פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,388 נושאים בפורום הזה
-
בעייה בסאבים..
מאת SPL- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב.. יש לי בעייה מאוד מוזרה בסאבים הם נשמעים כיאלו הם נחנקים אני לא בטוח הם זה הסאבים או שזאת הקופסא מרעישה בטרוף. יש למישהו רעיון? http://amitpics.web1000.com
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נתפסה כנופית גנבי מערכות באזור ראשון (סוף סוף המשטרה עושה משהו)!!!
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בואו רגע נעשה סדר, לא תכננתי להביא בשלב זה DVD לרכב ומסכים אבל בשל הביקוש הרב של חברי הפורום אני מוכן להביא משלוח מצומצם למענינו. הסט שיובא יהיה של מסכים נפרדים בגדלים של 5.6 אינץ ו 6 אינץ אשר ניתנים לחיבור לדש באמצעות סטנד או לגב הכסא באמצעות תושבת. ה DVD יהיה מהסוג אשר מותקן בתא המטען ובעל עין מרוחקת המותקנת מקדימה ומנגן DVD, MP3 ותקליטורים כמובן. דרוש דק בעל כניסת Aux במידה ואתם רוצים לחברו לדק ולא ישירות למגבר. בשלב זה אין לי פרטים סופיים, אני במו"מ מול שני יצרנים על מחירים ותנאים, לאחר מכן אני צריך לוודא אישורי מכון תקנים וכ"ו. תשובות סופיות יהיו רק בעוד כשבוע. מחיר היעד שלי הוא בין 2000 ל 2500 ש"ח לסט. הזמנה תתקיים רק במידה וייתבצעו 10 הז…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו שחלקכם יודעים הרכבתי סט קומפוננט פשוט של אינפיניטי 4" בדש-בורד של הRSI... היום הרהרתי קצת בנושא ועלתה לי שאלה : מה יקרה אם אני אחבר במקום הוופר של הסט רמקול 4" 2WAY רגיל...כמובן שאני אשאיר את הטוויטר ואת הקרוס...מה תהיה ההשפעה אם בכלל???
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם (השעה 9 בבוקר). בכל אופן ישבתי וחשבתי ושמעתי הרמקולים מקדימה שיש לי הם פיוניר ואין לי מושג הגודל שלהם או הדגם אבל הם של פיוניר,עכשיו המיקום שלהם גרוע שיושבים קדימה עם הרגליים אז קורה מצב שאתה מכסה את הרמקול עם הרגל ביכלל הכיסא שם חוסם את הצלילם נראה לי ואת זה תראו בתמונה הזאת- חשבתי להעביר אותם יותר קדימה אך בלתי אפשרי,קיק פאנלים לא באים בחשבון כי אני נוהג הרבה ספורטיבי באוטו ואני לא מוכן להתפשר על מקום לרגליים מה שגם יעלו חברים ואולי יבעטו בהם.. מה אתם מציעים?
שלום לכולם כרגע יש לי צ'נג'ר ומערכת של JVC, אבל המערכת דיי ישנה וחלשה (משהו כמו 25W) ואני דיי מעוניין להחליף אותה. בעקבות קנייתו של חבר פורום ששמו שמור במערכת מערכת MP3 שהוא דיי מרוצה ממנה לפי מה שהבנתי עלה בי רגש ורצון עז בלהרכיב מערכת חזקה יותר שתהיה מסוגלת לקרוא גם MP3 ותהיה מחוברת לצ'נג'ר, השאלה הנשאלת היא האם אני יכול להשאיר את מכשיר הצ'נג'ר של JVC ולקנות מערכת של Kenwood ולחברם? האם תהיה בעיה כלשהי עם שילוב שכזה? במידה ולא, האם כשאני קונה מערכת עם צ'נג'ר היא מגיעה עם המכשיר או שזו תוספת? חבר'ה אין לי מושג בדברים האלה אני בד"כ מאלה שרק לוחצים "פליי" ושומעים להנאתם אז אנא בלי לעג מיותר
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אייל הסביר לי פעם ה"פ אבל מחקתי אותה ברוב החוכמה שיש לי בטעות. בכל אופן חוט מתח+פיוז יש!,כבל RCA יש.עכשיו מה זה לעזאזל הכבל של ה REMOTE TURN ON? איזה חוט צריך בישביל זה? לפי התמונה ה POWER ANTANA ביציאה של ה HU ניכנס ל REMOTE TURN ON אבל למה? אין קשר לאנטנה הרגילה של הרדיו דיסק? ןהאם chassis ground הבורג שמחברים את המגבר יכול לשמש כבורג שילדה ? ואיך מנצלים שתי ערוצים לערוץ אחד לסאב? מה יש לכוון ב X-OVER,LPF,HPF,FULL ? ב LPF יש 250 או 50 מה זה אומר? וב HPF יש 30 או 500 הסבר נא? אני רוצה רק באסים ורק סאב שיהיה מחובר למגבר הצולע הזה. תודה לכל. אם תענו לי עוד שיהיה אור אולי יהיה לי מגבר מותקן סוף סוף.
מולטימדיה לרכב
מאת roni36- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למי שמתענין במולטי מדיה לרכב , היגיעו http://WWW.RECHTMAN.CO.IL הרבה דברים חדשים שלא מופיעים באתר
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה ההבדל בין סדרת FNX של רוקפורד לבין FNQ? מי נשמע יותר טוב? שוקל להזמין מחו"ל,מה דעתכם על רוקפורד בתור קומפוננטים? מישהו יודע מה המידה באלפא מקדימה?
- 31 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ולשאלה איזה מערכות הגנה יש לרכב? זאת אומרת אני מתכוון לאזעקות שיכלולים שונים, וכל מיני שיטות נגד פריצות לרכב. חברות מומלצות? טכנולוגיה? כל מי שיש לו ידע אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מבחינת סאונד?
מזה DTS
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
דווקא קיבלתי מחיר מעולה 50 שקל,חדש בקופסא קבל מתח עם בית פיוז מתברג למי שמכיר הנה תמונות וגם אייל,אין יותר מ 30A פיוזים באוטודיפו ולא בשום רשת. יש להזכיר שהקבל מתח שמוכרים למטר ב 7 שקל,זה אותו קבל שקניתי בחבילה,החבילה גם כוללת פיוז כבל RCA,מתח,בית פיוז,נראה לי גם קבל REMOTE,ואת המינוסים שלהם.
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
cerwin vega https://www.onlinecarstereo.com/caraudio/product.asp?sku=10560
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום ברשותי כמה דברים שאני רוצה למכור רמקולים של פיונייר TS-A1665 180 וואט שלושה אלמנטים 6.5 אינץ' רמקולים של פירלס 6X9 400 וואט 4 אלמנטים קומפוננט של פירלס 6.5 אינץ' 450 וואט לפרטים או באיימייל [email protected] או באיי סי קיו 49082146
DISC AT ONCE
מאת SPL- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מבין למה אתה מתכוון קוראים לפונקציה הזאת DISC AT ONCE בכל תוכנת צריבה אבל לא לזה התכוונתי שמעתי גם שזה מקצר את הדילאי בין שיר לשיר כשאתה מעביר אם הכפתור אבל זה נראה לי ממש לא הגיוני. דרך אגב ראיתי באתר של פינויר שבדגמים הגבוהים יותר אפשר לחבר כבל למכשיר ואפשר להעלות למכשיר סרטים אחרים ועוד כל מיני דברים.
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
רכב אמריקאי
מאת SPL- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי שברולט קאווליר וכמו שאתם יודעים המידה של הרמקולים הקדמים היא 4 על 6, אני רוצה לשים קומפוננט ואני לא רוצה לבנות או לקנות קיק פנלים. יש לכם פתרון? קיימים רמקולים במידה הזאת שנחשבים איכותים וחזקים?
- 31 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ד"א פוקו מה קורה עם המגבר והקופוננטים שאמרת שתחזיר לי תשובה השבוע..
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה ראיתי היום קומפוננט של קנווד: 50W RMS 170W רגיל אני לא זוכר את הדגם, אבל היו לו חיבורים מזהב והרמקולים בצבע כחול.. יש להם גם קרוסאובר. מה אתם אומרים עליהם? הם עולים 700 שקל.. הגודל שלהם הוא חמש ורבע דרך אגב (כרגע הם יהיו מחוברים להד יוניט של קנווד) תודה
הודעה אחרונה מאת poko, -
שלום. שמעתי שיש תוכנה שעושה את החיים קלים לבעלי PIONEER 7400MP לא הבנתי מה היא עושה בדיוק אבל היא צורבת דיסק ככה שיהיה אפשר לעבור בין טרק לטרק מהר יותר (במצב MP3) נשמע לי לא הגיוני אבל מישהו שמע על זה משהו?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מדובר בשני סאבים, כאשר על ה-cs-110w3 אני לא מוצא כלום באתרים בעולם,מפורסם ב-1700 אצל רכטמן בחיפה השני ניתן לראות: http://www.caraudiodirect.co.uk/shop/acatalog/CAD_10_inch__25cm__134.html [/b]
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אחרי שכבר 3 חודשים אני ואבא בונים קופסא שתתאים את עצמה בדיוק לתא המטען של המכוונית, היא חצי מעץ וחצי מפיבר. הקופסא לא נשמעת טוב. הפירים נכונים, גודל התיבות הפנימיות של הקופסא נכונות (2 סאבים), אך נראה שסאב אחד מקדים את השני לא חשוב באיזה צורה אני מחבר אותם, ז"א כל סאב לערוץ או שניהם בחיבור 2 אוהם. אני כבר לא יודע מה לעשות !!! יש טיפים ? האלפא
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
2יציאות, 500 וואט, Bridgeable, שליטה על תדרי סאב - 80 או 120 הרץ, פונקציית סופר-באס, שליטה על ההגבר, נורית אינדיקציה לקצר וכו'. ושאלה מזה 2 יציאות וכמה רמקולים אפשר לחבר למגבר זה
מישהו מקיר את החברה
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרי לכל מגבר יש נתון, יש לו מתח כניסה מינימלי (לדוגמא 0.04MV) ומתח מקסימלי (לדוגמא 9V), בואו נרכיב AUDIO CONTROL, לדוגמא את הMATRIX, (שמעלה את הPRE ל10V ממוצע, 14V פיקים). כמובן שבאותו הרגע אנחנו מורידים את הGAIN הרבה הרבה מתחת למה שהוא היה, אז יש פה שאלה , אם המתח המקסימלי שהמגבר תוכנן לעבוד איתו הוא 9V, איך הוא מסתדר עם MATRIX ?, ולמה אחרי ששמים MATRIX העוצמה/איכות/הספק המערכת עולה פי כמה וכמה? מוזר לא ? (השאלה באה בעקבות מתקין בירושלים שהחליט לעשות סדר בעולם ולהשתמש במגברים הכי זולים עם המעבדים הכי יקרים ולתת PRE של 15-20V). האלפא
אם יש לי מגבר וסאב אני יכול לחבר אותם לאוטו מבלי להחליף את הרמקולים המקוריים של האוטו
רמקולים קידמיים
מאת Roy- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמו שזה נראה יש לי 306 אבל אין לי מושג מה גודל הרמקולים הקידמיים, אני צריך המלצה לזוג, המחיר אמור להיות בגבול העליון 500 ש"ח. המטרה היא לא איכות, אלא לשמוע נורמלי וכאשר אני אגביר הממברנות לא יקפצו החוצה. למערכת (אם אפשר לקרוא לה ככה) לא יהיה סאב, מגבר ורמקולים אחוריים בשום שלב בחיים שלה, לכן כל הסאונד ייפול על הקידמיים. יש משהו מומלץ? קומפוננט מומלץ? יש בסכום הזה?, בנוסף אתם מכירים אולי מתקין נורמלי שלא יחבר את המחשב רכב לפלאגים וע"י מחבר מעץ אל ה-HU?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
כיודע באיביזה ספורט יש מערכת רדיו טיפ משולבת עם מחשב דרך ובקרת אקלים, למערכת זאת יש 4 יציאות רגילות לרמקולים אך לא יציאות RCA. לאחר כמה בירורים הבנתי שניתן לעשות שינוי דרך מנחתים ולהפוך את היציאות האילו לRCA בעלות די מנימלית. הכוונה שלי להרכיב את המערכת הנוכנית שכוללת: 2 מגברי גנסן 100X4 סט קומפונט של MB QUART סט 6X9 של MB QUART סאב 500 וואט של פיוניר וכרגע המערכת מחוברת להד יוניט של סוני 5000X עם 4 יציאות למגבר. האם האיכות תרד או ההיפך, האם ישנם מתקינים מומלצים ועדיפים לעבודה מסוג הזה? POKO נראה לי שאתה עשית דבר דומה במזדה? תודה רבה שי
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כרגע יש לי רק רדיו טייפ בשתי המכוניות שלי. אני רוצה לקנות רדיו דיסק מהסוג הפשוט. על מה אתם ממליצים וכמה זה יעלה לי?
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תהנו. אומנם לא היה משהו פצצה אבל די עלוב אבל גם זה משהו ונתחיל.. סאבים 6 במספר בסוואנה סאבים + מעברי חשמל פג'ו 306 עם סאבים מגברים של הסוואנה מגברים של הסאוונה 2 ונמשיך עם עוד... ואני ליד אחת העגלות הצרפתיות.. ועוד הפעם הסתבכתי קצת..
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 426 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פולו,גולף
- TvrSpee12
- במבליק
- שחר 1
- 3n
- RedLabel
- hans
- mikyl
- falou
- ברווז
- Night Driver
- SurfHigh