Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל גם אני חשבתי על זה לאחד שגנבו לנו את האנטנה של האוטו מי ישמע מה יש לעשות עם אנטנה של מזדה 6

חשבתי לחבר את המצבר של האוטו לפח של הרכב דרך מנגנון כזה שמונע זרם כשאר האזעקה מנותקת אבל אני לא בטוח שזה אפשרי כי זה נראה לי יקצר בחורף למשל שהאוטו רטוב למרות שגנב לא ממש נראה לי יפרוץ באמצע גשם אבל אם יש מישהו שיודע לעשות כזה דבר אני הראשון לנסות את זה

כן ואתה חושב שתוכל להזיז למישהו עם 12V של המצבר שלך :?::?::?:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

היא המנעות, בערך כמו עם איידס .

אחרי שמישהו מחליט לפרוץ לך לאוטו, זה כבר אבוד, עדיף כבר לתת לו לגנוב מאשר לבנות בניות עם שרשראות שידרשו אלימות כדי לפרק אותם , לום שמסתובב לך באוטו ומנסה לשבור מנעולים זה לא נעים, חוץ מזה, נניח והגנב לא יצליח לגנוב בפעם הראשונה אחרי שהוא ראה סחורה משובחת, הוא יחזור, הפעם עם הכלים המתאימים.

איך נמנעים ?

קודם כל לא מסתובבים ליד איפה שמחנים עם חלונות פתוחים ובאסים מפוצצים, אני יודע שלחלק מהאנשים זוהי ייעודה העיקרי של המערכת, אבל מה לעשות, זה לא עולה בקנה אחד עם הימנעות.

לא עומדים עם תא מטען פתוח ומציגים לכל העולם את נפלאות הבנייה החדשה שלכם.

משתדלים להחביא את כל המוצרים, בחיים , אבל בחיים לא להשאיר פאנל נשלף באוטו, שלא יהיה לגנבים את התענוג.

עדיף שרמקולים יהיו מוחבאים, בדים מיוחדים או בנייות מיוחדות של מדפים.

פורסם

אייל אני כן רציני וכבר דיברתי על זה עם מישהו ויש לי תכנית קטנה ושי תאמין לי מצבר כן מחשמל ומחשמל טוב מאוד במיוחד שהגנב לא צופה את זה

אם יש פה חשמלאי רכב שרוצים לפתח את הרעיון של התוספת לאזעקה פנו אלי בהודעה פרטית זה יכול להיות הצלחה טובה :)

tAoS FoReVeR

פורסם

ומה קורה אם בטעות יש כשל במערכת ? ואתה מתחיל לחשמל באמצע נהיגה. ממש לא בטיחותי.

דרך אגב, בבריטניה מוכרים פחיות עשן מרוכז בצבע כאשר עם הפעלת האזעקה ע"י שני גלאים או יותר, מתפוצצת הפחית והאוטו מתמלא עשן לזמן רב.

מתברר שזה יעיל, אבל חד פעמי.

Leon Cupra 2009

פורסם
אייל אני כן רציני וכבר דיברתי על זה עם מישהו ויש לי תכנית קטנה ושי תאמין לי מצבר כן מחשמל ומחשמל טוב מאוד במיוחד שהגנב לא צופה את זה

אם יש פה חשמלאי רכב שרוצים לפתח את הרעיון של התוספת לאזעקה פנו אלי בהודעה פרטית זה יכול להיות הצלחה טובה :)

נגיד והמצבר כן מחשמל ותצליח להכאיב לאותו גנב, להזכיר לך שאותו גנב הוא איש שפל ועלוב שמגיע עם לום בכדי לפרוץ לך את הרכב, אוקי עכשיו הצלחת להכאיב לאדם שפל עם לום ביד שנמצא מול רכבך, איך יראה הרכב שלך לאחר מכן :?:

ואתה לא רוצה להסתכן בתביעה של חף מפשע או אפילו גנב שיתבע אותך על פגיעה בו.

אני מסכים עם כל מילה של שלומי, על אזעקות אין להסתמך, לי גנבו את המערכת בגולף מהחניה של הבואלינג בראשון לציון שאעזקה צפרה ואני הייתי מרחק של 100 מטר משם אך בתוך בניין, אז סירנה לא בדיוק עזרה, אולי היה עוזר לי אם הייתי מקבל התראה שהייתי שומע אותה גם בתוך הבניין, נגיד למכשיר הסלולרי שלי................ :lol:

שי

פורסם

בקיצור אין שום דרך יעילה למנוע גנבות... מי שירצה לגנוב לכם משהו הוא יגנוב ולא יעזור אבל לי היו כמה שיטות:

1.קשרתי עם מלא אזיקונים את הרדיו דיסק לגוף של האוטו (זה יכול לעכב את הגנב ואולי גם הוא יעבור בגלל זה לאוטו הבא)

2.התקנתי את המגברים מתחת למושבים הקדים

3.עם הרמקולים אין לי בעייה כי האוטו בה עם בד אקוסטי

ומה שנשאר לגנוב זה רק את הסאבים...

פורסם

שי נראה לך שגנב יתבע אותי על פגיעה?

הרי במשפט הוא יגיד אני באתי לגנוב ואין לאף אחד זכות לגעת באוטו שלי במיוחד לא כשמנסים לפתוח מהידית בדלת אז אם אתה עובר על החוק צפה לעונש כזה או אחר ואל תבוא בתלונות שפגעו בך זה כמו שיש את האלה ששמים כלב בתוך האוטו הרי אם הכלב ינשך את הגנב כתוצאה מפריצה אין לגנב זכות להתלונן כי הרי מה הוא עשה באוטו? סתם בא נכנס לראות מה המצב ולצאת?

לא נראה לי ובעניין העשן מה זה עשן זה מסריח כל האוטו ומלכלך לא?

אני בעד אזעקה מדברת שמתריע שתוך כמה דקות תגיע משטרה לרכב ושיש לווין ובלה בלה שצופה בגנב ויש משהו דומה לזה

tAoS FoReVeR

פורסם

הרי במשפט הוא יגיד אני באתי לגנוב ואין לאף אחד זכות לגעת באוטו שלי במיוחד לא כשמנסים לפתוח מהידית בדלת אז אם אתה עובר על החוק צפה לעונש כזה או אחר ואל תבוא בתלונות שפגעו בך זה כמו שיש את האלה ששמים כלב בתוך האוטו הרי אם הכלב ינשך את הגנב כתוצאה מפריצה אין לגנב זכות להתלונן כי הרי מה הוא עשה באוטו? סתם בא נכנס לראות מה המצב ולצאת?

אני בעד אזעקה מדברת שמתריע שתוך כמה דקות תגיע משטרה לרכב ושיש לווין ובלה בלה שצופה בגנב ויש משהו דומה לזה

taos, שמעת פעם על גנב שפרץ לבית, הכלב נשך אותו (או הבעלים פיצץ אותו במכות) ואז הגנב תבע את הבעלים ? אותו הדבר יהיה עם האוטו..

- איציק -

פורסם

taos, שמעת פעם על גנב שפרץ לבית, הכלב נשך אותו (או הבעלים פיצץ אותו במכות) ואז הגנב תבע את הבעלים ? אותו הדבר יהיה עם האוטו..

Taos צר לי לבשר לך שאתה חיי בסרט הודי\ערבי או כל דבר בסגנון.

שים כלב בחצר הפרטית שלך, תגדר אותה, שים 7.3 שלטים "כלב נושך", עדיין כשיחדור גנב לחצר וינשך ע"י הכלב הוא יהיה רשאי לתבוע אותך.

אני מבין שאתה רוצה לתפוס את הגנב ו :2gunfire: , אבל כל עוד אתה פוגע באדם בין אם הוא גנב או חף מפשע שלא כהגנה עצמית תהיה לו הזכות לתבוע אותך, והוא ינצח

שי

פורסם

שים כלב בחצר הפרטית שלך, תגדר אותה, שים 7.3 שלטים "כלב נושך", עדיין כשיחדור גנב לחצר וינשך ע"י הכלב הוא יהיה רשאי לתבוע אותך.

אני מבין שאתה רוצה לתפוס את הגנב ו :2gunfire: , אבל כל עוד אתה פוגע באדם בין אם הוא גנב או חף מפשע שלא כהגנה עצמית תהיה לו הזכות לתבוע אותך, והוא ינצח

שי

אין מה לעשות, אנחנו חיים במדינה מטומטמת חסרת כל הגיון :x

Finger's gonna kill me.

פורסם

שי

אין מה לעשות, אנחנו חיים במדינה מטומטמת חסרת כל היגיון :x

ואתה חושב שיש מדינה\מקום אחר שלא מטומטם\חסר הגיון? חוץ מ-אי בודד?

צריך ללמוד להסתדר עם המצב הנתון ולא לברוח. זה מה שלמדתי בכמעט 18 שנה.

תיהיו בריאים.

פורסם

שי

אין מה לעשות, אנחנו חיים במדינה מטומטמת חסרת כל היגיון :x

ואתה חושב שיש מדינה\מקום אחר שלא מטומטם\חסר הגיון? חוץ מ-אי בודד?

צריך ללמוד להסתדר עם המצב הנתון ולא לברוח. זה מה שלמדתי בכמעט 18 שנה.

תיהיו בריאים.

18? :) עד עכשיו אכלת חינם ועשית חיים, עוד לא הגעת לחיים האמיתיים, כשתגיע אז נראה אותך חוזר על זה...

וחוץ מזה רוב האנשים שאומרים את מה שאמרת פשוט מפחדים משינויים ודבוקים לשיגרה.

Finger's gonna kill me.

פורסם

קודם כל נתחיל בזה שאתה לא מכיר אותי! אתה לא יודע מה עבר עלי עד עכשיו בכמעט 18 שנה, בדיוק כמו שאני לא יודע מה אתה עברת בחייך.

דבר שני. בן-אדם אתה ממש לא מכיר אותי.. אני אולי אחד האנשים הכי לא שיגרתיים שתפגוש.., ומשתנה, והרבה..

כן יש לי עוד מה ללמוד, והרבה..

אבל מה שהבנתי עד עכשיו שלפעמים, בחיים, אתה צריך להתמודד עם משהו, שאתה לא בהכרח רוצה..

אז Aדי, באמת תן כבוד, אתה לא מכיר אותי וכשתכיר\אם תכיר אז אולי תוכל לשופט את נסיון החיים שלי.

תכלס אתה מסכים איתי שאין מקום אחר בעולם עם הגיון, אלא הבועה שסובבת אותך\אותי\כל אחד ואחת בעולם. לא?

סתם מעצבן לקורא הודעות כאלה.. אני יודע שקשה להבין כוונות דרך האינטרנט, אבל באותה מידה היית יכול להגיב: רשמתי שאלה רטורית \ או שהיית נותן דוגמה למקום כמו שהזכרת.

והייתי מקבל את זה.

כבוד, ועל תכליל..

אדם.

פורסם
קודם כל נתחיל בזה שאתה לא מכיר אותי! אתה לא יודע מה עבר עלי עד עכשיו בכמעט 18 שנה, בדיוק כמו שאני לא יודע מה אתה עברת בחייך.

דבר שני. בן-אדם אתה ממש לא מכיר אותי.. אני אולי אחד האנשים הכי לא שיגרתיים שתפגוש.., ומשתנה, והרבה..

כן יש לי עוד מה ללמוד, והרבה..

אבל מה שהבנתי עד עכשיו שלפעמים, בחיים, אתה צריך להתמודד עם משהו, שאתה לא בהכרח רוצה..

אז Aדי, באמת תן כבוד, אתה לא מכיר אותי וכשתכיר\אם תכיר אז אולי תוכל לשופט את נסיון החיים שלי.

תכלס אתה מסכים איתי שאין מקום אחר בעולם עם הגיון, אלא הבועה שסובבת אותך\אותי\כל אחד ואחת בעולם. לא?

סתם מעצבן לקורא הודעות כאלה.. אני יודע שקשה להבין כוונות דרך האינטרנט, אבל באותה מידה היית יכול להגיב: רשמתי שאלה רטורית \ או שהיית נותן דוגמה למקום כמו שהזכרת.

והייתי מקבל את זה.

כבוד, ועל תכליל..

אדם.

מה שכתבתי לך לא היה בנסיון לזלזל בזה שאתה בן 18 אני לא הרבה יותר גדול ממך... וגם בהודעתי הקודמת לא יחסתי למה שקורה במדינות אחרות אלא רק במה שקורה כאן, וכאן המצב על הפנים באמת, זה לא עניין שלברוח, למה שלא תעשה מה שבראש שלך ותחיה את חייך איך שאתה רוצה, אם אתה רוצה להיות כאן ולהלחם בתחנות רוח (עשיתי את זה הרבה...) אז סבבה לך, ואם אתה פתוח להצעות (כמוני), אז ברגע שיתאפשר לך תנצל את זה וזהו, וזו ההודעה האחרונה בנושא מבחינתי כי זה לא שייך לפורום הזה.

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...