Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה2/קיה פיקנטו עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בעיות תקציב...

אני מתלבט בין 2 רכבים מאזדה 2 או קיה פיקנטו בין השנים 2012-2015 (פתוח גם לרכבים אחרים)

בגדול אני לכיוון הפיקנטו בגלל שיש אחריות 7 שנים ושמעתי שהיא ממש אמינה,אבל גם מאזדה ידועה כרכב אמין ומהנה לנהיגה.

מי שיש לו אחד מהרכבים הנ"ל או שמכיר ושמע על בעיות או דברים טובים בבקשה תעזרו לי להחליט.

חשוב לי צריכת דלק,אמינות,הנאה מנהיגה כמה שאפשר...עלות שנתית כוללת (חלפים,טסט,טיפולים וכו')

פורסם

7 שנות אחריות למנוע וגיר, רק לרכבים בבעלות פרטית. ליוצאי ליסינג אחריות 3 שנים ( כולל 0 קילומטרים מליסינג ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
7 שנות אחריות למנוע וגיר, רק לרכבים בבעלות פרטית. ליוצאי ליסינג אחריות 3 שנים ( כולל 0 קילומטרים מליסינג ).

אני מדבר על רכב פרטי,לא ליסינג

פורסם

שניהם לא מצטיינים בצריכת דלק,למזדה יתרון בתא מטען,מרווח ומנוע זריז יותר.

עדיף לחפש את רמת גימור דינמיק.

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגדול הרכבים מתנהגים בצורה די דומה, רק שהמאזדה עושה את הכול טוב יותר. היא גדולה יותר, יציבה יותר, חזקה יותר.

שניהם אמינים מאוד. למאזדה יש שרשרת טיימינג, בפיקנטו אם אני לא טועה יש רצועה מה שהופך לקצת יקר יותר. צריכת הדלק די דומה בשניהם.

לא יודע איך המחירים בפועל אבל ע"פ המחירון עושה רושם שבאותו סכום אתה קונה מאזדה 2012 לעומת פיקנטו 2013. על הבדל של שנה אחת, אני הייתי הולך על המאזדה.

פורסם

הן לא מאותה קטגוריה בכלל.

המאזדה מרווחת יותר,זריזה יותר.

הפיקנטו חסכונית יותר.

שתיהן נחשבות אמינות כך שמהכיוון הזה אני לא צופה בעיה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אתה יכול להשיג גם פיקנטו 2016.

כל מה שאתה צריך לעשות זה לחפש את דגמי "0 קילומטר מליסינג" - אנשים שקנו רכב חדש לגמרי, ועכשיו צריכים למכור אותו מכל מיני סיבות.

לצערם הרב, אין מספיק מרווח בין המחיר של הרכב בן השנה ומשהו שלהם לבין רכב חדש לגמרי - אז הם לא מקבלים בכלל טלפונים.

תגיע, תציע 50K - ותוכל לקנות לעצמך רכב בן שנה וקצת.

אמנם הפיקנטו לא ברמה של מאזדה 2, אבל ההפרשים בשנתון בהחלט שווים את זה.

פורסם

ענו כבר הכל - השאלה למה אתה מכוון. הפיקנטו יכולה לשרת אותך טוב וכך גם המאזדה. לדעתי התמורה לכסף קצת יותר שווה בפיקנטו בגלל האחריות והאבזור הרב שיש לרכב וגם עד כמה שידוע לי ערך השוק שלו יחסית נשמר שזה גם יתרון. אני חושב שבסופו של דבר הכי כדאי לך לנסות להרגיש את שניהם ואז להחליט לפי ההרגשה שלך.

• תוכן חדש...