Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבר על קורקינט ממונע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא היה פחות מהיר מקורקינט עם מנוע 2 פעימות של מסור וכו לדעתי..

כי הקטנוע סוגר כמה? 50-60?

הוא גם לא יראה טוב יעלה יותר וגם זה לא המטרה

הוא בערך חבר

פורסם
הוא היה פחות מהיר מקורקינט עם מנוע 2 פעימות של מסור וכו לדעתי..

תקשיב...... אם אתה חושב שמנוע של מסור מכני יכול להזיז בן אדם על קורקינט, אני מציע לך לרדת מהנושא כי אתה כנראה לא מבין איך דברים פועלים.

אתה חושב שתוכל לחבר איזשהו גיר למנוע של מסור?

מנוע של קטנוע מגיע עם וריאטור, מנוע של מסור בא ללא וריאטור.

אתה רוצה שהקורקינט יראה יפה, אז מה שאתה בעצם צריך לעשות הוא, לקחת בסיס של קטנוע, לשים עליו פלסטיקים של קטנוע בשביל המראה, ולקרוא לו קורקינט.

או יותר פשוט, קנה קטנוע, ושים עליו מדבקה של קורקינט וNO FEAR.

הוא גם יהיה מהיר יותר מקטנוע רגיל, וגם אמין יותר.

פורסם

אני לא חושב שהוא יוכל לשים מנוע של קטנוע

הוא יצטרך רישיון בשביל הדבר הזה

למרות שנראה לי שצריך רישיון גם לקטנוע ממונע מכל סוג שהוא שעובר את ה15 קמ"ש

פורסם

ממש מצחיק פה ...

קודם כל, מישהו שאני מכיר בנה קורקינט ממונע ממנוע של חרמש. לקורקינט הזה יש אכן שני מצבים גז או כלום ...

הכלי נוסע מהר מאוד (בטוח לא 50 + אבל גם 25 נראה מהר בקורקינט).

בקשר אליך, הפרוייקט שלך לא יקום ולא יהיה.

יש אנשים שמדברים ויש כאלו שמבצעים.

בחור שאין לו ידע, אין לו ניסיון ומתחיל לשאול שאלות טפשיות ורוצה גם לשפר .... ללמוד מכונאות זה לא בפורום.

אתה רוצה לנסות להתחיל? קח מנוע קטן (מכסכת דשא, קנוע 50 וכו) כך את הרכיבים המקוריים (וריאטור אם יש למנוע של קטנוע) ותתחיל לשחק, שתצא לך תוצאה תוכל לשפר ...

הפרוייקט מסובך :!:

תהנה

פורסם

אני (ואחי) בנינו פעם קורקינט ממנוע של חרמש...

לינסוע זה נסע, מהר... טוב, זו שאלה של השקפה... ;-)

את הגלגל האחורי הנחנו בתוך זרוע צירית (דומה למה שיש באופנוע רק ללא קפיץ ובולם, סתם זרוע חופשית). את המנוע שמנו מעל הגלגל.

העיקרון הוא כזה, יש לחרמש קלטצ' צרנטפוגאלי, זו מין כוס כזו עם שתי מישקולות שברגע שהמנוע מיסתובב המישקולות ניצמדות לצדדים ומסובבות את הכוס.

כאשר מישהו עומד על הקורקינט הגלגל ניצמד לכוס בכוח, כאשר נותנים גז הוא מתחיל לזוז...

הישתמשנו בגלגלי גומי קשיחים (כמו כאילו שיש בעגלות של סופרים אבל הרבה יותר קשיחים וגדולים).

את הגלגל הקידמי הרכבנו מחלקים של אופניים של פעוטות (היו זרוקים בעלית גג במשך שנים)

תהנה, וסע בזהירות, שלא יתפרק לך הכל תוך כדי נסיעה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום יונתן,

אם אתה רוצה הסבר טוב ומובן תפנה אליי לאיסקיו 174086454

ולגבי מי שאמר שמנוע של משור לא יזיז בן אדם אז תדעו לכם שכן

אני בניתי אחד כזה אם מנוע של מגזמת והוא מזיז אותי טוב מאוד ומהיר מאוד.

פורסם

קנה שני מנועי RC בעלי נפח של 3.5 סמ"ק הם מגיעם כבר עם פעמון(קלאץ) בסופם כבר יש גלגלי שיניים.(מומלץ להשתמש באטמי אוזניים, הרעש הרבה יותר חזק מזה של אופנוע 50 סמ"ק.)

קנה קורקינט רייזור תחבר גלגל שיניים תואם על הגלגל האחורי, תקמבן קו תמסורת מתאים בין המנועים והנה לך קורקינט ממונע.

על מנת לשלוט בתאוצה אתה יכול לחבר מערכת בדיוק כמו של הברקסים באופניים(ידית+כבל ברזל בתוך צינור).

רוב העבודה היא תיכנון נכון של התמסורת.

בהצלחה

:king:

פורסם
תקשיב...... אם אתה חושב שמנוע של מסור מכני יכול להזיז בן אדם על קורקינט, אני מציע לך לרדת מהנושא כי אתה כנראה לא מבין איך דברים פועלים.

אתה רוצה שהקורקינט יראה יפה, אז מה שאתה בעצם צריך לעשות הוא, לקחת בסיס של קטנוע, לשים עליו פלסטיקים של קטנוע בשביל המראה, ולקרוא לו קורקינט.

או יותר פשוט, קנה קטנוע, ושים עליו מדבקה של קורקינט וNO FEAR.

הוא גם יהיה מהיר יותר מקטנוע רגיל, וגם אמין יותר.

א. מנוע של מסור בחלט יכול להזיז בן אדם על קורקינט!

ב. למה ישר לצחוק עליו? שים מדבקה של NO FEAR זה בטח יעזור..חה חה חה.

למה שלא תנסה לעזור לא או שפשוט לא תגיב?

רק לידע שלך(פותח השרשור) כל עוד אתה בונה קורקינט שבנוי בצורה של הגו פד או הקורקינטים עם הפלסטיקים(כמו שיש לי למשל) לא הייתי מציע לך לעבור את המהירות של 50-60 גג משם למעלה זה הופך להיות מסוכן.

to finish first first you have to finish

פורסם

תגידו יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מנוע טוב לקורקינט באיזור ראשון או פ"ת?

ואיזה מנוע אני צריך לבקש?

תודה רבה

• תוכן חדש...