Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה יש לי כבר חצי שנה רישיון ואבא שלי לא עשה לי ביטוח של נהג חדש ונהג צעיר אף פעם לא חשבתי אל זה תגידו אל פי החוק אם שוטר עוצר אותי סתם לבדיקה האם אני מוגן מפני החוק מלקיחת רישיון?

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

1. אינך עובר על החוק, ולכן אין לך מה לחשוש משוטרים.

2. אם תעשה תאונה ויגרמו נזקי גוף יתכן שהתשלום יושט עליך אם ביטוח החובה לא מכסה אותך וזה יכול לעלות כמה מיליוני שקלים טובים.

3. כנ"ל לגבי נזק לרכוש.

אני מקוה שתעשה ביטוח מתאים ולא תעשה שטויות. לפעמים להיות חייב הרבה כסף - זה יותר גרוע מהרבה עונשים אחרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה מתחת לגיל 24,הביטוח הרגיל של הרכב לא חל עליך ודינך כדין נהיגה ללא ביטוח בתוקף.

בתור נהג חדש זו עברה רצינית(בעצם בתור נהג חדש כל עבירה היא רצינית,ותודה למישטרע).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מדובר כמובן רק על ביטוח חובה, שהוא כמובן, חובה. אם הוא לא תופס לגביך, ויעצרו אותך משטרה, אתה בבעיה.

אם המקיף לא תופס בשבילך זה עניינך בלבד ושוטר לא מתעניין אם יש לך מקיף או לא.

פורסם

מנסיון אישי (שיכל להיגמר בחובות של 20 אלף שקל עם הייתי נופל על בנאדם אחר) תעשה ביטוח!!

הכסף שאתה חוסך על הביטוח , יילך כולו על התאונה הראשונה שתעשה , בהנחה ואתה לא מבוטח , ובהנחה שאתה נוהג ברכב כאילו גנבת אותו (ראה חתימתך) אז אתה תעשה תאונה במוקדם או במאוחר.

המלצה אישית... בכל מקרה , עם ביטוח או בלי ביטוח , סע בזהירות!

וואלאק אתה!!

פורסם

פעם נאמר שחובה תופס על כולם, בכל אופן מה שאתם עושים זה נקרא לשחק בקקי כי חיסכון כזה ברגע של תאונה עלול לעלות לכם הרבה יותר (ולא רק בכסף) - גם אתה וגם אביך

גם לא לנהג חדש לנהוג בלי ביטוח זו עבירה שאין עימה קלון ואתה יודע מה מצחיק? שאתה צריך את הביטוח לא למקרה של שוטר אלא לביטחונך האישי, תגיד תודה עם שוטר יעצור אותך ולא זקן יקפוץ לך לכביש או רוכב אופנוע יתקע בך ואלף ואחד דברים (כן כן גם אם אתה הנהג הכי טוב בעולם זה יכול לקרות לך)

לכן:

ברר האם הביטוח (לפחות חובה - מקסימום בנזקי רכוש תשלם, נזקי גוף זה גדול עליך וגם לא חוקי - דהיינו ביטוח חובה)

אם מכסה אותך שלום על ישראל, אם לא אל תנהג ברכב ועשה ביטוח חובה מינימום! (ולא משנה כמה ההפרש) והוא מקסימום 600 שקל במידה ויש לכם 1.6

מצער לשמוע שאלות דפוקות כאלו, בתור נהג היית צריך לדעת את זה!

מצטער על ההטפה אבל זה נדרש.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
1000 שקל בחובה?!

לא נשמע הגיוני.

זה תלוי ברכב....

אני שילמתי לפני 3 חודשים על הביטוח שלי (נהג צעיר,נהג חדש) לקאיה ספיה 150 או 200 שקל תוספת לביטוח חובה.

אבל באוטו של הבית הבא שלנו (המונית של אבא שלי מרצדס E קלאס 2002) המחיר של הביטוח יגיע קרוב ל-1000.

פורסם
פעם נאמר שחובה תופס על כולם

אני זוכר שחברות הביטוח ניסו לשנות את זה ונתקלו בהתנגדות.

לפי ההודעות כאן אני מבין שהם הצליחו?

פורסם

איך אבא שלך לוקח סיכון ואחריות על לא לבטח אותך?

אחותי נוהגת על הרנו אקספרס שיש בביתו ולא על הפיג'ו שלי כי שם יש לה ביטוח.

אבל זה כסף שלכם, חיים שלכם, רכוש שלכם, אתם תעשו בסופו של דבר מה שאתם רוצים.....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חבר, בוא נתחיל מהעובדה היותר קלה לעיקול, אתה נוסע בלי ביטוח צד ג'. במוו\מרסדס ממוצעת עוצרת הרבה יותר טוב מרוב הרכבים על הכביש, במידה והמרסדס שלפנייך תבצע בלימת חירום ותיכנס בה אפילו קל מאוד, נניח תהרוס את הטמבון האחורי, אתה יודע כמה תאלץ לשלם מכיסך? ניחוש שלי אומר 15,000 שקל מינימום.

עכשיו תגיד לי אתה, לא שווה להוסיף 1000 שקל בשנה, שהם פחות מ100 בחודש, בשביל לנסוע בראש שקט?

תזכור שחברות ביטוח הן ממש לא פראייריות, בעזרת חוקרים הן ידעו אם אתה נהגת ברכב או אבא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...