ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
היי אני רוצה לקנות רכב ומכיוון שהתקציב שלי מוגבל מאוד גם ברכישה וגם בתחזוק אני מחפשת רכב זול (עד 20,000 ועדיף פחות) שלמרות המחיר לא אצטרך להשקיע בטיפולים ותיקונים, ויהיה חסכוני בדלק מאותה סיבה. אוטומטי כמובן. שאר הפרמטרים פחות חשובים לי אבל כמובן שאשמח אם יהיה בטיחותי ולא איטי באופן משמעותי. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 900 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב ספורט לא יקר מידי אך שיש לו ביצועים טובים יחסית למחירו וגם שנראה יפה. תקציב הוא סביבות 60-80 אלף. בדקתי כמה אופציות: 1. BWM סדרה 1 שנת 2011 - שניראת טוב לעין וגם לפי המפרט שלה הביצועים שלה נראים טוב. אבל שמעתי מחבר של חבר שיש לו אחת כזו שיש לה הרבה תיקונים שעולים הרבה כסף. עד כמה זה נכון? 2. היונדאי ולוסטר ELITE - ניראת ממש טוב אבל הביצועים שלה לא משהו יחסית לרכב שאמור להיות רכב ספורט. 3. אודי A3 - ניראת גם טוב וגם הביצועים לא רעים בכלל. אבל עולה יחסית כמו BMW ואם כבר לקנות משהו באותו סכום כסף עדיף כבר משהו יוקרתי יותר שזה BMW. כמובן גם כאן אני מניח שהתיקונים יעלו הרבה. אז, האם יש לכם עוד מכוניות להציע לי ומה דעתכם על מכונ…
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
- 38 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, יש ברשותי קורולה 08' וכנראה שהגיע הזמן להשתדרג בשנים, התקציב הוא גג 45 50 אלף. נתקלתי בלנסר JET FIGHTER עם המנוע 1.6 החדש וע''פ מבחנים יש שיפור ניכר לעומת ה1.5, והמחירים ל2012- 2013 הם סביב ה37 52 ועם ק''מ סביר סביב ה90 אלף ומטה. עוד אופציות שאפשר לקחת בחשבון: מאזדה 6 קורולה אוטומטית יונדאי I35 רוב הזמן הרכב יבלה את חייו בעיר, חשוב לי שיהיה אמין, נוח, צריכת דלק סבירה ואחזקה נוחה.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מיצובישי לנסר קלאסיק 2006, 178 ק"מ. 11,000 שח. יד 2, נהג יחידי בשתיהן. הוא מספר שהוציא 6000 על טיפולים בשנה האחרונה כולל טסט החודש. . אני מצרף פה דף פירוט של טיפול שהוא עשה במוסך עם שם טובהפחד שלי שאם צריך לטפל כ"כ הרבה, אולי זה רכב בעייתי. חוץ ממה שבדף הוא עשה גומיות מייצב *2 בהינתן שתוך שבוע אנחנו צריכים אוטו. השאלה אם לזרום איתו או להמשיך לחפש. והאם לעשות בדיקה (אפשר גם אימפרזה 2007 200 ק"מ, 12,000) תודה
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, היום הגעתי להסתכל פעם ראשונה בחיי ברכב שאני מעוניין לרכוש. מדובר ברכב בן 3 עם כ-45K ק"מ. קראתי את הטיפים שמופיעים בפורום לפני שהגעתי לראות את הרכב, אבל בעקבות כך עלו לי שתי שאלות: 1) ברשיון הרכב רשום שם של חברה, ולא שמו של בעל הרכב. בעל הרכב (לכאורה) הסביר לי שהרכב הוא בבעלות פרטית (לא ליסינג ולא רכב חברה) אבל הוא רשום על שם החברה כיוון שהחברה משתתפת בהוצאות הרכב. שם החברה הרשום לא קשור לתעשיית הרכב בשום צורה (חברה שקשורה בכלל לתחום ספציפי אחר). הוא גם הראה לי סוג של מסמך/קבלה שחתום עליו השם שלו (ווידאתי מול תעודה מזהה) ושם החברה כדי להראות לי שזה בסדר ושהרכב כן בבעלותו (לצערי לא כל כך שמתי לב מה זה המסמך הזה ולא צילמתי אותו, בכל זאת פעם ראשונה שבדקת…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 30 אלף צפיות
שלום, אני עומד לקנות רכב מאדם עם נכות שיש לו פטור באגרת טסט השנתית, הבנתי שבעת העברת בעלות צריך להשלים את תשלום האגרה הרגילה. מי אמור לשאת בתשלום הנ"ל? המוכר או הקונה? שנית, ידוע לכם אם אפשר לעשות העברת בעלות בדואר במקרה הזה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
שלום לפני שבוע בדקתי רכב לצורך קניה, הרכב שנת 2013 עם הצמיגים המקוריים. נכון שהם לא כ״כ שחוקים היות והוא עשה רק 28000 ק״מ. אך הם יבשים וסדוקים באופן ברור. בבדיקה, סומן שהם תקינים, שאלתי את הבוחן ואמר כן תקינים! אך היובש והסדקים ממש מדאיגים! בפנצ׳ריה של מישהו שאני ממש סומך עליו אמר לי שדחוף צריך להחליף. השאלה, האם אני יכול לדרוש פיצוי כלשהו מהמכון בדיקה? ואיך?
הודעה אחרונה מאת avi2502, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 740 צפיות
שלום. אנו עומדים בפני קניית רכב 7 מקומות בתקציב די מוגבל של כ-30,000 שח. בתקציב הנ"ל יש לנו הצעה מחבר שאני סומך עליו הרוצה למכור לי סיטרואן פיקאסו שנת 2011 140,000 ק"מ ב31,000. הוא אומר שהרכב במצב מצוין ושלא היו בו תיקונים דרמטיים בשנים האחרונות הרבה מעבר לכל רכב אחר. אני מתלבט האם ללכת על ההצעה הזו או לחפש מאזדה 5 ביד 2 בתקציב דומה שזה אומר רכב משנת 2007 בערך שמתקרב ל200,000 ק"מ. אני מבין שהסיטרואן הוא רכב פחות אמין מבחינת תקלות, השאלה היא האם יישאר פחות אמין בהנחה שהוא צעיר בכ 4-5 שנים מהאופציה של המאזדה? ואם כן עד כמה ההפרש באמינות ועלות התיקונים עלולים להיות משמעותיים? כמו"כ, מתוך הנחה שסיטרואן תחזיק עוד יותר שנים על הכביש (אולי זה לא נכון?), אך אולי יהיו …
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 1 תגובות
- 631 צפיות
היי, אני מעוניין לקנות קיה ספורטג' שנת 2015 עלייה לכביש אוגוסט 15 עם 18500 ק"מ יד 00. לפי מחירון יצחק לוי אני רואה שהאוטו לאחר שקלול של מדרגות צד בלבד אמור לעלות לי 102,000 ש"ח. הבנתי שגם לאוטו יש מולטימדיה וחיישני רוורס וגם מצלמת רוורס. האם זה בסדר? יש לשקלל עוד משהו? להוריד עוד משהו? האם עשיתי נכון ביצחק לוי? לפי התמונה והדבר היחיד שבדקתי זה 2X4 כי המנוע שאני מעוניין זה 1600. וספורטג' החדש התחיל רק בתחילת 2016. לכל המעוניינים לרשום לי למה ולמה זה מה שאני רוצה. תמונה : תודה.
הודעה אחרונה מאת FLaW, -
- 4 תגובות
- 750 צפיות
היי לכולם, חבר מחפש רכב בשבילו בתקציב שבכותרת. הרצון הוא למצוא בגודל בינוני-גדול, אך לא סופר מיני כמו פיקנטו, יונדאי i10 וכו'. שנתון 2012-3 ומעלה. הוא חשב על ג'טה, אוקטביה, ראפיד, יונדאי i20/i35, טויוטה קורולה/אוריס, סקודה פאביה. אשמח לקבל המלצות לרכבים נוספים או האם יהיה ניתן למצוא את הרכבים הנ"ל בתקציב, מה מומלץ וממה כדאי להיזהר ומה יהיה עדיף לנסיעות יומיומיות לעבודה (20 דקות לכיוון) ונסיעה בין עירונית ארוכה מהמרכז לצפון פעם-פעמיים בשבוע. תודה לכל העוזרים ושיהיה לכולנו המשך שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, קודם כל מקווה שזה המקום הנכון. אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל מהחברה.. עכשיו הם מתים להיפטר מהרכבים שנשארו להם שם והם לא מקבלים עוד רכבים עד תחילת 2018 ויש כמה הנחות מוזרות כדי למכור את הרכב.. השאלה היא משהו חדש אמור להכנס ב2018?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לנניסעות קצרות לעבודה/לימודים ונתקלתי בפיג׳ו 207 משנת 2008. ההעדפה היא רכב אוטומטי למישהו היה את הרכב הזה? אמין? עושה בעיות גיר? חשמל? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתכנן לקנות פיג'ו 306 קבריולט שנת 95 ידנית ולשפר אותה , האם כדאי? , כי מבחינת מחירון של האוטו הוא ממש נמוך אז ההשקעה הראשונית נמוכה ואני חייל
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
האם יש בארץ חברה שמוכרת רכב חשמלי? אני לא מוצא בכלל חוץ מרנו פלואנס שהחברה מעלימה אותם אחת אחת אלוהים יודע למה האם ידוע שבזמן הקרוב יגיעו מכוניות חשמליות? של לפחות 250ק"מ כמובן במחיר סביר של גג 100K אוטו מיני או סופר מיני
הודעה אחרונה מאת gal1992, -
- 0 תגובות
- 492 צפיות
הגיע הזמן לרכוש את הרכב הראשון שלי ומהנסיון שלי עם האיביזה היא הייתה לי מאוד נוחה וכיפית לנסיעה למרות שנהגתי באיביזה ידנית אני מחפש דגם אוטומטי. האם הטיפולים באיביזה יקרים?, האם יש דגמים ללא גיר dsg? - הבנתי שהטיפולים שלו יקרים ואיך היא מבחינת חיסכון בדלק? אני בעיקר אשתמש ברכב לנסיעות קצרות בתוך העיר (תל אביב) ובסופשים לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר תודה רבה לעוזרים ואני מתנצל מראש על הבורות.
הודעה אחרונה מאת Gearx, -
- 0 תגובות
- 448 צפיות
שלום, רכב שני במשפחה, מיועד לאישה, לא נוסעת יותר מ-10,000 בשנה. דרישות מהרכב: בטיחות גבוהה, אמינות, סחירות ותא מטען שאפשר להכניס עגלת תינוק בצורה קלה. חשבתי על טויוטה קורולה או מאזדה 3 מהשנים 2014-2015. מה דעתכם, יש לכם רעיונות אחרים?
הודעה אחרונה מאת avi2502, -
- 1 תגובות
- 671 צפיות
אהלן חברים אני בכוונה אומר אני רווק , מחפש רכב לא קטן מידי ,נגיד יונדאי גטס אני מרגיש שאני נוהג בתוף קופסת קוטג , מחפש רכב שאני ירגיש אני נוהג ברכב וגם בטיחות מקסימלית מוכן להגיע עד 25K. אשמח להצעות ראיתי יש מאזדה 2 השאלה איך הביצועים שלה לעומת יונדאי גטס? אם לא אמרתי אני מכוון על רכב אוטומט
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכל הנוכחים אנחנו מחפשים לרכוש ניסן ג׳וק, והלכתי להסתכל אצל היבואן (קרסו) לרכישה של יד שניה נתקלתי ברכב שעל פניו נראה טוב ומתאים לתנאים שלי (קילומטראז׳ נמוך ושנתון סביר) אך בדוח שהם סיפקו יש כמה נקודות שאני לא מבין ואני רוצה לוודא שהם לא מהותיים. הם אומרים שכל מה שמסומן בX בדוח יתוקן, אבל אני רוצה לוודא שאין פה משהו שאני מפספס שהוא חמור. גם נאמר לי שהרכב לא היה מעורב בתאונה. בכללי זו הפעם הראשונה שאני רוכש רכב אז אם יש משהו שכדאי ״לפקוח בו עיניים״ בהתנהלות מולם אני אשמח. רשימת ״סטטוס = לא תקין״ הראשון שאני הכי לא מבין אם אומר משהו בעייתי: מערכת שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה: תיקון בגוף שמאל, פגיעות פח + פגושים ופגמים בצבע, תיקוני פח …
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 699 צפיות
הגיע הזמן לרכוש את הרכב הראשון שלי אני מחפש רכב אוטו׳ שישמש אותי בנסיעות קצרות בעיר ונסיעות ארוכות בסופ״שׁ. רכבים שקורצים לי עד כה - פורד פיאסטה , בתקציב הנוכחי לדעתי אוכל למצוא רכב עם שנתון גבוה וק״מ נמוך, הבנתי מקריאה קצרה כאן בפורום שהגיר הרובוטי שלהן הוא צרה גדולה - האם ישנם פיסאטות ללא גיר רובוטי ? האופציה השניה היא איי 20 שבתקציב שלי מצאתי רכב 2010 שכרגע הוא בבעלות ליסינג יד 2 , נרכשה מבן אדם פרטי בעלת 72 אלף ק״מ. אשמח לעזרה שלכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת Gearx, -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב (שני) עם מקום ל-2 כסאות תינוק + בוסטר, חסכוני, אמין, בטיחותי רצוי תא מטען גדול (לפחות לעגלת תינוק) נסועה של כ-20,000 ק"מ בשנה, בעיקר עירונית תקציב סביב 40-50 אין בעיה לגיר ידני חשבתי על יונדאי 2012-3 I25/35 - מישהו יודע מה צריכת הדלק? בנוסף,ב- I25 - האם יש מספיק מקום במושב האחורי לכסאות הילדים? או קורולה 2011~ עקרונית אני פחות מעדיף אבל אם תהיה אפשרות לתשלומים של כ-1,000 שח בחודש אז אפשר למתוח את התקציב לאזור ה-75 אבל רק אם זה באמת כדאי ואז חשבתי על סוזוקי קרוסאובר 2013 או בלאנו ידנית חדשה (שוב האם יש מספיק מקום במושב האחורי לכסאות הילדים? ) בנוסף, אני צריך להיפטר ממאזדה 323 2001 אז חשבתי על טרייד אין והמליצו לי על טרייד…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים אני מחר הולך לקנות רכב מבנאדם פרטי שהרכב שלו משועבד בעסקת מימון כלשהי. איך מתנהלים במקרה כזה? כמובן שאקח את הרכב לבדיקה לראות שהכל תקין, ומה הצעדים הבאים? ממה שהבנאדם אמר לי אנחנו צריכים קודם לעבור בבנק שלו כדי להפקיד לו את הכסף בשביל להוריד את השיעבוד ומשם להמשיך לדואר כדי לעשות העברת בעלות. אבל נשמע לי קצת ריסקי לתת למישהו ככה סכום כסף ורק משם ללכת לדואר ולהעביר בעלות. תהיה פה חצי שעה שהכסף כבר אצלו בכיס והרכב עוד לא רשום על שמי. אז מה עושים במצב כזה איך אמורים להתנהל? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 500 צפיות
שלום לכולם . ברשותי פיאט פנדה שנת 2015 וברצוני להחליף אותה לרכב אוטומטי קטן באותו התקציב(אני יכול להוסיף במקסימום 5000 ש"ח ). הבעלים הקודמים של הרכב קנה אותו מקרסו וציין שהתחייבו לטרייד אין עתידי . מישהו יודע אם ההתחייבות תקפה רק למי שקנה מהם את הרכב או גם ליד אחרי ? האם יש טעם לגשת למגרש טרייד אין בכללי כאשר רוצים להחליף את הרכב לרכב באותו תקציב פחות או יותר ? אשמח להתייחסותכם לנושא תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
נוסע כיום עם i10 2014. דרישות מהרכב: בטיחותי, אמין, חסכוני. משמש לנסיעות משולבות: עירוני/בינעירוני. מספר נוסעים 1-2. תא מטען יותר גדול מה i10 אוט' אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעה, ב i10 בנסיעה בינעירונית הבידוד לא הכי טוב ושומעים את המנוע ורעשי הדרך - דבר שמצריך להגביר את עוצמת הרדיו. אני לא מחפש רכב מירוץ (עברתי את הגיל של ה"פתיחות" ), כן חשוב לי שהוא יהיה יותר מהיר ויתאמץ פחות בכבישים שיש בהם עליות בדרך בינעירונית. כיום כשאני נוסע ב i10 היא מתמודדת בצורה סבירה עם הכביש, יש כבישים שבהם אני צריך לסחוט את דוושת הגז . לגבי הקניה, אני מתלבט עוד האם כדאי ללכת על רכב יד שניה, לרדת בשנתון- דבר שיקנה לי לקנות רכב עם מכלולים טובים יותר בתקציב יותר נ…
הודעה אחרונה מאת sasiz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב 9-10 מקומות. אני לא מעוניין שהוא יהיה ענק וראיתי שהויטו יחסית לא ענקית וגם המחיר שלה יחסית בסדר (אזור ה-100 אלף ל-2011). רציתי לשמוע את דעתכם. האם יש למישהו רכב כזה ויכול לתת עליו ביקורת? ואם יש לכם רעיונות לרכבים אחרים של 9-10 מקומות, אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה מראש, רפאל
הודעה אחרונה מאת pinister, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 974 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב חדש (יד ראשונה 0 ק"מ) ומתלבט בין מאזדה 3 לבין מכונית היברידית איוניק או פריוס. אין לי בעיית תקציב לרכוש אחת מהן. רציתי לדעת בהנחה שאני גר ועובד בירושלים (עליות וירידות), והנסועה השנתית שלי לא צפויה להיות גדולה (באזור 10 אלף ק"מ שנתי). על מה הייתם ממליצים מבחינת שמירת ערך למכירה נגיד עוד 10 שנים, חיסכון בדלק, נוחות נהיגה, בטיחות, טיפולים ואחזקה וחוויית נהיגה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
משאית עד 40 אלף
מאת ilia1- 1 תגובות
- 655 צפיות
היי אני צריך המלצה על משאית הכי טובה שאפשר להשיג בסכום הזה צריכה להיות עם ארגז סגור לפחות בצדדים שתוכל לסחוב 2 טון עד עכשיו בעיקר ראיתי את הסומו, מצובישי קנטר, מאן ודף מה אתם אומרים? כמובן חשוב אמינות
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום , בנסיעה לבדי, כביש בד"כ מישורי, האם הרכב יבזבז יותר מהממוצע? אני לא מצפה שיהיה חסכוני, השאלה אם הוא בזבזני, בחןות דעת של נוסעים חלק אמרו חסכוני (???) וחלק בזבזני...
הודעה אחרונה מאת Oz Zoaretz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 712 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב קטן ואמין לנסיעות קצרות (כ-50-60 ק"מ ביום ללא פקקים מיוחדים). הדרישות שלי: רכב אוטומטי בלבד מחיר 27K-32K פחות או יותר. רכב אמין - מעדיף לקנות יפני או קוריאני ולא אירופאי נוחות נסיעה סבירה (לא צריך להיות מפנק..רק שיהיה סביר) צריכת דלק סבירה בטיחות טובה דברים שלא נדרשים: מרווח מאחורה בגאז' גדול חוויית נהיגה, זריזות של הרכב וכו' דגמים שחשבתי עליהם: סוזוקי ספלאש 2011 או 2012. דיהטסו סיריון 2009-2011. על ניסאן מיקרה נסעתי לאחרונה ומאד לא אהבתי אז פסלתי אותה. הבנתי שקיה פיקנטו/יונדאי I10 ודומיהם לא מוצלחים בדגם האוטומטי אבל אשמח לשמוע דעות נוספות בנושא. מה דעתכם? האם יש דגמים נוספים שכדאי לי לשקול?…
הודעה אחרונה מאת kubota, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 635 צפיות
כמו שמצויין בכותרת. (עם עדיפות למחיר נמוך יותר כמובן) מחפשים רכב פשוט, אוטומטי (לצערי) אמין,חסכוני (לא C1 diesel,אבל חסכוני) נוח,ולא גדול. ישמש לנסיעות בינוניות קצרות של כ40-60 קילומטר ביום לרוב, עם יכולת לנסוע גם לטווח הרחוק (350 ק''מ בלי להתעייף) חשבנו על סוזוקי סוויפט שנתון 14 ומעלה...יש חלופות? (אבא נעול על יפני/קוריאני,לא מוכן לשקול צרפתית) מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני רוצה להחליף את הרכב שלי (יונדאי I30CW 2011) ראיתי לפי המחירונים שמיצובישי אטראז די זולה במחירון שלה לשנים 2014-2015 איך הרכב? אמין? כדי לשדרג ולא להוסיף הרבה כסף (עד 10000שח) תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 304 אורחים (הצג רשימה מלאה)