Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי מידע ולא מצאתי בפורום.

אני רוצה להחליף את הנורות הקיימות ב 2 הלוגן שקניתי, האם מישהו יודע

אם צריך לפרק את כל הטמבון או שזה יותר פשוט וניתן להסבר.

בתודה מראש.

Porsche 911 Turbo

פורסם

כלל לא צריך לפרק את הטמבון.

תפתח את המכסה מנוע ליד כל נורה יש קליפס כזה תרים אותו ואז תוציא את הנורה הישנה ותכניס את החדשה.

זה גם רשום בספר של הרכב אם יש לך!

חיפשתי מידע ולא מצאתי בפורום.

אני רוצה להחליף את הנורות הקיימות ב 2 הלוגן שקניתי, האם מישהו יודע

אם צריך לפרק את כל הטמבון או שזה יותר פשוט וניתן להסבר.

בתודה מראש.

פורסם

נורות ההלוגן שקנית מתאימות במקום הנורות הרגילות?

(אין לי מושג)

אבל בכל מקרה, גם אם תפתח מכסה מנוע, לא תראה לעולם שני קליפסים, מכיוון שהם מסתתרים מאחורי גומי שצריך להוריד, באחורי הפנס.

פורסם

כן זה יתאים סוג H7.

אז לפי מה שהבנתי פותחים מכסה ואז מאחורי הפנס יש גומי כמו מדבקה כזה או משהו דומה,

להסיר אותו ואז לפתוח תקליפס ואז הפנס נשלף אחורה בעצם או קדימה, ואני מחליף תנורה ומחזיר למקום?

Porsche 911 Turbo

פורסם
כן זה יתאים סוג H7.

אז לפי מה שהבנתי פותחים מכסה ואז מאחורי הפנס יש גומי כמו מדבקה כזה או משהו דומה,

להסיר אותו ואז לפתוח תקליפס ואז הפנס נשלף אחורה בעצם או קדימה, ואני מחליף תנורה ומחזיר למקום?

אין צורך לפרק פגוש.

פתח מכסה מנוע, הסר את הקונקטור החשמלי, הסר את גומיית האטימה, ואז פתח את קפיץ האבטחה של הנורה. הוצא והחלף. שים לב, אין לגעת בזכוכית הנורה החדשה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי (וסביר להניח שלא) ה-626 מקבל נורת H7

הלנטיס H4

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...