ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,515 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב מסוג הונדה סיוויק מודל 91 (המרובעות) האם הם טובות? מנוע? גיר? דלק?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש אתר כזה ברשת????
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
למישהו יש מה בערך הצריכת דלק של פורד פיאסטה 81 מנוע 1000?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש לי שאלה די דחופה... קניתי פיאסטה 81 כי נמאס לי לבקש את הרכב מההורים..לא משנה.. אני די קצר בכסף ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות ביטוח לחצי שנה או אפילו שלושה חודשים? וכמה זה יעלה לי בערך?
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה דעתכם על מאזדה 323F או סדאן 92/93 ידנית?? אשמח לקבל חות דעת... תודה
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מיול משומש מה המחירים ואם בכלל כדאי (עוד אין לי רשיון על אוטו רק על מיול)
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, היום לקחתי לבדיקה בקומפיוטסט פיז'ו 306 ST נפח מנוע 2000 סמ"ק שנת 94', הבדיקה סה"כ יצאה בסדר, רק רציתי לשאול - האם למישהו יש הסתייגויות כלשהן מהרכב הזה ? שכחתי לציין, הגירסה היא כמובן, ידנית האם אתם חושבים שיש מקום להשוואה בין התנהגות הכביש\ביצועים של הרכב הזה לעומת וולקן מאותה שנה ? ושאלה אחרונה, האם למישהו יש מושג אם אפשר לבצע בחג בדיקות שיעבוד ? תודה רבה. אלמוג.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איך האוטו?? אני מדבר על הדגמים של שנת 98... איך האוטו מבחינת נוחות נסיעה, ביצועים, שמירה על הערך ועלות טיפולים?
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים גולף 1300 5 דלתות שנת 89 שלמעשה הדגם הזה ממשיך עד 92
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב. תראו המצב הוא כזה, אני נער בן 17 שרוצה לקנות רכב. אני מחפש מהרכב (לפי סדר העדיפויות): הנאה ביצועים בטיחות כרגע בראש יש לי 2 מכוניות שעונות לדרישות מבחינת תקציב (25-35K) פיג'ו 205 1.4 GR פוראבר מאזדה 323 מדגמי שנת יצור 89-94 מנוע 1.6 ל' עד כמה שהבנתי הפיג'ו מהנה הרבה יותר מהמאזדה הבנאלית והמשעממת, אבל מבחינת ביצועים המאזדה טובה הרבה יותר ואני בהתלבטות. אני מפחד להגיע למצב בו אני אהיה בפיג'ו עם 4 חבר'ה ואגיד למצב שאתחיל להוריד הילוך ולהרגיש כבד, לעומת זאת המאזדה במצב הזה תיהיה נוחה הרבה יותר ומרגישה חזקה יותר. מה אתם אומרים אנשים מה עושים יש לכם עוד משהו להציע בסכום הזה מצפה לעזרה ותגובות עינייניות, בתודה…
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין פיאט בראבה והבראבו האלה http://www.ynetcenter.co.il/Mh.asp?Z=C&TZ=MhValue&sCarMhCd=16_47_828_11533&YcCarMhMnf=%F4%E9%E0%E8&sMhModelTxt=%E1%F8%E0%E1%E5&nCarMhModelYr=1999 http://www.ynetcenter.co.il/Mh.asp?Z=C&TZ=MhValue&sCarMhCd=16_42_827_11525&YcCarMhMnf=%F4%E9%E0%E8&sMhModelTxt=%E1%F8%E0%E1%E4&nCarMhModelYr=1999 אותה שנה אותו אבזור אותו הכל אז מה ההבדל? (ותסלחו לי על בורותי)
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
מישהו יודע כמה סולר הוא צורך? שמעתי שיחסית הרבה ובדיוק כרגע אני מתלבט האם לקנות אחד כזה.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר שלי מחפש אוטו בתקציב של 50000 שקל חייב אוטומט חסכוני בכל מה שקשור לטיפולים ואחזקה שנתון 97 ומעלה ושיראה נורמלי כמובן תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איזה רכב מסחרי אתם ממליצים לי לקנות בהנחה שאני קונה אותו משומש ממודל 98-99 והוא אמור לשמש בעיקר לעבודה במשלוחים .
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני צריך עזרה (די דחוף) לגבי בחירת רכב ליסינג מנסיוכם לבחירתי מספר רכבים : 1. פורד פוקוס 2. מיצובישי כריזמה 3. יונדאי א-לנטרה 4. רנו מגאן חשוב לי שיהיה רכב משפחתי, מתאים גם לילדים, וכמובן ביצועים ונוחות. המלצתכם יתקבלו בברכה... תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
-
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש דבר כזה מחירון ברשת? ואם לא איפה אני יכול לקנות מחירוניי רכב??
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין בחוות הדעת שלכם בנוגע למכונית הונדה סיוויק, שנת 96 לדוגמא.. איך היא מבחינת כוח, נוחות נסיעה, אמינות וכל זה... אני מדבר על מנוע 1400 סמ"ק.
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
דיברתי עם מוכר של XR שרוצה מחירון של XS מכיוון שלדעתו אין שום הבדל ביניהן. בדקתי במחירון של לוי יצחק, ומבחינת התוספות המקוריות ההבדל היחיד הוא שב- XS יש נעילה מרכזית. מהם ההבדלים האחרים בין הדגמים שבגללם יש פעם של כ- 5K?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאזדה 323 F שנת 94 ו 93 מיצובישי סופר לנסר 94 ו 93 ???
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה שלום. הגיע הזמן למכור את המיצובישי לנסר, אחרי שהיא התחילה לעשות לי בעיות של הגיל ( הרכב שנת 90). השאלה שלי היא : המחירון של המיצובישי הוא 20.500 ש"ח שנת 90. צריכת הדלק 1-9 בעיר. אני מחפש רכב קטן עדיף אוטומט ושיהיה חסכוני בדלק ובבעיות, תקציבי הוא עד 30.000 ש"ח. אפשר להשיג משהו טוב במחיר הזה. מחכה לתשובה, אלי.
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ככה זה הולך, אני בן 17 וחצי, בגיל 17 וחודשיים עברתי טסט שני ולפני כחודשיים בערך נגמר לי המלווה, עד היום עברו עוד חודשיים ולא מצאתי את הרכב שתפס את ליבי. אני מחפש רכב ספורטיבי, שנת 90+ שיהיה ניתן לשפרו וכמובן, שיהיה לו פוזה, בין 25-30 אלף שקל. כל מי שיכול להמליץ, להביא תמונות, אולי אפילו טלפונים אודה לכם אם תעזרו, תודה.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תגידו ידידיי יש לכם מושג כמה עולה הדגם של 2003? ואולי מישהו כבר התנסה איתה? נ.ב. שמעתי שמושיק א\עפיה חבר בפורום הזה, מושיק אם אתה קורא את זה הגב בבקשה....
הודעה אחרונה מאת carsima_men, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך שתייעצו לי בבקשה איזה רכב אני יכול לרכוש במחיר כזה שיהיה אמין וטוב ... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
החלטנו ללכת על רכב גדול יותר מהיאריס .... אז איך הטויוטה run x?
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כרגע אין לי במה לנהוג (חוץ מאיזה טנדר של העבודה שלא נחשב) ולכן אני כן לחוצה מאד לאוטו, אבל מצד שני אני לא אמורה להיות לחוצה. זה לא שאני חייבת בדחיפות אוטו היום, ומצד שני- מאד מאד קשה לי בלי. לא רק בגלל ההגבלה וחוסר הניידות, אלא בעיקר בגלל היותי חולת הגה. כבר כחודש וחצי- חודשיים אני בודקת כל יום שלישי ושישי בכל הלוחות המודפסים ושאר השבוע בלוחות אונליין. כנ"ל ברחוב, חברים, פתקים וכו'. עוד לא נמצאה 106/ VTR שעונה על הדרישות, ואני לא חושבת שיש לי דרישות כאלה גבוהות. מופעלים עלי גם לחצים מכל הכיוונים להתפשר, ועד כה לא כל כך שיניתי את הדרישות שלי. האם לדעתכם שווה לוותר על מה שתמיד רציתי ולהתפשר על סקסו 1.4/ קליאו B מליסינג(זו היחידה שיכולה לעמוד בתקציב)? מה…
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש כרגע להחליף רכב עד לסכום של 30k מעוניין ברכב משנתון 96-97 ומעלה אם אפשרי. ידני כמובן, בעל אחיזת כביש טובה, התנהגות, ואמינות. מרווח סביר (כיום איביזה 94 - מספק לחלוטין). אפשרויות שכרגע באות בחשבון... איביזה 96 1600\פיאט ברבאו אם יש לכם הצעות נוספות ועצות אשמח לקבל תודה.
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
במהלך חיפושי אחרי האוטו האולטימטיבי (לחייל בן עשרים, לא דייר פיתוח או ג', שבקרוב אולי אם ירצה הרמ"ח הולך לקבל העברה למקום שגם ככה יצא בו הרבה כסף - אילת, טיהי), חשבתי על מועמדת חדשה - רנו טווינגו. מכונית באמת חמודה, עושה רושם טוב, וחוצמזה שהיא קטנה (שזה לא נורא כרגע) היא נראית כמו מועמדת סבבה לתפקיד ה"מכונית הלא מתפרקת לחייל הלא מליין". התקציב שאני נותן לעצמי מאפשר לי לקנות טווינגו עד שנת 96, גם בגרסה החצי אוטומטית. עכשיו - אני באמת לא יודע איפה להתחיל את השאלות. נסעתי בטווינגו בעבר, אבל זה כשהן היו חדשות, כדי להסביר על כמה "עבר" מדובר. איך היא מבחינת אמינות? שמתי לב שרבים מהגירים החצי אוטומטיים הופכים היות ידניים במהלך חיי המכונית? למה? שווה לחפש רק י…
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו יודע פרטים עליה אני מתכוונת למודל 2003 מנוע 1400
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמא שלי מעוניינת לקנות מכונית שתשמש אותה לנסיעות קצרות (הארוכה ביותר תל אביב). התקציב: כ-40 אלף אבא שלי לא מעוניין להתפשר ורוצה רק יפניות כדי שתהיה אמינה, ורצוי מכונית שתשמור על הערך שלה לאורך זמן, ככה שעוד כמה שנים נוכל למכור אותה במחיר סביר... אשמח לשמוע הצעות למכוניות...
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 38 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
רק רציתי לדעת..
הודעה אחרונה מאת יותם ק.,