פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברה לסיום הקנדציה הינה כמה אתרים אם הרכבות מהארץ מקווה שתהנו. http://www.sounddomain.com/member_pages/view_page.pl?page_id=282891 http://www.sounddomain.com/member_pages/view_page.pl?page_id=263479&make_type_query=make%3DPeugeot&model_brand_query=model%3D206&tree=Peugeot%20206 http://www.sounddomain.com/member_pages/view_page.pl?page_id=199211&make_type_query=make%3DVolkswagen&model_brand_query=model%3DGolf&tree=Volkswagen%20Golf 3 לינקים שונים
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה אני יכול להשיג(רצוי מקום שממנו אפשר להוריד) לפחות אחד מהדיסקים 1) Autosound 2000 - My Disk 2) Sheffield/Coustic SetUp and Test Disk 3) IASCA Setup & Test CD או דיסק אחר לכיוון המערכת?
הודעה אחרונה מאת poko, -
איך רצוי לכוון את הקרוס-אובר של המגבר ביציאה של הסאב? האם לתת לו רק באסים? או לתת לו גם קצת צליל גבוה? יש לי כפתור אם 3 מצבים משהו אם H, משהו אם L, ו FULL ויש 2 כאלה שאפשר לסובב ואחד זה הצלילים הגבוהים והשני זה הנמוכים. האם עדיף לשים על L ויהי רק באסים או לשים על FULL לכוון הרבה באסים וקצת צלילים גבוהים. או שיש הצעה אחרת? עוד בעיה שיש לי, אם אני מוציא את הסאב הצליל נקי, אבל שאני שומע בתוך האוטו כל הפלסטיקים רועדים וגם כל הבאגאז' רועד. מה עושים? לפתוח את כל הפלסטיקה ולרפד? יש משהו יותר פשוט? רצוי שהבאגאז' יהיה ריק כשיש שם סאב? האוטו זה WV BORA 2002.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הד יוניט AIWA CDC_X227 המחיר 800 ש"ח רדיו דיסק רשום עליו 180W אההה הוא משנה את הצבעים שלו מכחול לאדום כל הזמן יש לו INPUT AUX . מה אתם אומרים היה שווה? חבר הציע לי גם לקנות (מחבר שלו) מגבר של פיוניר 2 יציאות סאב של פיוניר עם בוקסה וקומפוננט של LAZER אני לא בטוח בשם הכל חדש מהקופסא ב1600 ש"ח כולל חוטים זה בדוק שווה אבל זה יותר מידי טוב כדי ליהיות אמיתי?? נ.ב. AIWA חברה יפאנית עם שם ערקי
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. ככה ברשותי 2 זוגות של רמקולים אותם אני יכול להתקין ברכבי. ואני מתלבט... הראשונים: Pioneer TSA 6956 . 150W. 3WAY והם בני 4.5 שנים. השניים: ALPINE. SPS 6959 S. 120W. 3WAY. והם חדשים (חודשיים-שלושה). באיזה כדאי לבחור. שימו-לב, בכוונה רשמתי את הדגם של הרמקולים, כי אני מקווה לקבל תשובה ממבין-עניין, שאולי מכיר את הרמקולים הללו. על-פי התשובות - אחליט איזה מבין שני הרמקולים אני אתקין - אז אנא - שיקלו היטב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת redroze, -
kicker Comp VR
מאת basss- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למי יש את המגבר הזה? או איפה אני יכול לשמוע אותו?? ומה הגודל שלו בערך??
הודעה אחרונה מאת poko, -
מה המחיר של סאב... 1 2
מאת 205- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היו כבר הרבה דייונים לגבי סאבים . רק רציתי לשאול לפני שאני רץ לברר מחירים ובוחר סאב מה המחירים של המפלצות האלו?(לא משנה כרגע איזו חברה, ולא לעבור בבקשה את גבול ה 2500) תודה רבה לכל מי שיעזור. אפשר להמליץ חופשי .......וכמעט שכחתי אני מעדיף עוצמתיים אבל אם ניתן להשיג איכות יחד מה טוב
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש משהו טוב במחיר זול....
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
979 שווה???
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
צריך עצה...
מאת kazaa- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך לקנות קומפוננט טוב ומגבר 2 ערוצים שיתן לי לפחות 300RMS בברידג' עכשיו יש לי 2000 ש"ח ואני לא צריך כבלים ואני מתקין לבד... על מה אתם ממליצים לקנות ומאיפה?
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
מערכת ב3000 ש"ח
מאת דניאל-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קחו אתגר אני צריך הכל מהד יוניט שאני רוצה שיהיה רדיו דיסק ועד טיוטרים ב3000 ש"ח מה שחשוב לי זה האיכות העוצמה פחות הרבה פחות נ.ב. אני שומע כמעט את כל סוגי המוזיקה כך ש......... ע.נ.ב. יש לי מקום רק לרמקולים עגולים מאחורה לא אובלים תודה מראש על המאמץ
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה מגוון גדול של בדים למערכת, כגון סקיי, שטיחים , לבד וכדומה. ויותר חשוב קצת מה אפשר לעשות או המינימום שאפשר לעשות כדי להפחית רעשים מהפגז'. האם יש חומר זול יותר מכל חומרי הדינימט האלו , משהו שקל להרכיב אפילו ספוגים מיצידי העיקר משהו
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ברשותי מגבר 200.4 של רוקפורד , אני רוצה לשים עליו את הפיוניר 300 וואט שלי את הסט של מורל שלי. בנוסף הייתי מאד רוצה להוסיף ליציאות של ה 6X9 שלי את הטווטרים של ה 250 וואט של פיוניר שלי האם זה יזיק למגבר או לרמקולים אם אני ישים אוצם ביחד בתוך המגבר או שזה רק יוריד מ העוצמה של שאר הרמקולים שמחוברים למגבר?
הודעה אחרונה מאת RL FULL BASS, -
גודל פיזי של רמקולים.
מאת Guest TALOR- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אוקי אז......... שמעו יש לי בעיה. באוטו שלי יש חורים גדולים מידי,6*9 של קנווד לא עומדים טוב בחורים ואפשר אפילו להעביר אצבעות מבעד לחורים מצדידי הרמקול. שמעתי שיש רמקולים 7*10 זה נכון??????? אם כן אז של איזה חברה?
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי 3500 שקל ואני רוצה לקנות איזה סאב חמוד ומגבר שידחוף אותו ואם אפשר אז גם את קומפוננט 5.25 של MB QUART שיש לי. אני מעדיף באסים נקיים וקצרים...
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב ככה.. לאחר שמצאתי 106 ראלי לקנות אני רוצה הצעות לגבי מה לקנות ?איפה ובזול ? למה אני יודע שאם אני ישקיע במערכת 10 אלף שקל ייגנבו אותה אז חבל לי .. אז מי שיכול בזול וטוב שיגיד לי תודה
הודעה אחרונה מאת poko, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
כל אחד מאיתנו מחפש משהו שונה מהמערכת שלו. חלקנו מחפשים את האיכות המושלמת, חלקנו את העוצמה, וחלקינו רוצים רק לשמוע רדיו בצורה סבירה. מה אתם מחפשים ?
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יחידת באס בקוטר "15, הנבלעת במקומה מבלי שתורגש! ה- BASS MASTER W-800 מכיל יחידת באסים בקוטר "15 בתיבת BASS REFLEX המיועדת לרכבים שונים. דגש מיוחד הושם ע"י MOREL בתכנון התיבה ועיצובה כדי להתאימה גם לסוגי הרכב הקטנים ביותר מבלי להעמיס ולמלא את תא המטען. התיבה עשויה בשיפוע אלכסוני המתאים לשיפוע גב המושב האחורי בתוך תא המטען כך שהיא גוזלת אך ורק 13 ס"מ מעומק התא. ע"י כך נבלעת יחידת הבאס בקוטר "15 במקומה "מבלי שתורגש", מה שכן תרגישו זה עוצמת באסים אדירה בעלת רכות צליל מצד אחד ופנצ עוצמתי מצד שני. ה- BASS MASTER W-800 מותאם למגברים שונים בעוצמות 40W 300W RMS
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. פעם ראשונה שלי בפורום זה. עושה רושם טוב. בהצלחה... הרשו לי לציין שהידע שלי בנושא הזה הינו אפסי - אז בתשובותיכם התייחסו בהתאם (בלי מונחים). לשאלות: 1.פירקתי מרכבי הישן זוג רמקולים אותם אני מעוניין להעביר לרכבי החדש. האם אני צריך להוציא גם את הכבלים שהיו מחוברים לרמקולים או שבהתקנה החדשה כבר ישימו לי אחרים? 2.רכבי החדש הינו 307. לאלו שמקירים המכונית הזאת, בכל הקשור למערכת החשמל שלה, היא חדשות רעות! (מולטיפלקס). האם למרות זאת כדאי לי להתקין את הרמקולים ברכב? למישהו יש נסיון עם רכב זה? תודה מראש.
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מערכת קומפוננט של Peerless 450 w טובים
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי פשע\שפיץ שנת 87 איזה רדיו דיסק נחמד ורמקולים למגש מאחורה (6X9) כדאי לקנות?
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
שווה לקנות את הקנווד 7020 עם ה MP3 ב1200 שקל? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם הסט הזה שווה משהו http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=783655 ? האם המחיר שלו בסדר?
הודעה אחרונה מאת poko, -
למה זה קורה.....
מאת R.C- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם.. יש לי בעיה של קפיצות בצ"יינגר כאשר אני מגביר לווליום גבוהה והסאב עובד חזק...האוטו הוא 205 אציין שהצנייגר מורכב לא על רצפת האוטו אלא כמה ס"מ מעל כדי למנוע קפיצות דיסקים במהמורות כבישינו...אבל כשהסאב עובד חזק אז הדיסקים עדיין קופצים..מה עושים? המערכת היתה מורכבת באוטו אחר וזה לא קרה...
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקינו לי 2 רמקולים 6X9 במדף האחורי אבל הבעיה היא שאני נכנס לבורות קטנים והאוטו קופץ אז הם קפצים יחד וזה עושה רעש של קפיצה וגם יש תחושה שעוד מעט הכל מתרסק יש הצעות לפיתרון? זה מדף שמתרומם עם הדלת של תא המטען בפונטו מישהו יודע איך החברה הזאת POWERACOUSTIK?
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה. יש לי מגבר של לוגיק 200*4 MAX POWER ו 100*4 RMS כך רשום בנתונים של היצרן. השאלה שלי איזה הספק אני צריך של רמקולים{במקרה הזה קומפוננטים} כדי שאני לא אשרוף אותם. רוב הקומפוננטים שאני ראיתי נעים בין 150-120 W האם המגבר שלי יכול לשרוף אותם??? מה אתם אומרים?? לדוגמא MBQ DSD 216 120W[/b]
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו מכיר חברה POWER ACOUSTIK חברה שמייצרת הגברה לרכב איך הקומפוננטים שלהם??? יש גם חברה SABA או SAVA מישהו מכיר???
הודעה אחרונה מאת kazaa, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתם מוזמנים בהמוניכם . . . הכל כרגיל, ליד איצטדיון ר"ג, מ-11:00 (נשתדל להישאר כמה שיותר), ליד מתחם האוטובוסים של "דן" . . .
הודעה אחרונה מאת redroze,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 483 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- jpex
- Ctzvi
- DareDevil
- אלפרד חיות
- yohai71
- M H
- Night Driver
- itaysamurai
- Mr.Hybrid
- גולדן191
- פינדר
- yahaga