Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב חדש (יד ראשונה 0 ק"מ) ומתלבט בין מאזדה 3 לבין מכונית היברידית איוניק או פריוס. אין לי בעיית תקציב לרכוש אחת מהן. רציתי לדעת בהנחה שאני גר ועובד בירושלים (עליות וירידות), והנסועה השנתית שלי לא צפויה להיות גדולה (באזור 10 אלף ק"מ שנתי). על מה הייתם ממליצים מבחינת שמירת ערך למכירה נגיד עוד 10 שנים, חיסכון בדלק, נוחות נהיגה, בטיחות, טיפולים ואחזקה וחוויית נהיגה. תודה מראש

פורסם

בעוד 10 שנים כל הרכבים האלה יהיו שווים כ 30 אלף שקלים. חסכון בדלק - היברידיות עדיפות ( בכמות הנסיעות תוכל לחסוך כ 250 ₪ בחודש מול מאזדה 3 ).

חווית נהיגה - יתרון גדול למאזדה, במיוחד עם מנוע 2000. גם הסחיבה של מאזדה כזאת בעליות תהיה יותר טובה. טיפולים ותחזוקה בערך יהיו שווים.

בטיחות טובה לכל הרכבים האלה.

אני אישית לכל מה שרשמת ( עם דגש על 10 אלפים קילומטרים בשנה ) הייתי קונה מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התשובה ואכן מדובר במאזדה 3 מנוע 2 ליטר שאף במקרים מסויימים תהיה יותר חסכונית מה-1.5 (עקב סל"ד יותר נמוך בעליות וכאלו).

פורסם

בקצב השינויים הטכנולוגיים היום , רכבים שיתופיים , אוטונומיים , חשמליים וכו' אף אחד לא מסוגל לנבא מה יהיה עוד 10 שנים.

במצב זה הייתי הולך עם מה שנוח ונעים יותר היום ולא מתייחס לעתיד

פורסם

בנסועה הנתונה - חד משמעית מאזדה 3. בכל הברידית יש מצב שתצטרך להחליף סוללות במהלך התקופה, מה שיקזז את החסכון בדלק כי אתה לא נוסע הרבה.

שמירת ערך? כבר היום מאזדה 3 בת עשר עולה 20K, אם התהתליכים שעוברים על שוק הרכב הישראלי יימשכו - ערך הרכב בתום עשר שנים יהיה זניח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקשר להחלפת סוללה, יש אחריות 7 שנים על סוללת האיוניק ועל הפריוס ניתן להאריך אחריות עד 10 שנים בתוספת 1500 ש"ח כך שלפחות ב-7 שנים הראשונות אני מוגן.

פורסם

תזמין נסיעות מבחן על מאזדה ואחת ההיברידיות.

אחרי זה יהיה לך יותר קל להחליט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...