Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזאר - סליקה 92-93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלטתי לרדת מאופציות לא אמינות(וולקן, 306, ראלי וכו'), ומבעלות יותר מדי דלתות למרות שהן חדשות (פיאסטה 1.25), או סתם בעלות יותר מדי דלתות למרות שהן חדשות יותר וגם לא אמינות אני מניח (205, AX), חשבתי בכיוון של אסקורט RS2000 94-95, בעלת השלדה החביבה, אבל אמרו לי שהרכב סובל ממחלות אמינות לא נעימות.

טויוטה, כידוע היא כמעט הבטחה לאמינות (כמו שאני בטוח שהשכנה שלי עם הקורולה 93 לא יודעת מה זה אלנטרנטור) וכו' וכו' וכו', השאלה מה מציעה הסליקה 2 ליטר, מבחינת היגוי, ושלדה. ברקסים לא כ"כ אכפת לי כי מאוד פשוט וזול להחליף לתוצרת טובה יותר.

עזרו נא למתלבט הצעיר.

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

חלק נכבד של המכלולים הם מכלולי הקרינה, אמינות טויוטה.....כל מילה מיותרת.

אבל......ותמיד יש אבל, המחיר ביחס לשנתון אסטרונומי, מס' מצומצם של כלי רכב מהדגם עשוי ליצור בעית זמינות חלפים אצל היבואן לגבי אותם פריטים שמיחדים את הסליקה ולסיום גם טויוטות מגיעות למוסך וביחוד מכוניות בגיל 9 וצפונה.

אני דווקא כן הייתי "מהמר" על מכונית מהנה וציינת מס' דוגמאות "להסתכן" בביקור או שניים "עודפים" במוסך, אך לקנות אותן במחיר זול משמעותית מהסליקה ועל הכביש לקבל תמורה שוות ערך אם לא משופרת.......רק בלי הפוזה.

בהצלחה !!!!!!

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
כי זה המחיר...

הנה אחד:

http://www.channel4.com/apps26/4car/jsp/main.jsp?lnk=231_2&reviewid=51

והנה שתיים:

http://www.parkers.co.uk/choosing/car_reviews/main_review.asp?model_id=349

זה מה יש...

רוני

דבר ראשון אני מבקש שלא תיכנס לשיקולים הכלכליים האישיים שלי.

דבר שני תודה על הלינקים.

דבר שלישי האם "אוטו" בחנו את הרכב?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
כי זה המחיר...

הנה אחד:

http://www.channel4.com/apps26/4car/jsp/main.jsp?lnk=231_2&reviewid=51

והנה שתיים:

http://www.parkers.co.uk/choosing/car_reviews/main_review.asp?model_id=349

זה מה יש...

רוני

דבר ראשון אני מבקש שלא תיכנס לשיקולים הכלכליים האישיים שלי.

דבר שני תודה על הלינקים.

דבר שלישי האם "אוטו" בחנו את הרכב?

דבר ראשון אני מבקש שתסביר לי למה לעזאזל אתה חושב שהשיקולים הכלכליים שלך מעניינים אותי? רק ציינתי את מחיר הרכב, כי הוא הפתיע גם אותי (לרעה).

דבר שני, בשמחה.

דבר שלישי, אין לי שמץ של מושג, אולי תשאל אותם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחנו גם בחנו.

היא נבחנה ע"י "אוטו" בארץ במסגרת מבחן משלוש שכלל גם את המאזדה MX3 ואת הסובארו SVX.

יש לי את המבחן בארכיון שלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ירון, גם אתה התחלת עם 106/306 "לא-אמינות"? :x

יחס כיף לשקל המשתלם ביותר, גם אתה לא ואטאנן / מקריי / פניצי...

אה...

אחרי אינסידנט מסוים עם 323, אולי באמת עדיף איזה משהו

מאוזן וסולידי יותר מפיז'ו ספורטיבית ולא מה"סיבות" שרשמת... :roll:

:wink:

MCS 2008

פורסם
בחנו גם בחנו.

היא נבחנה ע"י "אוטו" בארץ במסגרת מבחן משלוש שכלל גם את המאזדה MX3 ואת הסובארו SVX.

יש לי את המבחן בארכיון שלי.

יש מצב שאתה מעלה את המבחן?

המחיר באמת מאכזב, יש לי פה לוי יצחק מלפני שלוש שנים והמחיר לא השתנה! ירד ב1,000 ש"ח בשנה!!

דניאל תראה, אותי זה כן מעניין אם האוטו יבלה ימים שאני צריך אותו במוסך או לא. יש לי מספיק חברים שהיה או שיש להן מכוניות צרפתיות ספורטיביות ולא ספורטיביות של PSA. מספיקים לי כרגע הגיבושים של צה"ל, אני לא צריך עוד תלאות והרפתקאות בתחום הסבל הזה.

בנוגע לMX3, מישהו התנסה בתחום?

למה היפניות הספורטיביות האלה כ"כ יקרות??

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

למה היפניות הספורטיביות האלה כ"כ יקרות??

שאלת המיליון דולר, או בעצם שאלת ה-50000 ש"ח לאוטו בן 10 שנים.

משום מה, כנראה בגלל הנדירות שלהן, או בגלל שהתדמית היפנית מחלחלת גם לספורטיביות, כנראה שהדעה הרווחת בשוק ואצל לוי יצחק (שהוא בעצם השוק...) היא שהן גם ספורטיביות טובות במיוחד (דבר שהן לא בהכרח). לכן המחיר פשוט מטורף.

לא רק לסליקה או ל-MX3, למשל, אלא גם לפולקסווגן קוראדו או אפילו סתם גולף GTI דור שני.

ורק הצרפתיות עולות גרושים, יחסית... נו, טוב, גם זה יתרון...

רוני

נ.ב. - איך אתה מסביר את הבדלי המחירים בין מרצדס ישנות לב.מ.וו ישנות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לתומי חשבתי שאביר מלחמת החורמה בתת היגוי ייקנה משהו אמיתי ולא קורולה /323 מחופשות לספורטביות.

50K זה סכום שכבר יספיק ל 106 GTI, 97 שמיותר לצייין ששמה בכיס הקטן את שתי המכוניות האלה בלי להתאמץ בכלל.

אבל זה כנראה עניין של סדר עדיפות, אני בספק ענק אם אחזקתה של סליקה או MX3 עם מנוע שתיין זולה יותר מאחזקתה של 106 GTI 97.

פורסם
אני לתומי חשבתי שאביר מלחמת החורמה בתת היגוי ייקנה משהו אמיתי ולא קורולה /323 מחופשות לספורטביות.

50K זה סכום שכבר יספיק ל 106 GTI, 97 שמיותר לצייין ששמה בכיס הקטן את שתי המכוניות האלה בלי להתאמץ בכלל.

אבל זה כנראה עניין של סדר עדיפות, אני בספק ענק אם אחזקתה של סליקה או MX3 עם מנוע שתיין זולה יותר מאחזקתה של 106 GTI 97.

:mm_yeah:

couldn't have said it better

כנ"ל קניה של 106/306/סקסו/ZX ספורטיבית אחרת (ראלי/XSI/16S וכד')

במחיר נמוך יותר ושמירת שאר הכסף להחזרת האוטו למצבו המקורי, עד כמה שניתן...

וזה אפשרי בהחלט :!:

MCS 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי סליקה גי טיאיי כבר שנתיים וחצי

קניתי אותה במצב אחלה

לגבי אחזקה: לא זולה בשום קנה מידה

אחיזת כביש היסטרית לטובה

יש דגמים שאינם גי טי איי ופחות חזקים

שווה את המחיר למי שחשוב לו גם אססטיקה ומיוחדות

• תוכן חדש...