Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנטית, מחפשת רכב קטן והכי חסכוני בדלק שיכול להיות. תקציב של עד 30,000.

יצא שקרוב משפחה מוכר את ההונדה אינסייט שלו, שנת 2011, 145,000 ק"מ, שמורה, יד 3- וימכור לי אותה ב28,000.

אבל אני בכלל מחפשת רכב קטן- וחשבתי בכיוון של דיהאטסו סיריון או סוזוקי אלטו.

השאלה שלי היא- כמה העסקה של ההונדה אינסייט טובה לי, כמה היא חסכונית באמת בדלק והאם כדאי לי להתפשר ולקחת אותה במחיר הזה למרות שרציתי רכב קטן יותר (או שהחסכון שלה בדלק לא משמעותי ועדיף לי לקנות רכב קטן רגיל)

תודה רבה רבה לעונים, זה יעזור לי מאוד לקבל החלטה

פורסם

הייתי מוותר על האינסייט, לא יודע אם בעיית השמן מנוע רלוונטית לשנה הזאת(בעיקר מ2012).

הנסיעה לא נמוכה(כ24 קמ ממוצע לשנה), את תהי יד רביעית, והכי חשוב , לא קונים רכב ממשפחה.

לתקציב שלך תתאים פיאסטה 2010-2011, סיריון 2011(למרות שהן כבר מיושנות- השנה האחרונה שלהן),

הצרפתיות הקטנות(107/c1) בתנאי שאין בעיה עם גיר רובוטי.

I20/מאזדה 2, למרות שכנראה לא תכנס לתקציב.

פורסם

אני דווקא לא הייתי פוסל את האינסייט, בדגם הזה היתה בעייה של צרכית שמן מוגברת שהצריכה טיפול במנוע, בדקי עם המוכר שהפעולה נעשתה.

בשוק של היום יש דווקא יתרון בקניה מבן משפחה, כי את יודעת מה את מקבלת, והוא מצדו מוכר את הרכב בקלות יחסית (דבר לא פשוט בשוק המשומשות של היום)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובה,

אני גם מעדיפה לקנות מבן משפחה. השאלה שלי היא האם ההונדה אינסייט עדיפה באמת באופן משמעותי מבחינת חסכון בדלק על פני רכב קטן אחר.

אני מתפשרת על הגודל ורוצה לדעת אם זה שווה את זה

פורסם

בכביש מהיר היא תעשה בערך 1:20

בעיר 1:15 שזה לא רע בכלל

אבל לדוגמא פאביה ידנית בעיר עושה בקלות 1:16 .

האינסייט בכללי לא מתבלט בשום פרמטר והמכירות היו בהתאם עד שהונדה החליטו להפסיק את ייצורה.

פורסם

היתה לי אינסייט (שנתון 2011) בעבר,

בהנחה שנושא השמן טופל, מדובר ברכב חביב בסך הכל למרות הביקורת הרבה עליו. מחירו בהתאם.

הרכב עונה להגדרה משפחתית קטנה ולא לרכב מיני/סופר-מיני.

בסך הכל, מלבד נושא השמן, מדובר ברכב אמין שאמור לתת שירות טוב לעוד הרבה זמן.

נושא הסוללה - היא יקרה להחלפה (לא יודע כמה) אבל יש סיכוי גבוה שהיא תחזיק לך עוד כמה שנים טובות.

צריכת דלק משוערת: אצלי היא עשתה 1 ל-14.5 בערך בנהיגה בינעירונית ברובה עם רגל כבדה על הגז. בדומה ויותר מסופר מיני אחרת.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אני דווקא לא הייתי פוסל את האינסייט, בדגם הזה היתה בעייה של צרכית שמן מוגברת שהצריכה טיפול במנוע, בדקי עם המוכר שהפעולה נעשתה.

בשוק של היום יש דווקא יתרון בקניה מבן משפחה, כי את יודעת מה את מקבלת, והוא מצדו מוכר את הרכב בקלות יחסית (דבר לא פשוט בשוק המשומשות של היום)

פה אני לא אסכים איתך,

לקנות רכב שעשה 145 אלף קילומטר מקרוב משפחה(בטח דגם בעייתי כמו האינסיייט) יכול לעורר רק באלגן,אם היא תגלה שבדיוק שהיא קנתה את הרכב התחילו המון תקלות ובעיות? תקלות שמגיעות לחצי מעלות הרכב - לא חבל על היחסית שזה יצור במשפחה? עדיף לחפש רכב מחוץ למשפחה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...