Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה עם ה DVD והמסך,כי אם זה יהיה טוב ויצא לפעול ושווה משהו אז יותר שווה לי להשקיע בזה כי מחיר כזה לא מוצאים כל יום ואחר כך בכיף אני מוכן לקחת ממך את המגברים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם עדיין המגבר של פוקו לא ימכר אם כן אז רק אם יהיה לי משהו אחר על הכוונת, כי כעקרון הם לא למכירה אלא רק בגלל הORION.

פוקו!! תראה איך תרפדת לנו את העסקה המשולשת עם הDVD הזה שלך! :bad-word: (אין ספק שהדבר הכי טוב בפורום הזה הם הפרצופים :wink: )

פורסם
אם עדיין המגבר של פוקו לא ימכר אם כן אז רק אם יהיה לי משהו אחר על הכוונת, כי כעקרון הם לא למכירה אלא רק בגלל הORION.

פוקו!! תראה איך תרפדת לנו את העסקה המשולשת עם הDVD הזה שלך! :bad-word: (אין ספק שהדבר הכי טוב בפורום הזה הם הפרצופים :wink: )

:bad-word: :snipersm:

אייל תנשום עמוק שתה כוס מים אני עוד אקנה ממך(תיקון) את המגברים המתן.

פורסם

:bad-word: :snipersm:

אייל תנשום עמוק שתה כוס מים אני עוד אקנה ממכר את המגברים המתן.

אלון אל תאיים שתקנה ממנו את המגברים.. אני גם יכול לקנות ממנו את המגברים...

חחחח... :roflmao:

- איציק -

פורסם

ויי , הרבה מריבות הולכות פה על המגברים , אבל בינתיים שלי שלי ושל אייל עדיין אצלו :)

בכל אופן , מי שרוצה , שישאיר הודעות בתיבה האישית.

Leon Cupra 2009

פורסם

אלפא זה לא שאני לא מרוצה אבל גם המגבר של פוקו קצת יותר חזק גם אם לא בהרבה, גם אני אוהב את הרעיון שמגבר אחד יחזיק את כל המערכת וגם אני אוהב לשנות ולהחליף, אני לא אעבוד או אלמד בזמן הקרוב (אתה יודע למה) אני צריך משהו להתעסק בו.

פורסם

מגבר 5 ערוצים? מה זה יתן לי? מספיק שניים לקדמיים ושניים בגישור לסאב הערוץ החמישי סתם תקוע כי הוא אף פעם לא חזק מספיק בשביל להגביר את הסאב כמו שצריך, ומה שנותר זה שאין מה לעשות איתו.

חוץ מזה גם שאני אוהב את ORION יותר מהלייטנינג.

אם כבר 2 מגברים אז הייתי רוצה אחד 4 ערוצים והיית מגשר 2 ערוצים לכל צד ומוציא מהמגבר את המקסימום שלו כמו שאני עושה כשאני מגשר 2 ערוצים לסאב. אני לא אוהב כח תאורתי מבוזבז.

פורסם

אם כבר, אני אישית מתכוון לשים מגבר אחד של ארבעה ערוצים לרמקולים , שם הדגש הוא איכות ולא כמות של וואטים (ואייל , לא נחזור לדיון הקודם, אני מפעיל סינונים כך שאיכות המגבר חשובה)

ועוד מגבר אחד , מונובלוק בשביל להריץ את הסאבים.

כנראה אצלי בהתקנה הבאה הכל הולך להיות ציוד High Current כאשר הרמקולים ירוצו בשני אום והסאבים באום אחד.

כרגע אני רק צריך למצוא אוטו להתקנה, לא בא לי להשקיע ב 6 עם היוניט המזוויע שלה.

Leon Cupra 2009

פורסם
הרגע חזרתי ממ"ן , שוכבים לי בבג'ז איזה 15 מגברים כרגע, לא נראה לי שאני צריך יותר מזה באוטו :)

איזה מגברים ? :D

כרגע אני רק צריך למצוא אוטו להתקנה, לא בא לי להשקיע ב 6 עם היוניט המזוויע שלה.

אני יפתור לך את הבעיה... ה-205 מוכנה להתקנה :D:lol:

- איציק -

• תוכן חדש...