Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש רכב עד 50k, שישמש אותי בעיקר לנסיעה בתוך העיר, אבל עם נסיעה של ת"א-ירושלים אחת לשבוע, ונסיעות בין-עירוניות מזדמנות.

דרישות עיקריות:

1. רכב קטן יחסית – רוב הזמן אני אמור לנסוע לבד, אין גם צורך בתא מטען גדול

2. אוטומט

3. עמידה בכבוד בעליות לירושלים ובנסיעות בין-עירוניות

4. רכב נוח ומאובזר יחסית

חשבתי על פיקנטו EX 1.2 2013-2014, האם היא תהיה מספיק טובה למתאר הנסיעות הנ"ל? האם עדיף במקום זה ללכת על מכונית מקטגוריית הסופר-מיני?

היתרון הנוסף של הפיקנטו מבחינתי הוא שמאוד קל למצוא ביד 2 אחת כזו לרכישה.

אם יש לכם המלצה לרכב אחר אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

הפיקנטו אופציה טובה, אך אני הייתי הולך דווקא על היונדאי i10 ברמת גימור סופרים וכמובן עם מנוע 1.25.

הסלון היותר בגלל שילוב 2 צבעים,מושבים תומכים יותר.

עוד רכב הוא הספייס סטאר שמגיעה גם מאובזרת, היתרון שלה שהיא חיסכונית ומרווחת יותר אך רועשת יותר במאמץ ומושבים פחות טובים מאשר ביונדאי אך תנסה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. בדקתי ביד 2 ונראה שלמרות שהמחירון של היונדאי בגרסת הסופרים ושל הפיקנטו דומים, בפועל היונדאי נמכרת בכמה אלפים יותר ביד 2.

האם ההבדל העיקרי הוא ברמת הגימור?

כמו כן האם לא עדיף לקחת את הפיקנטו בגלל שיש 7 שנות אחריות?

פורסם

המנוע זהה אך ליונדאי תא מטען גדול יותר, פיקנטו לקראת 2015 קיבלה תוספת איבזור כמו גג שמש ו7 כריות אוויר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהרבה השוואות שראיתי ברשת נראה שליונדאי יש יתרון קל על פני הפיקנטו.

מצד שני, היונדאי יותר יקרה בפועל בכ-3000-4000 ש"ח, ובנוסף יש את עניין האחריות של הפיקנטו.

אם המחיר היה זהה נראה שהבחירה הייתה צריכה להיות ביונדאי, אבל בהינתן הפרש המחירים זה יותר מורכב.

מה דעתכם?

פורסם

ההפרש די קטן, לפיקנטו אחריות מורחבת לגיר למנוע, הסיכוי שאחד מהם יתקלקלו די נמוך.

לדעתי כך את הרכב שימצא חן בעיניך יותר.

פורסם

ההפרש במחירון קטן, אבל בפועל כנראה בגלל ההיצע הגבוה של הפיקנטו, ניתן לקנות אותה במחיר נמוך יותר משמעותית. המחיר הממוצע שלה ביד 2 נמוך בכמה אלפי ש"ח

פורסם

הפיקנטו בהחלט תהיה לך בחירה חכמה, בגלל שיש לה אבזור פנימי עשיר וביצועים שעונים על מה שאתה צריך. היונדאי i 10 גם קוריאני כמו הפיקנטו והמנוע פחות או יותר אותו רמה, אבל הפיקנטו יותר מאובזרת לדעתי. תנסה לעשות עליה נסיעת מבחן לראות אם נוח לך מבחינת נסיעה ונוחות ואז תהיה יותר חכם לקבל גם החלטה.

• תוכן חדש...