Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ראיתי יונדאי אקסנט GLS 1997 אוט', יד 1 פרטי 93,400 ק"מ.

אני מעוניין לקנות. מחיר המחירון הממוצע של הרכב הינו 42,000 ש"ח. לאחר בדיקת הרכב ומו"מ המוכר ואני התפשרנו על מחיר של 39,000 ש"ח.

בבדיקה הרכב יצא באופן עקרוני בסדר. יש לו כמה פגיעות פח מאוד קלות (כולל פגיעות ברד) ובעיות במנוע הנובעות מכך שהרכב צריך לעבור טיפול של 3 שנים או 90,000 ק"מ.

עלות הטיפול כ- 2,000 ש"ח + איזון גלגלים (300 ש"ח). כמו כן הרכב צריך לעבור טסט שזה בערך 850 ש"ח. סה"כ ההוצאות ההתחלתיות שלי על הרכב על הטיפול והטסט יהיו בסכום של קצת יותר מ- 3,000 ש"ח שזה בעצם ההפרש בין מחיר המחירון של הרכב (42K) והמחיר אליו הסכים המוכר לרדת (39K). כך שאני בעצם קונה רכב במחיר מחירון.

בשיחות עם אנשים שאת דעתם אני מכבד, נאמר לי שהמחיר עליו סיכמתי עם המוכר גבוה מדי ועלי להוריד אותו עוד במחיר, שכן השוק מאוד חלש, היום קונים רכבים הרבה מתחת למחירון וכו'.

שאלתי, בהתחשב ברכב ובהוצאות לעיל שיהיו לי עליו, האם מחיר של 39,000 משתלם לי או שמא עלי ללחוץ על המוכר לרדת עוד במחיר?

פורסם

לו אני הייתי המוכר לא הייתי מסכים :!:

הלכת לקנות רכב ולא עשית שעורי בית לפני כן - זאת בעייה שלך.

אתה יכול לבקש ממנו לרדת עוד במחיר, אם יסכים - מה טוב. אם לאו - חפש אוטו אחר.

אוטו לפני טיפול וטסט שווה אוטומטית 10% פחות ( בערכים עליהם אנו מדברים )

אם תקנה את האוטו במחיר המוסכם העיסקה עדיין סבירה.

(שים לב שכלל לא התייחסתי לעובדה שהאקסנט הוא אוטו :(

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה היא האם אחרי הטיפול אתה בעצם מגיע למצב שאתה מרוצה לחלוטין מהרכב והוא שווה בשבילך מחיר מחירון ( 39K , שזה אחרי טיפול מחיר מחירון ) ..

אם הוא אומר 39K , הייתי חוסך עוד 1K וקונה ב - 38K ושומר את ה - 1K לבעיות קטנות שיצוצו בהמשך ,

ותאמין לי שביונדאי יצוצו ...

אני בכלל הייתי ממליץ לך בחום ללכת לכיוון יפניות , במחיר הזה אתה יכול לקנות אחלה מכוניות יפניות כמו 323 , קורולה וכו' ...

כמובן שנתון יותר נמוך אבל אין מה להשוות עם ה"אמינות" של יונדאי .

• תוכן חדש...