פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כרגע יש לי רק רדיו טייפ בשתי המכוניות שלי. אני רוצה לקנות רדיו דיסק מהסוג הפשוט. על מה אתם ממליצים וכמה זה יעלה לי?
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תהנו. אומנם לא היה משהו פצצה אבל די עלוב אבל גם זה משהו ונתחיל.. סאבים 6 במספר בסוואנה סאבים + מעברי חשמל פג'ו 306 עם סאבים מגברים של הסוואנה מגברים של הסאוונה 2 ונמשיך עם עוד... ואני ליד אחת העגלות הצרפתיות.. ועוד הפעם הסתבכתי קצת..
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לי יש מערכת של חברת CLARION 45X4 http://www.navigationssysteme-clarion.de/Car-Audio/CD/DRX5675R/drx5675r.html ורמקולים קדמיים של פיונר 120W ורמקוליים אחוריים של KENWOOD 200W בלי מגבר לי יש בבית 4 טויטרים פשוטים(לא שך פוינר או משהוא...) חדשים מהקופסא העם כדי לחבר אותם למערכת? שווה ? עם כן אז 2 לרמקולים הקדמיים ו2 לאחוריים או ש 4 לקדמיים
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מחפס מגבר...
מאת shay69- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מוכר מגבר עד 700ש"ח???
הודעה אחרונה מאת poko, -
מה דעתכם על הסאב הזה: (יש תמונה)
מאת Guest Guy Osherov- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/autoam/product.asp?pf_id=HL12023
הודעה אחרונה מאת poko, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני אתחיל: HEAD UNIT של PIONEER דגם 2000R (CD 4X45W) מגבר A.D.M 360 W רמקולים PIONEER: קדמיים 120W 2-WAY אחוריים 220W - 4WAY טוויטרים PIONEER 150W בקרוב מתוכנן מעבר לנגן MP3 + סט קומפוננטים.
הודעה אחרונה מאת Shays, -
-
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קניתי היום מערכת של חברת CLERION הבעיה ששמתי לב שהיא דיי מתחממת הייתי אומר יותר מדיי(לדעתי) זאת המערכת http://www.navigationssysteme-clarion.de/Car-Audio/CD/DRX5675R/drx5675r.html יכול להיות שלא חיברו אותה נכון(למרות שהותן במקום שבו קניתי)? או שיש בעיה במערכת?
CLARION או PIONEER ומה אתם אומרים על רמקולים של חברת MAGNAT? 6X9
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מעוניין לשדרג את הרדיו דיסק שלי ולאחר אין סוף תחקירים,נשארתי עם 3 הדגמים שלעיל בהנחה [ששלושתם מחירם זהה,והעובדה שמעניין אותי רק איכות השמע (ולא מי יותר יפה) איזה מכשיר עדיף רק מבחינת sound-quality?
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תודה
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אוףף איזה עצבים,יש לי סאב של רוקפורד וקופסא של BOSS שהוא עובד חזק יש פתח איוורור עכשיו הבעיה היא ששומעים "פרפרפרפר" כאילו משהו מפריע לאוויר שומעים כאילו משהו מוזר שמפריע לבאסים או שזה מפריע רק לאוויר של הסאב מה יכולה להיות הסיבה?, עוד משהו ששמתי אותו בתיבה עם שלוש ברגים לא היה רעש אבל היה רעש שהוא לא מחוזק זאת אומרת בורח לו אוויר אבל עכשיו שמתי 8 ברגים וחיזקתי אותו ויש לי תרעש המעצבן מה לעשות? אם אני אשים ספוג של מזרן בתוכו זה יהיה טוב? http://www.geocities.com/alonalfa75/sub/p9.jpg -זאת התמונה של החור שממנו מגיע הרעש. http://www.geocities.com/alonalfa75/sub/p12.jpg-הסאב ומעליו הקוף שאוהב לשיר איתו. ולמי שרצה לדעת מידות החור עצמו הוא 8 ס"מ התמונות בכוו…
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מי לפי דעתכם טוב יותר? LH2000R נראה לי דגם ישן יותר אבל אני יכול להשיג את שניהם במחירים מעולים,KDS980 אלף שש מאות שקל חדש עם אחריות לשנה. LH2000R במחיר של 2200 למזומן עם שנה אחריות. תנו יתרונות וחסרנות ואז אולי נשווה לפי דעתכם. KDS980 http://www.sounddomain.com/sku/JVCKDSX980 LH2000r http://193.121.210.231/JvcCons/products/ProductDetail.php?ProductID=KD-LH2000R&Country=Gbr&Lang=En
ALPINE דחוף!!!
מאת Noybee- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, התעניינתי בדגם של אלפין בשם SPR-172b. כאשר התכוונתי להזמין אותו הבוקר, נודע לי מ-car-stereo שיצא דגם חדש שמחליף את הרמקול הנ"ל בשם SPS-1729 כאשר שני הדגמים ממש זהים ומפיקים הספק מקסימלי זהה של כ- 120 וואט. החלטתי שאין בזאת בכדי לשנות בחירתי והזמנתי את הדגם החדש. לאחר מכן, מבירורי באינטרנט נודע לי כי לדגם הישן עוצמה של 40 וואט RMS לעומת 30 בדגם החדש, שאכן מוצג כמחליפו. המוכר אמר לי שכיום הטכנולוגיה היא כזאת שאצל ALPINE ה-RMS מוצג כנמוך יותר, מה גם שחברות אחרות מנפחות נתון ו-30 של אלפין שקולים ל- 60 של פיוניר. שאלותי- האם אכן יש הבדל בין שני הדגמים? האם 30 וואט rms זה חלש מדי על 120 וואט? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם בהספקים של 120 וואט ומטה ישנו יתרון משמעותי על פני רמקול 2 ערוצים?
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
R.T Sound Bit תצוגת מערכות סאונד לרכב,בשעה 6-8 בערב כולם מוזמנים. העצמאות 117 ק.אתא. נקווה שיהיה טוב מחר אני שם.
הספק גבוה?
מאת Noybee- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום האם תצורת 6 על 9 מאפשרת רגישות הרמקולים גם בווליום נמוך לעומת ה-"6.5, אם הספק הרמקולים הינו באיזור ה-150 עד 200 וואט? שאלתי נובעת מחשש שקניית רמקולים בעלי הספק כזה תגרום לכך שהרמקולים "יפתחו" רק בווליום גבוה מאוד , ולא תאפשר השמעת מוסיקה גם בעוצמה בינונית ומטה. כמו כן, איך ALPINE לעומת BLAUPUNKT (ברמקולים)? האם הם אכן מתעלים על SONY או KENWOOD בתחום ההספקים הנ"ל?
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב, בגלל שקראתי פה הרבה פעמים על החשיבות שאנשים נותנים לכבלים יקרים מצופים פלטינה, טיטניום ועשויים צינור מים בשביל הולכה מקסימלית אני מביא לכם לינק של תשובה של ריצ'ארד קלארק לעניין. ריצ'ארד קלארק למי שלא יודע הוא אחד המומחים הגדולים בתחום האודיו לרכב אם לא המומחה הגדול ביותר. http://www.carsound.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=019105#000011 תקראו את ההודעה הראשונה, היא קצרה, ואם אתם בוחרים לא להאמין לו, אל תאמינו אבל חבל שתזרקו מאות שקלים.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי בבית רדיו דיסק תוצרת פיוניר 7000R\W ורמקולים פיוניר 260 וואט. העניין הוא שאני מגביר מעל החצי ביכולת של המערכת זה נשמע רועד כזה ולא טוב כאילו יותר מידי באס, אבל אחריי שכיוונתי עדיין זה נשמע לא טוב. השאלה שלי היא איזה שיפורים יש לכם להציע במסגרת של 2000 ש"ח. אם זה במגבר, סאב, רמקולים חדשים או לא משנה מה. התקציב דל אני יודע אבל זה מה יש
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם על מכשיר זה (הוא קורא mp3 ומחירו נע בין 2100-2500 ש"ח). אינני מחפש את הכי-הכי מבחינת עוצמה וצליל, אך חשובה לי יכולת קריאת הצרובים ובלימת הזעזועים של הרדיו-דיסק. אשמח לשמוע המלצות נוספות על מוצר דומה בטווח החירים הנ"ל .
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טוב ישנו את הוויכוח האינסופי על איכות הצליל של המגבר. ובכן שוב אני מביא ציטוט של ריצ'ארד קלארק. הסיבה שאני מביא את הציטוטים האלה היא בגלל שאם בן אדם עם קבלות אומר את הדברים הללו יהיה לכם אולי יותר קל להאמין מאשר בן אדם שאתם לא מכירים. when modern amps are operated within their LINEAR OPERATING RANGE the differences are so small that they are below the limits of human detection--this doesn't mean there aren't differences--I am just saying I haven't found anyone who could hear them--perhaps somewhere there is just one superhuman? Now the thing that gets me is that everyone talks about how great their amps sound--they attribute it to this spec or that spec---but if they…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
סתם רציתי לשמוע את דעתכם. למי ששונא - נניח והיית מחפש מכונית, האם זה היה מוריד לך מרשימה רכב שאהבת?
הודעה אחרונה מאת poko, -
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברה אתם מקירים את החברה California Boom? אם כן תכלו לתת לי מידע על חברה למשל: אמינות,מיקצועיות,וכ' תודה לכול מי שיעזור [/img]
עזרה... באיך 1 2
מאת kobyiso- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הייתם מעצבים את הסאונד ברכב... קיצור... אני רוצה להתקין מערכת במוסטנג... מה הייתם שמים? אני לא מחפש מערכת דאווין אלה לאזנה איכותית...
משהוא מוכר?
מאת Daniel83- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משהוא מוכר רדיו דיסק? יד שניה? או יד ראשונה במחיר טוב
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
שלום מערכת ב-GTI רמקולים SONY 6X9 230W אחוריים סט קומפוננט קדמי LANZAR 6.5 220W מגבר LANZAR WIBE 420 יציאות 4 סאב PIONEER 600 W
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב, אז החלטתי מטעמים כאלה ואחרים להחליף את החולייה החלשה שלי כדברי ניקי. הממ.. מדובר ברמקולים שאמורים להמצא בלדת הקדמית, וגודלם קטן יחסית... אני לא מבין בכלל בזה... אבל אשמח אם תמליצו לי על משהו איכותי....אבל ממש איכותי. שיכול לעבוד בווליומים גבוהים בלי בעיה. המחיר? לא פונ' כרגע... אבל שיהיה נורמלי... לא 3000 שקל לזוג רמקולים. המממ....אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה קומפוננט, ומה ההבדל בינו לבין רמקול רגיל. אולי כמה מילים על גדלים של רמקולים. ההד יוניט הוא פיוניר 1300...לא להיט לדעתי, מוציא 40 או 45 וואט...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בהנחה שאני לא מעוניין להחליף את הרמקולים וההד יוניט. איזה דרך יש לי לשפר את איכות קול והעוצמה? מגברים? או אני לא יודע מה?
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השאלה היא:אם אני שם מגבר אז מה ההבדל בסאונד בין HEAD UNIT של PIONEER ב-1000 ש"ח,לבין אחד של ALPINE ב-3000 ש"ח.זה לא המגבר שקובע את האיכות והעוצמה מרגע חיבורו ? נ..מ..א..ס_____מ..ג..נ..ב..י..ם !!! :snipersm:
-
אז מה נשמע....
מאת a®iel- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה...אני רוצה לבחון אופציות לשיפור הסאונד בקליאו שלי... מה שיש כרגע זה : שני רמקולים קדמיים פשוטים שהגיעו עם הרכב + שני טוויטרערס פשוטים , מאחורה שני רמקולים 180W פשוטים של פיליפס ומגבר C70 של הרמן קרדון שאין לי עליו שום נתונים (חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי כלום...) מה שקיים אצלי ב"מחסן" זה : סט קומפוננט 4" של אינפיניטי + עוד מגבר זהה למה שיש לי + עוד מגבר C140 של הרמן קרדון+קרוסאובר גדול - לא כמו הקרוס של הקומפוננט כמובן... לצערי לא מצאתי כל מידע לגבי הציוד של הרמן שקיים אצלי וגם על הציוד לא רשום כלום. השאלה היא מה עושים , מה האופציות, מה מומלץ לרכב בסדר גודל של הקליאו ( כל זה בהנחה שאני לא מעוניין לעשות חורים בדלתות הקדמיות...)
יש לי הד יוניט של סוני לא סגור על דגם קצת ישן פנל מתהפך עם שלט(חוט) 50*4 וצינג'יר 10 דיסקים רמקולים 180 ואט של פיוניר מקדימה+טויטרים ומאחור 220 של קנווד 4way היום הוספתי מגבר של בושמאן 320 ואט וחיברתי אותו לסאב audioguts 600 הגברתי את הווליום במערכת לחצי והסאב הפסיק לפעול מאחורי המגבר יש 2 נורות אחת צהובה (מודיעה שהמגבר דולק) והשניה אדומה לפני המקרה הנ"ל היא לא דלקה ועכשיו היא דולקת אבל חלש למישהו יש מושג מה הבעיה? האם הסאב חזק מידי למגבר או ההיפך?
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)