Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות רמזור..???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לנהיגה במהירות לא חוקית והסיכון שאתה מוכן לקחת להיתפס ע"י מצלמת מהירות - הרי ברמזור, אין כל הצדקה או ויכוח על מעבר ברמזור אדום (אפילו בלילה אפל שהצומת ריק). ולכן אין חשיבות אם המצלמה אמיתית או לא - פשוט אל תעבור באדום ואז ממילא המצלמה לא תופעל.

פורסם

או שפשוט אל תעבור באדום...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
צריך לדעת אם יש רשימה של מצלמות רמזור מה דמה ומה אמיתי....?

צומת גינתון האם המצלמה שלה היא דמה???

שאלה מיותרת לחלוטין...

לגבי מהירות אני לא מתווכח כי לדעתי יש מקום להעלות את המהירות בכבישים מסויימים.

אבל מצלמת רמזור היא מבורכת!

אם אתה מתכנן לעבוד באדום , תיידע אותנו שלא נעבור באותה צומת בלילה.

אני מקווה מאוד שגם תהיה ניידת קרובה על מנת שתקבל את מלוא העונש .

אף אחד לא יתן פה המלצה על מצלמת דמה כדי שתוכל לעבור באדום.!

under construction..

פורסם

בזמן שאתה בודק על מצלמות רמזור אמיתיות,תבדוק גם על בתי חולים קרובים, כי אתה תצטרך אחד.

אני רק מקווה שאתה לא תגרום לעוד מישהו להצטרך...

פורסם

אולי ניתן לו להינות מהספק שהוא למד והשתנה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני במקומך (לא שאהיה מתישהו כמוך) לא הייתי מגיב...:wink:

לא שאני מצטדק בנוגע לשטויות שאני עשיתי, אבל אני בחיים שלי לא עברתי ברמזור אדום, בחיים לא קרה שלא עצרתי בעצור, בחיים לא עברתי על קו הפרדה רצוף, ועוד הרבה דברים בסגנון הזה אני בחיים לא עשיתי.

נכון אני נסעתי מהר וזה היה מסוכן לכשעצמו. אבל זה חטא שכולכם גם חטאתם בו. קשה לי להאמין שחלק מכם עוברים בכוונה ובמודע ברמזור אדום ורוצים לדעת איפה יש מצלמות אמיתיות ואיפה לא בשביל שתוכלו להמשיך ולעשות כך.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ואווווו תרגעו...................!!!

אני לא עבריין דרכים או משהו כזה.....

קרה שהגעתי מהר (לא כל כך מהר) לרמזור ולא הספקתי להאט....זה לא שנסעתי בכוונה האדום...!!

אני יודע שזה טעות אבל לומדים מזה!!!!!!!!

רק רציתי לדעת לגבי המצלמה...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...