיו בעיר (אזור במרכז), ונסיעה בינעירונית דרומה (ב"ש) פעם בשבוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת mfanter, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 992 צפיות
יום שישי הלכתי לבדיקת הרכב ונרשמו הדברים הבאים: מנוע- לחץ דחיסה לא זהה, יש לפנות למוסך לבדוק טיפולים לפי הוראות יצרן סימני שרפת שמן. מערכת קירור- רצועה פגומה, קורוזיה וסימני נזילה מהחיבורים. מערכת דלק- הזעת שמן מטורבו. מערכת הצתה- לתאם מנוע. מערכת פליטה- תקין. סרן קדמי ומערכת היגוי- תקין. קפיצים- תקין. שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה- תיקוני פח וצבע סביב גוף הרכב, פגיעה רצפה אחורית בחלק הסמוך לפגוש הוחלפו חלקי מרכב, חסר מגש בתא מטען, פירוק/החלפה פח חזית ברגים, פרוק/החלפה פגוש קדמי, תיקון בפח אחורי, פגיעה בקצה שלוחה אחורית שמאל, סימני פגיעה מלפנים ומאחור , חסר מגב אחורי. ליקויים בעלי משמעות שולית - לחיצות בפח ופגמים בצבע, שמשמה פגומה מערכת בלמים …
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 599 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?630694-מכירת-רכב-מזכייה-בהגרלה/page3 מה המחיר ששווה לעשות עסקה בהנחה ש82,900 זה מחיר לחדש יד 00
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני אשמח לשמוע חוות דעת על 318I אוט' 2.0 שנת 2009-2011, נהגתי על הרכב שבועיים בהולנד וממש אהבתי, מעניין אותי לדעת את הבעיות שיש לרכבים האלה וחוות דעת כללית. ואם מישהו יודע אך עובד האבזור ברכבים האלה אני אשמח להסבר לדוגמה יש רכבים עם כסאות עור ויש כאלה שלא (האם זה תלוי אם הקונה הזמין כסאות עור או שזה דגם). התקציב עד 90אלף. תודה רבה ליאור
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב שואל בשביל גיסתי. קיבלה 2 אופציות לרכב מהעבודה. משפחה עם 3 ילדים. אין דרישות מיוחדות מכאן ההתלבטות מה כדאי?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני סטודנטית, מחפשת רכב קטן והכי חסכוני בדלק שיכול להיות. תקציב של עד 30,000. יצא שקרוב משפחה מוכר את ההונדה אינסייט שלו, שנת 2011, 145,000 ק"מ, שמורה, יד 3- וימכור לי אותה ב28,000. אבל אני בכלל מחפשת רכב קטן- וחשבתי בכיוון של דיהאטסו סיריון או סוזוקי אלטו. השאלה שלי היא- כמה העסקה של ההונדה אינסייט טובה לי, כמה היא חסכונית באמת בדלק והאם כדאי לי להתפשר ולקחת אותה במחיר הזה למרות שרציתי רכב קטן יותר (או שהחסכון שלה בדלק לא משמעותי ועדיף לי לקנות רכב קטן רגיל) תודה רבה רבה לעונים, זה יעזור לי מאוד לקבל החלטה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מדובר בפיאסטה 2012 (גיר אוטומט, לא רובוטי מההחזרה הגדולה) לדברי המוכר, כשהרכב היה בן 4 הגיר התקלקל והוחלף בגיר מקורי במוסך מורשה פורד. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי במחיר של 30K-40K. קראתי פה בנוגע ל-SX4 וקיבלתי רושם שהרכב לא הכי נוח (אני נוסע כ-20K ק"מ בשנה). מצד שני האבזור (ברמת גימור GLX) כולל בקרת אקלים, כניסה והנעה ללא מפתח חישוקים קלים ועוד כמה דברים שיחסית לקטגוריה והשנה הוא מאוד נדיב, ותא המטען גדול (4 דלתות כמובן), דבר שמאוד חשוב לי. היום אני נוסע על I20 2009, האם ה-SX4 פחות נוח מ-I20?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
רכב עד 40 אלף
מאת Nirc-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מחפש רכב אוטומאט (לא רובוטי!) נסיעות עירוניות ובין עירוניות , לא רכב מיני מכיוון שאני אסיע אנשים איתי + באגז נורמלי לקניות/אחסון וכו משהו שאוכל למכור בעתיד ולא יקר לתחזוקה חשוב שנתון 2011 לפחות!! התכנון זה לרכוש מיד 2 משהו בעלות פרטית כרגע אני רואה לנכון רק יונדאי i20 2011-2012 הייתי בכמה סוכניות שבוע שעבר(אלדן , כולמוביל וכו) ומעבר ליחס זוועתי , קיבלתי הצעות עלובות שאפילו לא אציין אותם , מה שגרם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת הלוואה מהבנק ולחפש משהו טוב ביד 2 בנוסף הייתי שמח לדעת מה לבדוק כשנגשים לראות רכב של בעלות פרטית ? איך אני מחליט שזה הרכב שאקח לבדיקה ? - לאיזו בדיקה מומלץ ללכת ? האם כדאי לפרסם פה את הבדיקה לפני שאני באמת רוכש את הרכ…
הודעה אחרונה מאת Nirc, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נכנסתי בטעות לאתר של פז'ו ישראל וראיתי שהתחילו שיווק של רכב 100 אחוז חשמלי שדומה מאוד מבחינת המבנה ל107 ועל פי הפירוט שם ניתן לטעון את הרכב משקע חשמלתי בייתי בתוך 6 שעות בלבד מישהו יכול לפרט קצת יותר, כמו מה הטווח שהסוללה מספקת, וכמה עולה בכלל הרכב? כל זה לא הופיע כלל באתר http://www.peugeot.co.il/ion
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ראיתי משהו מוזר במחירון יד 2 וגם לוי יצחק. המחיר של פלואנס 1600 יוצר גבוהה מה 2000 באותה רמת גימור ושנתון! למה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב, חברים אני קצת אובד עצות בימים האחרונים, אני מתלבט בין שני הרכבים המופעים מעלה. כיום אני נוהג בסופרב שנת 2012, אני יכול להעיד על עצמי כי אני יותר ממרוצה מהרכב שברשותי, פשוט חווית נהיגה, הרכב מאובזר בכל טוב, אך יחד עם זאת תמיד צריך להשתדרג, וכאן נכנסת הדילמה. מצד אחד הסופרב רכב שאני מאד מרוצה ממנו מקל וחומר בגרסת 16/17, מהצד השני לקסוס IS300H שמבחינת תג מחיר הוא בערך די זהה והרכב פשוט מהמם ביופיו ובאבזורו הכולל. נתונים על הנהיגה שלי- אני חיי כביש אני מגיע בממוצע ל1500-2500 ק"מ בשבוע. הסופרב מצד אחד שואבת דלק, מצד שני הלקסוס בגרסה הנוכחית עושה 1/15-16 על אף היותה היברידית. חשוב לי רכב מרווח, גדול, בעיקר דגמי המנהלים, מהיר, חזק (שני הרכבים בע…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הלכתי היום לראות אכב, מה עדיף לי? פאסאט B6 TSI 160 כ"ס קומפורט יד שנייה פרטית 70,000 ק"מ במצב תצוגה, אבל גיר 6 הילוכים או פאסאט 2010 יש שנייה ליסינג יד ראשונה, 115,000 ק"מ B6 TSI 160 כ"ס במצב טוב גיר DSG7? ה2008 נוסע סבבה, אך לא מרגיש חזק כמו ה2010 שממש טס והדביק אותי לכסא. מצד שני ה2010 ק"מ יותר גבוה וליסינג לשעבר. שתיהן במחיר זהה. מה לעשות??? במה לבחור? מה יהיה יותר חסכוני, מה יהיה יותר אמין ומה ישמור על הערך שלו יותר? נניח בעוד 4 שנים?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, לפני מס ימים לקחתי רכב לבדיקה להלן תוצאות הבדיקה: מדבריו של בוחן הרכב : 1. גיר - ללא בעיות גם על פי בדיקה ממוחשבת, רמז כי נרשמו תקלות בכדי לא לתת אחריות על הגיר. 2. פגיעות מרכב - לדבריו אין פגיעה בשסי, החליפו מס חלקים לחדשים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי מחפש אוטו יונדאי I30 ראיתי רכב שמצא חן בעיניי שנת 2010 עם 80000 קילומטר. הבעלים אמר שייקח השבוע לטיפול 10000. האם נראה לכם חשוד שאדם המוכר את רכבו ישקיע בו ויקח לטיפול שכזה לפני המכירה?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר בעיות תקציב... אני מתלבט בין 2 רכבים מאזדה 2 או קיה פיקנטו בין השנים 2012-2015 (פתוח גם לרכבים אחרים) בגדול אני לכיוון הפיקנטו בגלל שיש אחריות 7 שנים ושמעתי שהיא ממש אמינה,אבל גם מאזדה ידועה כרכב אמין ומהנה לנהיגה. מי שיש לו אחד מהרכבים הנ"ל או שמכיר ושמע על בעיות או דברים טובים בבקשה תעזרו לי להחליט. חשוב לי צריכת דלק,אמינות,הנאה מנהיגה כמה שאפשר...עלות שנתית כוללת (חלפים,טסט,טיפולים וכו')
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מתלבט בין קורולה לבין i35, שתיהן 2014, שתיהן במצב דומה ובמחיר דומה. מבחינת חוויית נהיגה, בנסיעת מבחן שעשיתי נהנתי מעט יותר מה i35. מבחינת בטיחות, למיטב בדיקתי הן דיי דומות. איך הן משתוות מבחינת צריכת דלק? מבחינת נסיעה בכבישים בינעירוניים - יציבות, שקט בנסיעה (לא ניסיתי)? מבחינת איכות מערכת הסטריאו המובנית? (האם זאת של יונדאי פריקה בכלל להחלפה אם אינה לטעמי מבחינת איכות הסאונד?) בנוסף, לא ברור לי שהבנתי כיצד להעריך את התנהגות המחירון שלהן בעוד כמה שנים. נראה שההבדל במחיר בין שנה לשנה עבור i35 בשנים 16-14 קטן משמעותית מאשר זה של הקורולה; אמנם כרגע קורולה 2014 יקרה מיונדאי 2014, אך אני תוהה האם כאשר נהיה בשנת 2018 לא יתהפך העסק. לתובנות שלכם אודה.
הודעה אחרונה מאת ofirshw, -
- 0 תגובות
- 485 צפיות
רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הרכב הזה אוטומט . מנוע 1400. comfortline. בשנים 2007-2009. מבחינת דלק אני יודע שהם דיי חסכוניים . אבל אמרו לי אל תקח רכבים גרמניים כל טיפול שחיטה. אבל אני לא הולך לטפל במורשה.
הודעה אחרונה מאת Alonattias, -
התחלתי לפזול לכיוון ההיברידי. ראיתי כמה מודעות של פריוס עם ק"מ בין 150 ל 180 אלף ק"מ. המחירים נעים בין 40 ל 30 אלף ₪. מה כדאי לשם לב בק"מ הזה והשנה? ברובם הסוללה המקורית עדיין קיימת ויש ביטוח עליה (שלפי הבנתי אפשר להאריך רק עוד שנה אחת וזהו- עד 10 שנים). האם יש טיימינג? מרווח טיפולים? אחזקה זולה או יקרה? אשמח לשמוע ולקבל קצת מידע. תודה רבה. Sent from my Le X820 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dmxsir, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 790 צפיות
שלום לכם רציתי להתייעץ איתכם לגבי הרכב שבכותרת מה אתם חושבים עליו מבחינת מנוע גיר עדיין לא הוחלט אם לקנות ידני או אוטומט השמח לחיות דעת גם מה עדיף ידני או אוטומט ואיך הוא מבחינת התנהגות לכביש ? ואם אפשר לקבל מפרט על הרכב הזה מה הוא מגיע מהחברה והכל תודה לעוזרים. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
אוטומטית עד 5,000 ש״ח 1 2
מאת arqv-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
מחפש רכב לנסיעות קצרות בעיר, חשוב שיהיה אמין (ביחס למחיר כמובן). תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת mike56, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברות וחברים אנחנו מחפשים רכב משפחתי (2 ילדים קטנים) שחשוב שיכיל: בטיחותי תא מטען גדול (אוהלים/פויקה/ ציוד לשטח/ עגלות) מרווח נעים במושב האחורי חסכוני ביומיום וידידותי לסביבה כמה שאפשר מעדיפים עלות רכישה גבוה וטיפולים זולים+חסכוני מאשר מחיר התחלתי נמוך אבל אח׳כ טיפולים יקרים וקורע את הכיס לטווח הרחוק. ושיהיה אפשרי למצוא מיד 2 (בונים עליו לטווח ארוך אז הסחירות לא הכי חשובה) * מעדיפים משפחתי מאשר מיניואן אבל פתוחים להצעות תודה ושבתשלום
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחרי עוד קצת חיפושים ובירורים, אני מתלבט כרגע בעיקר בין הפג'ו 208 לרנו קליאו. ראיתי את ששתיהן בגרסה ידנית המאובזרת משנתון 2014 נמכרות באיזור ה45 אלף. (הרנו מנוע 0.9 טורבו, הפג'ו 1.2) איך הן עומדות אחת מול השניה? יש עוד איזו מכונית ששווה לבדוק באיזור המחירים הזה שהיא בערך באותו סגנון? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש רכב עד 50k, שישמש אותי בעיקר לנסיעה בתוך העיר, אבל עם נסיעה של ת"א-ירושלים אחת לשבוע, ונסיעות בין-עירוניות מזדמנות. דרישות עיקריות: 1. רכב קטן יחסית – רוב הזמן אני אמור לנסוע לבד, אין גם צורך בתא מטען גדול 2. אוטומט 3. עמידה בכבוד בעליות לירושלים ובנסיעות בין-עירוניות 4. רכב נוח ומאובזר יחסית חשבתי על פיקנטו EX 1.2 2013-2014, האם היא תהיה מספיק טובה למתאר הנסיעות הנ"ל? האם עדיף במקום זה ללכת על מכונית מקטגוריית הסופר-מיני? היתרון הנוסף של הפיקנטו מבחינתי הוא שמאוד קל למצוא ביד 2 אחת כזו לרכישה. אם יש לכם המלצה לרכב אחר אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת Yonatan77, -
-
גיפון עד 180k 1 2
מאת e.e-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב בימים הקרובים אני יחליף את ה cx5 שלי (מנוע 2.5) בצעצוע חדש אני די מתלבט לגביי המחליף, אני שוקל את הדגם החדש של ה cx5 מנוע 2.0 ובודק גם כיוונים אחרים (חשבתי גם על הספורטאי gt) אשמח להמלצות תקציב 180k מנוע בשרני במידת האפשר (כוח, מומנט) לא צריך יותר מ 5 מקומות אבל אשמח לגדול ככל האפשר . אם אפשרי גם 4x4 בכלל טוב שיהיה נוח ומהנה לנהיגה ... גם שמבקשים קצת מעבר לנורמה רק חדש. יש חיה כזו ?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 271 אורחים (הצג רשימה מלאה)